Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012

Ξυπόλυτη Δημοκρατία: Τί περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ;

( Η ξυπόλυτη σημαιοφόρος - Μαθητική παρέλαση της Αθήνας 28 Οκτώβρη 2012)


Στη χώρα που δημοσιογράφοι συλλαμβάνονται ανήμερα της "εθνικής" αντιφασιστικής επετείου του ΟΧΙ

Στη χώρα που συλληφθέντες διαδηλωτές βασανίζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής

Στη χώρα που οι εισαγγελείς ασκούν πολιτικές διώξεις "αυτεπάγγελτα" σε όσους σηκώνουν το ανάστημά τους υπερασπιζόμενοι τις δημοκρατικές και συνταγματικές ελευθερίες απέναντι στην ομερτά της μαφίας που σφετερίζεται την κυβερνητική εξουσία


Στη χώρα που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά - Κουβέλη - Βενιζέλου υλοποιεί κατά γράμμα τα σχέδια της εγχώριας και διεθνούς χρηματοπιστωτικής και βιομηχανικής ελίτ, για Κατάλυση της Ελληνικής Δημοκρατίας, μέσω του απόλυτου ελέγχου και υπαγωγής της νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας στην εκτελεστική εξουσία - την ελληνική κυβέρνηση και τα υπερεθνικά κέντρα με τα οποία συνεργάζεται - προκειμένου να αφανίσουν τα δικαιώματα της ελληνικής κοινωνίας, να ιδιοποιηθούν τα δημόσια αγαθά και να ληστέψουν τον πλούτο της χώρας

Στη χώρα που εγκληματικές μαφιόζικες συμμορίες σαν την ναζιστική Χρυσή Αυγή, βρίσκουν καταφύγιο στο ελληνικό κοινοβούλιο, στελεχώνουν τα ένοπλα τμήματα του επίσημου κράτους, καλύπτονται και ενθαρρύνονται στις εγκληματικές και ρατσιστικές τους πράξεις από την επίσημη κυβέρνηση του ακροδεξιού Σαμαρά και προωθούνται καθημερινά από τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας ενός καθεστώτος όλο και περισσότερο ασύδοτου και  αδίστακτου (δείτε για παράδειγμα την υπερπαραγωγή "Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στον ΣΚΑΪ )

Στη χώρα της οποίας το Σύνταγμα έχει καταστεί κουρελόχαρτο και τα δικαιώματα που αυτό υπερασπίζει κατεδαφίζονται μέσα σε μια νύχτα από τον κάθε εγκληματία του υποκόσμου της πολιτικής που κυβερνάει τη χώρα με ΒΙΑ και ΤΡΟΜΟ

Στη χώρα αυτή, περιθώριο "ειρηνικής εξέγερσης" στην οποία καλεί ο Αλέξης Τσίπρας δεν υπάρχει. 

Η  λεγόμενη "ειρηνική εξέγεση" είναι ένας πολιτικός ευφημισμός που για να μην καταστεί πλαστός και παραπλανητικός οφείλει όποιος τον χρησιμοποιεί να προδιαγράφει και μιά "ειρηνική διέξοδο".

Ειρηνική διέξοδος, άλλη από την άμεση προκήρυξη εκλογών, δεν υπάρχει στις παρούσες συνθήκες ανοιχτής αστυνομικής βίας, καθημερινού τρόμου και κοινοβουλευτικής δικτατορίας στις οποίες ζεί ο  λαός αυτής της χώρας.

ή ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ή Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ που θά 'ρθει δεν θα ναι και δεν θα μπορεί να 'ναι πλέον ειρηνική.


Τί περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ; 


Νομίζει άραγε πως η κυβέρνηση θα πέσει σαν ώριμο φρούτο κάτω από το βάρος της πολιτικής της;

Μα για να πέσει, θα πρέπει κάποιος να την ρίξει. 

Περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ πως αυτό που δεν τολμάει να κάνει  ο ίδιος, να ζητήσει δηλαδή εκλογές τώρα, θα το κάνουν οι βουλευτές των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης μην ψηφίζοντας τα μέτρα;
Δεν μπορεί να τρέφει τέτοιες αυταπάτες.

Πιστεύει πως ο Σαμαράς θα "πέσει" σαν τον Παπανδρέου;

Τότε θα πεί πως δεν έχει καταλάβει οτι ο Παπανδρέου δεν έπεσε αλλά εκπαραθυρώθηκε από την ευρωπαϊκή τραπεζική και πολιτική ελίτ προκειμένου να τοποθετηθεί στη θέση του η τρικομματική συμμορία Σαμαρά Κουβέλη Βενιζέλου που θα υλοποιήσει την τελική Ευρωπαϊκή - Γερμανική λύση για την Ελλάδα.

Και να πούμε και κάτι τελευταίο στους επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι κοινωνικές εξεγέρσεις είναι αστάθμητες. Δεν μπορούν να προγραμματιστούν και η έκβασή τους είναι πάντα απρόβλεπτη. Ειδικά σε ιστορικά πρωτόγνωρες συνθήκες σαν τις σημερινές στην Ελλάδα και σε ολόκληρο το Νότο της Ευρώπης. 

Το να πιστεύουν λοιπόν εκεί στο πολιτικό επιτελείο πως μια επικείμενη κοινωνική εξέγερση θα σαρρώσει τα πάντα στη χώρα εκτός από τους ίδιους, δείχνει πως έχουν πολύ μικρή συναίσθηση της πραγματικότητας.

Ας κάνουν όπως νομίζουν αλλά να ξέρουν πως η ελληνική κοινωνία δεν θα περιμένει για πάντα να συνέλθουν από το καθεστωτικό κοινοβουλευτικό τους όνειρο.


Στο καταρρακωμένο Σύνταγμα αυτής της χώρας διατηρείται  το Ακροτελεύτιο ΆΡΘΡΟ 120.
'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
 
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
 
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
 
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008

Αντιγραφή από το: Σύνταγμα Της Ελλάδας

1 σχόλιο:

  1. http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2012/10/blog-post_4851.html?showComment=1351455237489

    http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/2012/10/blog-post_7056.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή