Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Πώς η Ελλάδα βγήκε από τις "αγορές" το 2010 με μεθόδευση του Παπανδρέου




















Στις 23 Απριλίου του 2010 με ένα διάγγελμα από το Καστελόριζο, ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας Γ. Α. Παπανδρέου, ισχυρίζεται πως η πρόσφατα ανατραπείσα με εκλογές κυβέρνηση Καραμανλή είχε παραποιήσει τα στατιστικά στοιχεία του ελληνικού χρέους και πως οι "αγορές", δηλαδή το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα και τα επενδυτικά κεφάλαια, που μέχρι εκείνη τη στιγμή επένδυαν στη χώρα μέσω του ομολογικού δανεισμού έπαψαν δήθεν ξαφνικά να την εμπιστεύονται και δεν απέμενε άλλος δρόμος από την προσφυγή στην τρόϊκα και τον κρατικό πλέον δανεισμό της χώρας από τις χώρες της  ΕΕ και το ΔΝΤ προκειμένου να αποπληρώσει στους ομολογιούχους επενδυτές κεφαλαίων τα ληξιπρόθεσμα ομόλογα του Μαϊου του 2010 ύψους 25 δις ευρώ και να αποφύγει έτσι δήθεν τη χρεοκοπία.



Η μεθόδευση του Παπανδρέου και της κυβέρνησής του, ακολουθώντας το σχέδιο των υπερατλαντικών του χρηματοπιστωτικών και πολιτικών αφεντικών, αποτέλεσε τη σοβαρότερη πράξη συνωμοσίας κατά της χώρας μεταπολιτευτικά, βασίστηκε στον κατασκευασμένο αποκλεισμό της χώρας από τις "αγορές" και οδήγησε στον αφανισμό της ελληνικής κοινωνίας και την οικονομική καταστροφή που ζούμε σήμερα υπό την καθοδήγηση των ευρωπαϊκών πλέον κέντρων και της ελληνογερμανικής κυβέρνησης υπό τον Σαμαροβενιζέλο.

Από τον Μάϊο του 2010, έγγραφα δημοσιευμένα στο διαδίκτυο αποδεικνύουν πως το επιχείρημα οτι δήθεν "οι αγορές δεν μας δανείζουν" και "δεν έχουμε άλλο δρόμο από τα μνημόνια, την τρόικα και τις δανειακές συμβάσεις" υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνώς καλοστημένα θέατρα πολέμου κατά των λαών και των δικαιωμάτων τους.



Διαβάστε επίσης:

Το καυτό έγγραφο που θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα του Γιώργου Παπανδρέου ( Άρθρο του Tyler Durden δημοσιευμένο στο zerohedge.com,στις 9/5/2010)

Στιγμιότυπα από ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα... Ή πως εκτελέστηκε το σχέδιο προς το ΔΝΤ, την τρόικα και τα μνημόνια

Η επίκληση των "θεωριών συνωμοσίας" αποτελεί πάντα το τελευταίο καταφύγιο των συνωμοτών

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου