Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συλλογή υπογραφών για στήριξη του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστου Κορτζίδη



























Τελικό κείμενο για συγκέντρωση υπογραφών
Οι υπογραφές αποστέλλονται στα email  rodi@elliniko.gr, badogiannis@gmail.com


ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ
ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Στο λούνα πάρκ που χωροθετήθηκε σε δημόσιο χώρο του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ως προσωρινή εγκατάσταση, όπως συμβαίνει σε δεκάδες δήμους της χώρας, βρήκε τραγικό θάνατο ένα 13χρονο παιδί, γεγονός που συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά τους υπογράφοντες/ουσες.

Πάνω σ’ αυτή την κοινωνική ευαισθησία και πριν προχωρήσουν οι νόμιμες διαδικασίες διαπίστωσης των συνθηκών του ατυχήματος και απόδοσης ευθυνών, ενορχηστρώνεται από δυνάμεις  του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου μια εκστρατεία εξόντωσης του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστου Κορτζίδη. Συσκοτίζοντας τα πραγματικά περιστατικά, αποσιωπώντας τα θεσμικά κενά  και την ανυπαρξία ή δυσκινησία ελεγκτικών μηχανισμών λόγω της κατάρρευσης των σχετικών υπηρεσιών, όπως η δημοτική αστυνομία, οι πολιτικοί αντίπαλοι  της δημοτικής αρχής   Κορτζίδη επιδιώκουν ν’ απαλλαγούν από έναν αγωνιστή δήμαρχο και μια μαχητική πλειοψηφία. Ο λόγος προφανής : ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αντιστέκεται σταθερά στην εκποίηση/ιδιωτικοποίηση του παράκτιου μετώπου και στη χαριστική παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού και της παραλίας του Αγίου Κοσμά στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα της Lamda Development.

Στεκόμαστε στο πλευρό του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη και τιμούμε τους αγώνες του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης. Ο άδικος και τραγικός θάνατος του 13χρονου παιδιού πρέπει να οδηγήσει στη δίκαιη διερεύνηση των πραγματικών γεγονότων και στην αναμόρφωση του σχετικού θεσμικού πλαισίου και των ελεγκτικών μηχανισμών. Δεν πρέπει να γίνει η βασιλική οδός για την κατάλυση των αντιστάσεων και τη νομιμοποίηση των αδηφάγων επιχειρηματικών συμφερόντων στο παράκτιο μέτωπο του Σαρωνικού.



Ονοματεπώνυμο                       Ιδιότητα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου