Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

15.7.2015 Σύνταγμα : Η νέα μνημονιακή οικουμενική συγκυβέρνηση έστρεψε τα ΜΑΤ ενάντια στο λαό.... Τίτλοι τέλους για τον ΣΥΡΙΖΑ





  
Πιτσιρίκο καλησπέρα,

Συγκεντρωμένο πλήθος στο Σύνταγμα μπροστά στη Βουλή. Γονείς με παιδιά, νέοι, γέροι, απλός κόσμος. Ξαφνικά εμφανίζονται ΜΑΤ παίρνουν στρατηγικά θέσεις γύρω από την πλατεία και κυρίως στο επάνω μέρος. Κατεβάζουν μάσκες και σηκώνουν ετοιμοπόλεμοι τις ασπίδες.
Η εικόνα ήταν τέτοια που από τα μεγάφωνα της διαδήλωσης κάλεσαν 3 φορές τις διμοιρίες να αποσυρθούν και κάλεσαν την κυβέρνηση να μη χτυπήσει την συγκέντρωση.

Ξαφνικά, εμφανίζονται κάποιοι «γνωστοί-άγνωστοι» και ρίχνουν δύο μολότοφ μπροστά από τη Μ. Βρετανία.

Την επόμενη στιγμή, οι διμοιρίες συντονισμένα χτυπούν τον κόσμο με δακρυγόνα. Τον ωθούν προς Φιλελλήνων και Αμαλίας. Τα δακρυγόνα αρχίζουν να πέφτουν βροχή.
Κόσμος που προσπαθεί να διαφύγει μπαίνει στα στενά προς Πλάκα.

Διαπιστώνει πως στις παρυφές των στενών έχουν πέσει επίσης δακρυγόνα (1-2) προκειμένου η ατμόσφαιρα να είναι αφόρητη και να απωθεί τον κόσμο πιο κάτω ακόμη.

Παντού στα στενά είναι διμοιρίες, οι οποίες σχηματίζουν κλοιό ακτινωτά από την πλατεία Συντάγματος.

Πολύς κόσμος είναι εξοργισμένος με αυτό που βιώνει. Δεν θέλει να φύγει. Προσπαθεί να ξανανέβει στο Σύνταγμα. Γίνεται νέα εκτεταμένη επίθεση με δακρυγόνα και διμοιρία της ομάδας Δέλτα. 

Δεν χρησιμοποίησαν τουλάχιστον κροτίδες κρότου-λάμψης. Ευτυχώς γιατί θα μπορούσε να ποδοπατηθεί κόσμος. Ο κόσμος ωθείται προς την Αμαλίας και καταδιώκεται. Οι μοτοσυκλέτες περνούν ανάμεσα από το πλήθος, δημιουργώντας πανικό.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώνεται στους Στύλους του Ολυμπίου Διος. Υπάρχουν κάποια μπλοκ του ΠΑΜΕ και αρκετό πλήθος έξω από αυτά.

Μετά από λίγο πέφτουν και πάλι δακρυγόνα, ενώ η διμοιρία της ομάδας Δέλτα με την ίδια τακτική όπως και προηγουμένως καταδιώκει τον κόσμο προς τη Συγγρού και τη Δ. Αρεοπαγίτου.

Κόσμος χωρίς πανό συγκεντρώνεται κοντά στην είσοδο του Μετρό Ακροπόλεως.

Η ίδια διμοιρία με τα μηχανάκια οδηγά κατευθείαν επάνω στους ανθρώπους που είναι έξω από μετρό. Δημιουργούν κλοιό με τα μηχανάκια και χτυπούν ένα, δύο τυχαίους.

Περαστικοί σχολιάζουν πως πολλά κεντρικά μαγαζιά στην Δ. Αρεοπαγίτου είναι κλειστά, σαν να ήταν προετοιμασμένοι για αυτό που γίνεται.

Περαστικοί τουρίστες είναι πανικόβλητοι. Κάποιοι από αυτούς δεν πιστεύουν στα μάτια τους από την αναίτια επίθεση στον κόσμο. Ρωτάνε τί συμβαίνει.

Η διμοιρία αποσύρεται καθώς το μεγάλο μέρος του κόσμου πανικόβλητο τρέχει είτε μέσα στο μετρό είτε διαφεύγει από τα γύρω στενά.

Διαβάζω στο internet πως στη Συγγρού γίνονται μικροκαταστροφές. Αναρωτιέμαι από ποιους όταν όλος ο κόσμος που έτρεχε στην Αμαλίας ήταν γυναικόπαιδα σε μαύρο χάλι.

Το σκηνικό της καταστροφής και του τρόμου ήταν ίδιο με τις μέρες του Γιωργάκη και του Σαμαρά.

Οι ίδιες μέθοδοι, οι ίδιες πολιτικές, οι ίδιοι γνωστοί-άγνωστοι.

Χειρότερα Μνημόνια και φυσικά μνημόνια χωρίς ΜΑΤ και τρομοκρατία δεν γίνονται.

Με τον Δραγασάκη και τον Τσίπρα αυτή την φορά…

Δημήτρης

(Αγαπητέ Δημήτρη, εκεί ήμουν. Τα είδα. Όταν έπεσαν τα δακρυγόνα, έφυγα τρέχοντας γιατί έχω άσθμα. Κατάλαβα τι επρόκειτο να συμβεί, όταν, πλησιάζοντας στο Σύνταγμα, είδα την διάταξη των αστυνομικών δυνάμεων. Ο Γιάννης Πανούσης έκανε καλή δουλειά. Αλλά ο Τσίπρας τον επέλεξε. Οπότε, τον χρεώνεται και αυτόν. Ας πρόσεχε. Να είσαι καλά.)

Πηγή : pitsirikos.net

1 σχόλιο:

  1. Ενημερώνω κι εγώ. Στις 7.00 το απόγευμα υπήρχε κλούβα των ΜΑΤ μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Στουρνάρη. Υπήρχε κλούβα και διμοιρία επί της Πανεπιστημίου, προκλητικά μέσα στον κόσμο, λίγο πιο πάνω από το ΡΕΞ και πριν από τα Προπύλαια όπου ήταν η προσυγκέντρωση των "μαύρων". Στο σημείο εκείνο, μεταξύ ΡΕΞ και Προπυλαίων, είδα και μπάτσους με πολιτικά, φαινόταν από το στυλ. Παραπλεύρως της Βουλής, η Βασ. Σοφίας ήταν κλειστή με τις γνωστές μας δυο κλούβες και τα ΜΑΤ παραταγμένα κανονικά με τα κράνη, όπως και στην είσοδο της Βουλής κάτω από τα λουλουδάδικα. Διμοιρία ΜΑΤ ήτανε και στη Νίκης, επίσης μπροστά από τη Μεγάλη Βρετάνια στο πλάι, ενώ κατά της 8.00 ανέβηκε από τη Σταδίου και στήθηκε και στην πρόσοψη της Μ. Βρετάνιας μια διμοιρία με τα κράνη φορεμένα. Ήταν η ώρα που πλησίαζε στο Σύνταγμα η μεγάλη πορεία του ΠΑΜΕ ΜΑΣ από την Ομόνοια.

    Στο Σύνταγμα υπήρχε κόσμος από διάφορες οργανώσεις και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, πανό της ΑΔΕΔΥ και μικροφωνική, μέσα στην πλατεία το περίπτερο του ΕΠΑΜ με κόσμο και μικροφωνική. Περίπου στις 7.30 είχαν φθάσει και οι αναρχικοί από τα Προπύλαια και είχανε κάνει μπλοκ στο επάνω μέρος της πλατείας. Ο κόσμος, για να καταλάβουμε το μέγεθος της συγκέντρωσης, χωρίς το ΠΑΜΕ ΜΑΣ γέμιζε όλο το επάνω μέρος μπροστά από τον άγνωστο στρατιώτη.

    Είναι βέβαιο οτι στήθηκε η γνωστή προβοκάτσια από "μαύρους" και ήταν στημένο όλο το σκηνικό για να γίνουν επεισόδια και να μην υπάρξει μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

    Συγχαρητήρια στον Τσίπρα!!! Η διάψευση όλων των αυταπατών μας ήρθε πολύ πολύ νωρίς. Η ιστορία όμως και ο λαός θα του επιφυλάξει ότι ακριβώς και στους άλλους που κάνανε τα ίδια, μόνο που για εκείνον είναι ακόμα χειρότερα, μιας και τα έκανε στο όνομα της αριστεράς και του ΟΧΙ του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή