Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος εκτός αν είσαι πουλημένος. Έτσι δεν είναι Νικόλα Χανιά;


    Ο Νίκος Χανιάς σε παλαιότερη φωτογραφία 
από την εποχή που υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Σώμα.

 Αναδημοσίευση από sxoliastesxwrissynora.wordpress.com


Συντάκτης: Blackpanther

Το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας βρήκε άλλον έναν πουλημένο για να το υπερασπίσει λίγο πριν τις εκλογές της 17 Ιούνη.

Το όνομα του είναι Νίκος Χανιάς και είχε κατέβει βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία.Κανείς δεν θα ασχολούταν μαζί του αν ο ίδιος δεν έβρισκε τον πιο ποταπό τρόπο για να βρεθεί στο επίκεντρο…

Προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και έχοντας πατώσει  σε σταυρούς στην περιφέρεια του  σαν ανανήψαντας

βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το εν λόγω υποκείμενο, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να απασχολήσει το πανελλήνιο.
5 μέρες πριν τις εκλογές έγραψε μια επιστολή προς το κόμμα που τον εμπιστεύτηκε που στο περιεχόμενο της είναι σαν να έχει γραφτεί απευθείας από τα γραφεία της ΝΔ. Εκεί ανάμεσα σε άλλα γράφει:

” είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας”

και: “

Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα»

Λοιπόν κουτόχορτο δεν μασάμε Νικολάκη. Μια τέτοια οβιδιακή μεταμορφώση πέντε μέρες τις εκλογές είναι τουλάχιστον ύποπτη. Ο κόσμος βουίζει και καλά κάνει ότι μια τέτοια μεταμόρφωση δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα χρηματισμού και αναρωτιέται αν θα προέκυπτε σε περίπτωση που ο εν λόγω κύριος είχε καταφέρει να είναι σε εκλόγιμη θέση.

Το παιχνίδι πια έχει χοντρύνει για τα καλά.

Είδαμε ανάλογες μεταστροφές και ‘μεταμορφώσεις’ να γίνονται και σε στελέχη του Καμμένου που ‘ανακάλυψαν’ μετεκλογικά ότι η σωτηρία βρίσκεται σε αυτούς που κατηγορούσαν για καταστροφή της χώρας. Το ίδιο είδαμε να συμβαίνει και με κάποια άλλα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θέλουν με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην εξουσία για να αποφύγουν την τιμωρία τους παρασύροντας έναν ολόκληρο λαό στον όλεθρο.

Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται και πανίσχυρα και συμπαγή τα συμφέροντα που θίγονται.
Και όσο αυτά τα συμφέροντα θα κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν, η απόγνωση και ο φασισμός απλώνονται στην κοινωνία…

Σήμερα αυτοκτόνησε άλλος ένας συνταξιούχος… Και σήμερα έγινε μια από τις πιο τρισάθλιες φασιστικές επιθέσεις στο Πέραμα

Στην σκιά όλων αυτών, ένα τεράστιο ανήκουστο σκάνδαλο είναι σε δράση.

Που πήγαν τα λεφτά από τα χαράτσια, τις αναγκαστικές εισφορές ‘αλληλεγγύης’, το 23% στο ΦΠΑ, την αυξημένη φορολογία σε καύσιμα και καπνό και τόσα άλλα μέτρα που έγδυσαν το λαϊκό εισόδημα; 

Πώς γίνεται με τέτοια αρπαγή πλούτου τα ταμεία να είναι άδεια; (στο ΝΑΤ λέει έχουν μείνει 1000 ευρώ!) 

Κάτι πολύ βρώμικο και ποταπό έχει συμβεί σε αυτό τον τόπο. Από την μια να γδύνεται ο κόσμος και από την άλλη τα ταμεία να είναι άδεια. Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν γι’αυτό και είναι οι ίδιοι κάποιοι που θα κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτοί που τώρα θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο θεμιτό και άθεμιτο για να ξαναφέρουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην εξουσία…Συμπεριλαμβανομένου του χρηματισμού των πολιτικών τους αντιπάλων για να αλλαξοπιστήσουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Μια τέτοια ατιμία τους βλέπουμε να συμβαίνει στην περίπτωση του Νικόλα Χανιά. Του ανθρώπου που πριν λίγο καιρό έλεγε ότι τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος και ότι θα ήταν καταστροφή για την χώρα να αναλάβουν πάλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μέχρι που ‘ξαφνικά’ και ‘αναπάντεχα’ ο Νικολάκης άρχισε να σκέφτεται σαν να είναι η μετενσάρκωση του Σαμαρά.

Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο ή σε αγόρασαν τσάμπα; Πιστεύεις ότι θα υπάρξει έστω ένας ηλίθιος να σε πιστέψει; Εσύ φτύνεις τον εαυτό σου που έλεγε πριν λίγο καιρό αυτά:



ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ! 


Σημείωση: Οι παραπομπές σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων στις οποίες παραπέμπει το κείμενο έγιναν από μέρους του blog "για την κοινωνική αριστερά" για ενημέρωση των αναγνωστών και δεν περιλαμβάνονται στο αρχικό κείμενο του Blackpanther το οποίο αναδημοσιεύουμε. 

Δείτε στη συνέχεια πώς παρουσιάζει αρχικά το θέμα το Newsit.gr στο άρθρο του με τίτλο  

Απάντηση στις δηλώσεις του Νικόλα Χανιά και της συνολικής στάσης του έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ κορινθίας:  
ΣΥΡΙΖΑ: Ανεξήγητη και ανήθικη πράξη η επιστολή Χανιά

Παραθέτουμε στη συνέχεια παλαιότερο κείμενο του Νίκου Χανιά, με ημερομηνία 28 Μαΐου 2012

ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

28 Μαΐου, 2012

Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών και τα σαφέστατα μυνήματα που έστειλαν οι πολίτες, τόσο ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος όσο και οι δανειστές μας, αυτοί που μιλούσαν για μονόδρομο και για απαρέγκλιτη εφαρμογή όλων των συμφωνηθέντων, μετάλαξαν για άλλη μια φορά τον πολιτικό τους λόγο και άρχισαν να χρησιμοποιούν ξεχασμένες ή και διεγραμμένες, από το λεξιλογιό τους λέξεις όπως, μέτρα με αναπτυξιακή διάσταση, επανεξέταση των όρων του μνημονίου ολική επαναδιαπραγμάτευση κ.λ.

Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς οφείλεται στον πανικό που εξακολουθεί να τους προκαλεί η σταθερή και αταλάντευτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ που επέμενε και επιμένει ότι τα μνημόνια δεν είναι πανάκεια για έξοδο από την κρίση, ότι οι ανάγκες των κοινωνιών είναι πάνω από τις ανάγκες των αγορών και ότι υπάρχει ρεαλιστική εναλλακτική πολιτική πρόταση.

Μία πρωτοφανής, για τα ελληνικά δεδομένα, πολιτική συμπεριφορά και συνέπεια η οποία βρίσκει όλο και μεγαλύτερη απήχηση, τόσο στην ελληνική κοινωνία, όσο και στους άλλους Ευρωπαϊκούς λαούς. Μέσα στη γενικευμένη απαισιοδοξία και κατεχνιά , ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε το μήνυμα ότι υπάρχει επιτέλους ελπίδα, υπάρχει στόχος , υπάρχει όραμα. Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η νίκη ήταν ο προάγγελος της μεγάλης και τελικής νίκης.

Η κοινωνία , με μεγάλη πλειοψηφία, αποφάνθηκε ότι είναι αντίθετη με την πολιτική των μνημονίων, που συρρικνώνουν την δημοκρατία ,αποδομούν το κοινωνικό κράτος και μετατρέπουν την εργασία σε δουλεία. Καταδίκασε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σαν τους κύριους υπεύθυνους για την μεγάλη κρίση που διέρχεται η χώρα μας και σε καμία περίπτωση δεν δείχνει όχι μόνο να είναι διατεθιμένη ένα μήνα μετά, στις εκλογές της 17 Ιουνίου να αλλάξει στάση, αλλά απεναντίας αγκαλιάζει όλο και περισσότερο τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλα μνημόνια, δεν αντέχει άλλο τις πρακτικές που μας έφεραν εδώ και δεν μπορεί να βλέπει τα ίδια τραγικά πρόσωπα να εξακολουθούν να παριστάνουν τους σωτήρες. Αυτοί που έκαναν την Ελλάδα παγκόσμιο αρνητικό πρότυπο και τόπο που δεν μπορεί πλέον να κρατήσει τα παιδιά του.

Μόνο τυχαία δεν είναι η ολομέτωπη και λυσσαλέα επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, που επιχειρούν τα γνωστά ΜΜΕ και τα συμφέροντα που εκπροσωπούν, που μαζί με τις γραφικές καρικατούρες και ηγέτες του παραπαίοντος δικομματισμού Σαμαρά και Βενιζέλο, διυλίζουν την κάθε συλλαβή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να εντοπίσουν αντιφάσεις για να τεκμηριώσουν την μαύρη προπαγάνδα τους. Προσπαθούν να εξαπατήσουν και πάλι αυτοί που έκαναν επιστήμη την μίζα, την διαφθορά και την αναξιοκρατία.

Όπως αυτοί εντελώς ανάλγητα και χωρίς κανένα έλεος και ευαισθησία , έσπειραν κοινωνική δυστυχία και εθνική απαξίωση, με τον ίδιο τρόπο θα πάρουν και πάλι την απαντησή τους με την νέα λαϊκή ετυμηγορία.

Χανιάς Νίκος

Πηγή: www.sfedona.gr

2 σχόλια:

  1. Το WORLD BIRD LOAN FINANCE είναι μια κυβέρνηση που εγκρίνει δανειστή ιδιωτικού δανείου, είναι πλήρως εγγεγραμμένη και αδειοδοτημένη, δίνουμε το καλύτερο δάνειο στον πελάτη μας με πολύ βολικό επιτόκιο. Το επιτόκιο αυτού του δανείου είναι 2%. δίνουμε δάνειο σε δημόσιους και ιδιώτες.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, για Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, Αρχική Δάνεια, κ.λπ., σας έχουμε καλύψει.
    Παρακαλώ, μόνο σοβαροί και γνήσιοι άνθρωποι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, ανεξάρτητα από το οικονομικό σας σκορ, απλά ένα έγκυρο αναγνωριστικό, τραπεζική λεπτομέρεια και θα εγκριθεί ένα δάνειο. Εάν είστε σοβαρός και φιλόδοξος και επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω:
    worldbirdloans2000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το WORLD BIRD LOAN FINANCE είναι μια κυβέρνηση που εγκρίνει δανειστή ιδιωτικού δανείου, είναι πλήρως εγγεγραμμένη και αδειοδοτημένη, δίνουμε το καλύτερο δάνειο στον πελάτη μας με πολύ βολικό επιτόκιο. Το επιτόκιο αυτού του δανείου είναι 2%. δίνουμε δάνειο σε δημόσιους και ιδιώτες.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, για Προσωπικό δάνειο, Επιχειρηματικό δάνειο, Αρχική Δάνεια, κ.λπ., σας έχουμε καλύψει.
    Παρακαλώ, μόνο σοβαροί και γνήσιοι άνθρωποι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, ανεξάρτητα από το οικονομικό σας σκορ, απλά ένα έγκυρο αναγνωριστικό, τραπεζική λεπτομέρεια και θα εγκριθεί ένα δάνειο. Εάν είστε σοβαρός και φιλόδοξος και επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα μέσω:
    worldbirdloans2000@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή