Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Το ΚΚΕ μας πουλάει και μείς οι μαλάκες το αγοράζουμε!
























Ετούτο το μαντρόσκυλο υπόσχεται πως θα σώσει τον ελληνικό λαό από τη "λυκοσυμαχία της ΕΕ". ok. Μέσα!

Και πώς θα το πετύχει; Μα φυσικά, Πολεμώντας τον ΣΥΡΙΖΑ! 

Όχι το Σαμαρά, όχι το Βενιζέλο, όχι τον Κασιδιάρη, όχι την τρόϊκα.  Αυτοί είναι αδιάφοροι παίχτες.

Ο μόνος αντίπαλος του πράκτορα του κεφαλαίου και γραμματέα του ΚΚΕ - Μαϊμού, Δημήτρη Κουτσούμπα, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πρόκειται για πολιτική αλλά γιά επιχειρηματική σύγκρουση.

Η εταιρεία "περισσός ΑΕ", για παράδειγμα, πούλησε τον 902 σε off shore  εταιρεία με έδρα τις Βρεττανικές Παρθένες Νήσους. Και ούτε γάτα ούτε ζημιά, για το trademark του κόμματος.

Το κόμμα - επιχείρηση "κκε" διατηρεί το εμπορικό σήμα που του εμπιστεύονται οι καλόπιστοι αριστεροί και το πουλάει στους φασίστες ΣαμαροΒενιζέλους σαν υπόσχεση πως θα τους προστατεύσει από τις ακραίες αποκλίσεις τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Από τις εκλογές του 2012 προειδοποιούσαμε για το ρόλο του δήθεν ΚΚΕ.

Τώρα, όλο και περισσότεροι ξεσκεπάζουν το ρόλο του προδοτικού κόμματος που δρά στο όνομα του λαού! Όπως το ακόλουθο άρθρο.

ΚΚΕ: επικίνδυνο δεκανίκι των Σαμαρά Βενιζέλου

Ο πιο φανατικός εχθρός του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει το ΚΚΕ λίγες μέρες πριν τις κάλπες! Τα διαφημιστικά του που προβάλλονται από τα καθεστωτικά μίντια, επιτίθενται κυρίως, πρωτίστως και συχνά αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ! Ο πάτος του ΚΚΕ δεν πάει πιο κάτω! Αναδύεται στο πιο επικίνδυνο δεκανίκι της μακροημέρευσης της συγκυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου, μιας και το παίζει υπερεπαναστατικό και ασυμβίβαστο κομμουνιστικό κόμμα!

Αν είσαι άνεργος, εργάτης, φτωχός και πιστεύεις στο ΚΚΕ σκέψου μόνο οτι στις 26 Μαΐου, αν δεν έχουμε μια μεγάλη υπεροχή του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές, αν χάσει και το Δήμο και την Περιφέρεια της Πρωτεύουσας της Χώρας, η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου θα έχει πια το δημοκρατικό άλλοθι να συνεχίσει και να αποτελειώσει την βρωμερή πολιτική που βιώνεις εδώ και χρόνια. Τα μέτρα που θα πάρουν δεν θα έχουν προηγούμενο και το σήμερα θα μας μοιάζει παράδεισος μπροστά σε αυτό που θα ζήσουμε. Και δεν θα υπάρχει καμιά διέξοδος από αυτή την κόλαση, αφού η πλειοψηφία του λαού, με την ψήφο ανοχής, θα την έχει νομιμοποιήσει. Είναι αδίστακτοι, δεν θα τους αφορούν τα ποσοστά των μικρότερων κομμάτων έστω κι αν αθροιζόμενα δείχνουν μια μεγάλη διαμαρτυρία και αντίθεση στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Έτσι είναι στημένο το παιχνίδι και σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι το ΚΚΕ βάζει πλάτη στους Σαμαρά Βενιζέλο πολεμώντας λυσσαλέα τη μόνη δύναμη που η ιστορία θέλησε να συσπειρώσει μεγάλο μέρος της προοδευτικής λαϊκής δυσαρέσκειας και να αποτελέσει έτσι το αντίπαλο δέος στη διεκδίκηση της εξουσίας.

Ούτε καν ο Πάνος Καμμένος στη διακαναλική συνέντευξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έδωσε γραμμή για καταψήφιση υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.  Ίσα ίσα, λέγοντας πως αφήνουν τους ψηφοφόρους τους να αποφασίσουν ελεύθερα, αλλά και πως στις 26 Μαΐου δεν θα πρέπει η κυβέρνηση να μπορεί να πανηγυρίσει, ουσιαστικά στέλνει μήνυμα για ενίσχυση των αντιμνημονιακών, αντικυβερνητικών ψηφοδελτίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το ΚΚΕ παριστάνει το κομμουνιστικό κόμμα με τη σφραγίδα του πιο ιστορικού κόμματος της Ελλάδας, με την πιο αιματοβαμμένη σφραγίδα την οποία έχει ξεφτιλίσει στρέφοντάς την ενάντια σε αυτούς που έδωσαν το αίμα τους, ενάντια στο λαό. Παριστάνει το υπερεπαναστατικό και ασυμβίβαστο όταν στελέχη και μέλη του βολεύονται σε επιχειρήσεις παραγόντων, ενώ την ίδια στιγμή βάζει, με διάφορα τεχνάσματα, φρένο σε κινήματα που πραγματικά μπορούν να ταρακουνήσουν το σύστημα, κρατώντας παράλληλα τα δήθεν επαναστατικά προσχήματα ώστε να μην ξεμπροστιάζεται ο ρόλος του.

Πριν από ένα χρόνο, όταν οι καθηγητές βράζανε και ήταν έτοιμοι να δώσουν μια μεγάλη και καθοριστική για όλη την κοινωνία μάχη με την απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις, το ΚΚΕ έδινε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης απροκάλυπτα, τόσο στα συνδικάτα, στην ΑΔΕΔΥ και την ΟΛΜΕ, όσο και στα κανάλια παριστάνοντας τον προστάτη των μαθητών των λαϊκών τάξεων οι οποία τάχα θα καταστρέφονταν από αυτή την απεργία. Δε μας είπε το ΚΚΕ πότε πρέπει να κάνουν απεργία οι εργαζόμενοι; Τις Κυριακές και τις αργίες; Για να μην παρακωλύουν την ομαλή λειτουργία του κράτους; Και από πότε αυτή η στάση είναι επαναστατική και δεν είναι υπόκλιση στο κυρίαρχο σύστημα εξουσίας; Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι συμβιβασμένος!

Αν δεν είσαι από τους βολεμένους, τακτοποιημένους του ΚΚΕ σκέψου πολύ καλά πριν ακολουθήσεις τη γραμμή του κόμματος! Βγάλε τα συναισθηματικά γυαλιά και ψήφισε ταξικά, σύμφωνα με τα συμφέροντά σου, σύμφωνα με τις ανάγκες της ζωής σου. Υπερασπίσου τους ανθρώπους που αφανίζονται μέσα σε αυτή την κατάσταση, που θέλουν μια διέξοδο εδώ και τώρα, σε αυτή τη ζωή. Στο παραβάν θα είσαι μόνος, δεν υπάρχει - ακόμα - μεγάλος αδελφός!... Δεν χρειάζεται να δίνεις πιστοποιητικά φρονημάτων σε κανέναν! Εξάλλου ούτε αυτοί δίνουν σε σένα...

Η Iskra, γνωστή για την ... ιώβια υπομονή της και τις θετικές διαθέσεις της απέναντι στο ΚΚΕ δημοσιεύει σήμερα άρθρο στο οποίο καταγγέλλει απρόκλητη και αναίτια επίθεση του υποψήφιου με το ΚΚΕ δημάρχου στην Πάτρα, Κ. Πελετίδη, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ σύσσωμος και με σαφήνεια τον στηρίζει στο δεύτερο γύρο.

Επιβάλλεται πια, ολόκληρη η Αριστερά, να αποκαλύψει το ρόλο του ΚΚΕ και να απεγκλωβίσει τον κόσμο από αυτό το σκοτεινό μόρφωμα στο οποίο κάποιοι κατάντησαν το ιστορικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας και το κάνανε μαγαζάκι πρακτόρικων προϊόντων! Το ΚΚΕ σήμερα αποτελεί το από τα "αριστερά" ανάχωμα στις προοδευτικές εξελίξεις που μπορούν να δρομολογηθούν σε αυτόν τον βασανισμένο τόπο.
 
Πηγή : kerasiakrinoi.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Οτι μας πουλάει είναι γεγονός,και αυτό γίνεται απο πολλά χρόνια πρίν.
    Το σταλινικό μόρφωμα και η ξεπουλημένη δράκα που παριστάνει την ηγεσία για να τρέφει τον κομματικό στρατό και να συντηρείται απο αυτόν,δεν έχει πιά ευχέρεια να ξεγελά τον λαό.
    Απόδειξη τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής.Το κόμμα-εταιρεία είχε παντού πτώση απο 50%εως 70%,σε σχέση με τις αυτοδιοικητικές του 2010,εκτός Πάτρας.
    Διαφωνώ στο ότι αγοράζουμε.Οι επιθέσεις ''φιλίας''απο όμορους χώρους εν όψει του δεύτερου γύρου,εντάσσονται στα πλαίσια στρατηγικής αυτών των χώρων και ειδικά του ΣΥΡΙΖΑ,και σκοπό έχουν την λεηλασία των ψήφων του ΚΚΕ για ευρωεκλογές,δήμο Αθήνας και περιφέρεια Αττικής.Εκεί δηλαδή που παίζονται όλα.Δυστυχώς για το ΚΚΕ δεν ψηφίζουν μόνο τα μέλη του,αλλά και πολίτες που μπορούν ακόμα να σκέφτονται και δεν είναι πρόβατα να ακολουθούν μια αδιέξοδη και σεχταριστική γραμμή.
    Μετά τις επιθέσεις ''φιλίας''απο την Πάτρα,το μόρφωμα βρίσκεται σε δυσχερή θέση.Ενώ το στηρίζουν χωρίς κανένα αντάλλαγμα,αυτό αρνείται πεισματικά να πάρει θέση,αν π.χ.ο Μπέος είναι καλύτερος απο τον Συριζαίο στον Βόλο,αν ο Καμίνης είναι καλύτερος απο τον Σακελλαρίδη και αν ο Σγουρός είναι καλύτερος απο την Δούρου.
    Η τακτική των ίσων αποστάσεων(που δεν είναι καθόλου ίση),θα του κοστίσει ακριβά σε ψήφους για την ευρωβουλή.
    Νομίζω πως οι επιθέσεις φιλίας αποκαλύπτουν τον ύπουλο και επικίνδυνο ρόλο του κόμματος-δεκανίκι,σε ακόμα περισσότερο κόσμο.Ολο και περισσότεροι καταλαβαίνουν πως πρόκειται για κόμμα-ανάχωμα των λαικών αγώνων,για κόμμα-κυματοθραύστης της λαικής οργής,για κόμμα-σύμμαχο του Σαμαρά,και για μια προδοτική σέχτα στην υπηρεσία των πιό σκοτεινών κύκλων του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε, συμφωνούμε απόλυτα με τις εκτιμήσεις που διατυπώνετε στο σχόλιό σας.

      Είναι αλήθεια ωστόσο πως ο τίτλος του άρθρου μας δημιουργεί μια κάποια παρεξήγηση μετά την ανατριχιαστική δήλωση του υποψήφιου δημάρχου στην Πάτρα που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ.

      Δεν αναφερόμαστε σε αυτό το συμβάν, ούτε ασκούμε κριτική (με τον τίτλο μας) στην όποια τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

      Στον τίτλο του άρθρου, το "μας" και το "μεις" δεν υπονοούν τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά την αγωνιζόμενη κοινωνία που εξακολουθεί ενδεχομένως να τρέφει αυταπάτες για το ρόλο του κκε.

      Περισσότερο παραπέμπει σε εκείνο το πράγματι εμπνευσμένο σύνθημα : "ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ"

      Διαγραφή
  2. Ζητώ συγνώμη αν παρεξήγησα,αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία της τοποθέτησής μου.
    Αναφέρθηκα στον συριζα,όχι για κανένα άλλο λόγο,απλά γιατί εκ των πραγμάτων απο αυτόν προέρχονται κυρίως οι επιθέσεις φιλίας και σε αυτόν καταλήγουν όλες οι χυδαίες κατηγορίες.
    Αναφορικά με τον Πελετίδη,επειδή τυχαίνει να γνωρίζω απο κοντά πρόσωπα και πράγματα,να σας πω,πως πρόκειται καθαρά για ένα σταλινικό πιόνι του Περισσού χωρίς καμμιά προσωπικότητα,πολιτική σκέψη, και ιδιαίτερη ακτινοβολία.Να φανταστείτε μια κατάπτυστη ανακοίνωση που κυκλοφόρησε προχθές στην Πάτρα,και που έφτυνε χυδαία όσους θέλουν να τον υποστηρίξουν,την παρέλαβε αυτούσια απο την Κ.Ε. του ΚΚΕ,και την μοίρασε χωρίς να αλλάξει ούτε κόμα.
    Κακή τύχη για την Πάτρα της έτυχε το δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα σε δυό κακά.Σε έναν φασίστα και σε ένα σταλινικό πιόνι και αχυράνθρωπο του Περισσού.
    Με όποιον και να πάς,η πραγματικότητα είναι πως η πόλη θα πάει πίσω κάμποσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή