Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Ντοκουμέντα Τεκμηρίωσης προς την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα Μνημόνια

























Οι εργασίες της Επιτροπής θα διαρκέσουν έξι μήνες και η προθεσμία για την ολοκλήρωση εργασιών και την υποβολή του πορίσματος της θα είναι μέχρι την 6η Οκτωβρίου 2015.

Πρόεδρος της Επιτροπής εξελέγη ο Δημήτρης Βίτσας (ΣΥΡΙΖΑ), αντιπρόεδρος η Χαρά Καφαντάρη (ΣΥΡΙΖΑ) και γραμματέας ο Νεκτάριος Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ), ενώ εισηγητές από τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι βουλευτές Νίνα Κασιμάτη και Παναγιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδη.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από τους βουλευτές: Δ.Βίτσα, Νίνα Κασιμάτη, Χαρά Καφαντάρη, Παναγιώτα Κοζομπόλη, Κ.Λαπαβίτσα, Νεκτ.Σαντορινιό, Αντ.Συρίγο και Γ.Ψυχογιό από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Αθανασίου, Σ.Αναστασιάδη, Μ.Βορίδη, Χρ.Σταϊκούρα από τη Νέα Δημοκρατία, Γ.Γαλέο από τη Χρυσή Αυγή, Γ.Αμυρά από το Ποτάμι, Ν.Καραθανασόπουλο από το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, Δ.Καμμένο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και Α.Λοβέρδο από το ΠΑΣΟΚ.

Σαν ελάχιστη συμβολή στην τεκμηρίωση των γεγονότων που μας οδήγησαν σκόπιμα στα μνημόνια παραθέτουμε τα παρακάτω ντοκουμέντα όπως έχουν αναρτηθεί σε προηγούμενες δημοσιεύσεις μας με την ελπίδα πως αυτή τη φορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα τα αξιοποιήσουν και θα αναδείξουν τις σκοτεινές πλευρές του σχεδίου που οδήγησε στην απώλεια της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της χώρας και επιδιώκει τον αφανισμό του λαού μας και τη λεηλασία του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου της χώρας.

Διαβάστε την παρακάτω ανάρτηση της 22 Ιανουαρίου 2015 
και τις παραπομπές της:


Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να αποστείλουν την παρούσα ενημέρωση σε όλους τους βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σε όλους τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους που μπορείτε να βρείτε στο site της Βουλής εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου