Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μπαλτάκος - Κασιδιάρης : Το παρακράτος διευθύνει την κυβέρνηση (;) ΣαμαροΒενιζέλου



















Αναδημοσιεύουμε από το jungle-report.

Διαχειριστές και πορτιέρηδες - Σαν δυο καλοί φίλοι που γνωρίζονται από παλιά


Όσο η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής στριμώχνεται από τη δικαιοσύνη με τελικό στόχο την ποινική και πολιτική της εξουδετέρωση, τόσο θα τα παίζει όλα για όλα για να διασώσει ό,τι είναι δυνατόν να διασωθεί. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσει άνομα μέσα, όπως π.χ. υποκλαπείσες μαγνητοφωνημένες συνομιλίες με ανώτατα κυβερνητικά στελέχη.

Ο τρόπος που η χιτλερική οργάνωση επέλεξε να αμυνθεί στην επίθεση των ομοϊδεατών της του περιβάλλοντος Σαμαρά επιβεβαιώνει ακριβώς ότι η "χρυσαυγιάδα" των τελευταίων μηνών, δηλαδή η τακτική "σοκ και δέους" που ακολουθείται από την κυβέρνηση για την εξάρθρωση της συμμορίας, δεν είναι παρά μια εσωτερική εκκαθάριση της ευρύτερης γαλάζιας πολυκατοικίας. Ένας εμφύλιος στους κόλπους της (ακρο)Δεξιάς για το ξεβρώμισμα της "σοβαρής εθνικοφροσύνης" από τους τραμπούκους μαχαιροβγάλτες που χαλούν την προς τα έξω εικόνα της. Διαχειριστές εναντίον πορτιέρηδων.



Όμως οι "πορτιέρηδες" πέρασαν στην αντεπίθεση. Κατά τη διάρκεια της σημερινής (2/4/2014) κοινοβουλευτικής συζήτησης για την απόφασης άρσης της ασυλίας των χρυσαυγιτών βουλευτών, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν δίστασε να "δώσει" τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, αποκαλύπτοντας μια υποκλαπείσα συνομιλία που είχε μαζί του προ μηνών.

Σε αυτή τη συνομιλία, ο Μπαλτάκος περιγράφει αναλυτικά τις αντιδράσεις του Σαμαρά όταν έμαθε ότι ο Κασιδιάρης αφέθηκε ελεύθερος. Επίσης, του εξηγεί με ζουμερές λεπτομέρειες ότι υπήρξαν παρεμβάσεις στο δικαστικό έργο από τους υπουργούς Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια.

Ακολουθεί το βίντεο με την αποκαλυπτική και σε 100% φιλικό κλίμα συνομιλία:

Σκοπός της ναζιστικής οργάνωσης είναι να καταγγείλει τον υπουργό δικαιοσύνης για "αδίκημα κατάχρησης εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος", ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσει πρόταση για παραπομπή του εν λόγω υπουργού στην προανακριτική επιτροπή.

Τι να πούμε εμείς για αυτό τον ιδιότυπο γαλανόμαυρο εμφύλιο που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας; (Ήδη, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο μέχρι σήμερα πανίσχυρος γ.γ. της κυβέρνησης υπέβαλε την παραίτησή του, υπό το βάρος των τεκμηριωμένων καταγγελιών Κασιδιάρη.)

Μερικά δικά μας σχόλια μόνο, για τα πολιτικά συμπεράσματα που προκύπτουν από τον μαγνητοσκοπημένο διάλογο:

1. Η Νέα Δημοκρατία, και κατ' επέκταση τα περιτρίμματα του ακραίου κέντρου που τη στηρίζουν, έπαιξε για πολύ καιρό το παιχνίδι της Χ.Α., ανεχόμενη τις ασχήμιες της, εφόσον αυτές ανέκοπταν τη δυναμική της αριστεράς. Ποτέ δεν την ένοιαξαν πραγματικά οι ξυλοδαρμοί, τα μαχαιρώματα και οι δολοφονίες που διαπράττονταν από τη ναζιστική οργάνωση. Μάλιστα εξυπηρετούσαν άψογα τη ρατσιστική ατζέντα της για δαιμονοποίηση των μεταναστών και καταστολή των γηγενών, σύμφωνα με ομολογία του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου.
Το μόνο που ένοιαζε τη ΝΔ είναι ότι ο απροκάλυπτος ρατσισμός της Χ.Α. είχε απήχηση σε ένα αποκτηνωμένο κομμάτι της δεξιάς εκλογικής βάσης. Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα των ψήφων, η Χ.Α. θα δρούσε ακόμα ανενόχλητη.
Σύμφωνα με το σχεδιασμό των κυβερνώντων, η εξάρθρωση της Χ.Α. θα συνεπαγόταν την επιστροφή ψήφων στη ΝΔ και την ανακοπή της εκλογικής δυναμικής του ΣΥΡΙΖΑ.

2. Μέσα από το βίντεο Κασιδιάρη αποκαλύπτονται οι άψογες φιλικές σχέσεις του Μπαλτάκου με τη ναζιστική οργάνωση, οι οποίες έχουν τις ρίζες τους στο χρόνο. Αξίζει να θυμηθούμε ενδεικτικά τις διαφημίσεις που έκαναν οι χρυσαυγίτες από την εφημερίδα τους στα βιβλία του (στα οποία αποκαλύπτεται η κοινή λατρεία Χ.Α.-Μπαλτάκου για το απάνθρωπο έθιμο της "Κρυπτείας"), αλλά και την ανεπίσημη δήλωση του Μπαλτάκου για την "απευκταία αλλά όχι απίθανη" κυβερνητική σύμπραξη ΝΔ-Χρυσής Αυγής λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία Φύσσα!
Όλα αυτά απομακρύνουν και το τελευταίο φύλλο συκής από το βασικό επιχείρημα των "ακροδεξιοκεντρώων" ότι δήθεν εναντιώνονται σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού, αφού μπροστά στην ανάγκη να χτυπήσουν κάθε κοινωνική αντίσταση, δε διστάζουν να σαλιαρίσουν με τους νοσταλγούς του Αδόλφου.

3. Μέσα από το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Κασιδιάρης, ξεβρακώνεται και η ίδια η ναζιστική οργάνωση που επιδεικνύει την υποτιθέμενη αντισυστημικότητά της, για την οποία μας έχουν ζαλίσει οι οπαδοί της, τρέχοντας με την πρώτη δυσκολία στο γραφείο του γ.γ. της κυβέρνησης και συνομιλώντας μαζί του σαν φιλαράκια.

4. Τελος, δεν είναι μόνο ο στενός φίλος του Σαμαρά Τάκης Μπαλτάκος, αλλά όλος ο ακροδεξιός συρφετός που έσυρε ο Σαμαράς στη Νέα Δημοκρατία και μετέπειτα σε θέσεις κλειδιά της κυβέρνησης. Πρόκειται για έναν εσμό από Μπαλτάκους που, πριν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ ο Σαμαράς, τους συναντούσες μόνο σε κάτι περιθωριακές ακροδεξιές και φιλοχουντικού πνεύματος οργανωσούλες, τύπου "Δίκτυο 21" κλπ. Αυτό το ακροδεξιό σκυλολόι των Μπαλτάκων, συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του Σαμαρά, κυβερνάει σήμερα τη χώρα περιφρονώντας ανθρώπινα δικαιώματα και φλομώνοντας με ψέματα, αυταρχισμό και κατασταλτική βία την κοινωνία.

Τελικά ο ματωμένος φάκελος "Χρυσή Αυγή" κρύβει πολύ περισσότερες εκπλήξεις στο εσωτερικό του απ' όσες είχαμε φανταστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου