Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Τί κάνει η Λιάνα Κανέλη ανάμεσα σε φασίστες; Ρωτήστε την ίδια!




















Μπαλτάκος, Σαμαράς, Κανέλη, Πρετεντέρης, Αλευράς, Λυκουρέζος. Μια ωραία ελληνική ατμόσφαιρα. 

Η φωτογραφία είναι από παλαιότερη παρουσίαση του βιβλίου του "γεννημένου αντικομμουνιστή" Τάκη Μπαλτάκου "ΕΡΜΟΚΟΠΙΔΕΣ" στη Θεσσαλονίκη. Το ανέμελο στιγμιότυπο αποθανατίζει τα κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα του φασισμού και του ακροδεξιού παρακράτους όπως αποκαλύφθηκε και στον τελευταίο ανυποψίαστο από τις πρόσφατες εξελίξεις. Το ερώτημα, για όποιον ακόμη δεν κατάλαβε, είναι τί κάνει η "αναγεννημένη κομμουνίστρια" Λιάνα Κανέλη ανάμεσα στην αφρόκρεμα της καλής κοινωνίας που στηρίζει τις λογοτεχνικές επιδόσεις του φασίστα Μπαλτάκου;



Εν τω μεταξύ, το περισσότερο που μπόρεσε να πεί για τις πρόσφατες συγκλονιστικές αποδείξεις της παρακρατικής λειτουργίας στο ανώτατο επίπεδο της κυβέρνησης του ΣαμαροΒενιζέλου ο θλιβερός γγ της κε του κκε Δ. Κουτσούμπας είναι όπως διαβάζουμε: "Η υπόθεση Μπαλτάκου απέδειξε πως «η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος»" και οτι "«αποκαλύφθηκε ο ομφάλιος λώρος» καθώς η Χρυσή Αυγή αποτελείται από «τσιράκια του συστήματος σκοπός των οποίων είναι να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα»". Σιγά την αποκάλυψη!

Η αποκάλυψη είναι πως παρ' ότι σε ένα αδιευκρίνιστα σκοτεινό παρελθόν(;) η ίδια η βουλευτής του κκε Λιάνα Κανέλη χαριεντίζεται λογοτεχνικά με το πρωτοπαλίκαρο του παρακράτους παρά τω πρωθυπουργώ, γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου της συγκυβέρνησης ΣαμαροΒενιζέλου, Τάκη Μπαλτάκο, ο τετραπέρατος γγ της κε του κκε Δημήτρης Κουτσούμπας επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο "επέρριψε ευθύνες καθώς «με τον καιροσκοπισμό του για σκευωρίες και αθώους στην ουσία βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση»" και συνεχίζει «Είναι λαϊκή απαίτηση να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές».

Την ώρα που αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια μας η παρακρατική δραση του ίδιου του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με πλήρη συμμετοχή και του Βενιζέλου, το κκε στηρίζει ακόμη μια φορά το Σαμαρά διαγράφοντάς τον από το κάδρο της κατάλυσης του πολιτεύματος στην οποία εμπλέκεται άμεσα αυτός και η ακροδεξιά κλίκα που υπό την καθοδήγησή του έχει καταλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας και στρέφει τα πυρά του, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία, εναντίον δήθεν της χρυσης αυγης και δι αυτής εναντίον πρωτίστως του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος όπως είναι φυσικό «με τον καιροσκοπισμό του βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση».

Μέχρι και στη χρυση αυγη θα βάλει πλάτη η "περισσός αε" του κουτσούμπα προκειμένου να προφυλάξει το καθεστώς από την επερχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τί δεν καταλαβαίνεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου