Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Παπαδήμος - Ο εξολοθρευτής. (Ολόκληρο το εκβιαστικό διάγγελμα του δήθεν πρωθυπουργού της χώρας)

                                                          Πηγή: antistachef.wordpress.com

...είδα το διάγγελμα Παπαδήμου και δεν άντεξα. Ορθώς στην ελληνοφρένεια τον αναφέρουν ως «τραπεζορομπότ». Ρομπότ που δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα γίνονται στην κοινωνία και είναι προγραμματισμένο για την καταστροφή της. Θα σταματήσει μόνο αν τον βγάλουν από την πρίζα. Αλλιώς θα παίζει λούπα, την ίδια κασέτα με το ίδιο παγωμένο ύφος, μπροστά στο οποίο το κρύο των ημερών μοιάζει τροπική ζέστη.

Τα λέμε αύριο Σύνταγμα…


Πηγή: Βαθύ Κόκκινο

Αποστομωτική απάντηση στους εκβιαστικούς και καταστροφολογικούς ψευδείς ισχυρισμούς του Παπαδήμου και της πολιτικής μαφίας που νέμεται τον τόπο μέσα από τη δήθεν συγκυβέρνηση και το δήθεν κοινοβούλιο της χώρας, δίνουν μεταξύ άλλων και οι  Α.Καζάκος και  Γ. Βαρουφάκης Μιλώντας στην ΕΤ3.


2 σχόλια:

  1. Ντροπή να κατηγορείτε τον Παπαδήμο οτι είναι ... τραπεζίτης! ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ που τον παρακάλεσαν πάνω από 250 βουλευτές (νομίζω περίπου τόσοι),για να προεδρεύσει της μεταβατικής κυβέρνησης ωστε να σωθεί η χώρα από τον κίνδυνο να μην πάρει την δόση από την συμφωνία που είχε υπογράψει ο Παπανδρέου τον Νοέμβρη του 2011, όπου του απαιτήθηκε ευρεία συναίνεση και βρήκαν την ευκαιρία οι Σαμαροβενιζέλοι να τον ανατρέψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή να κατηγορείτε τον Παπαδήμο οτι είναι ... τραπεζίτης! ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ που τον ψήφισαν 255 βουλευτές και με μόνον 38 ψήφους κατά,για να προεδρεύσει της μεταβατικής κυβέρνησης ωστε να σωθεί η χώρα από τον κίνδυνο να μην πάρει την δόση από την συμφωνία που είχε υπογράψει ο Παπανδρέου τον Νοέμβρη του 2011, όπου του απαιτήθηκε ευρεία συναίνεση και βρήκαν την ευκαιρία οι Σαμαροβενιζέλοι να τον ανατρέψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή