Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Ο Covid φέρνει μαζί του τη διάλυση της Βig Farma

 














19.1.2022

ΠΗΓΗ: kontrabanda freepress.com

Ο διεθνής δικηγόρος Δρ. Reiner Fuellmich δήλωσε στις 31 Δεκεμβρίου ότι η τελευταία «βόμβα» σχετικά με τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού Wuhan (COVID-19)  θα διαλύσει τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες  που έχουν βάλει στην τσέπη δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πανδημίας. 

Σε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε από το κανάλι OVAL Media-Prevent Global Genocide και προβλήθηκε στο  Brighteon.com , ο Fuellmich συζήτησε με τον Dr. Wolfgang Wodarg τα τελευταία ευρήματα που άλλαξαν το παιχνίδι από τον ερευνητή Craig Paardekooper του  Πανεπιστημίου Kingston του Λονδίνου .

(Άρθρο του Kevin Hughes που αναδημοσιεύτηκε από το  NaturalNews.com )*

Οι παρτίδες εμβολίων χαρακτηρίζονται από ποικίλη τοξικότητα 

Σύμφωνα με τον Wodarg, Γερμανό γιατρό και επιδημιολόγο που ειδικεύεται στις πνευμονικές παθήσεις και την περιβαλλοντική ιατρική, τα δεδομένα του συστήματος αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου (VAERS) δείχνουν ότι οι παρτίδες εμβολίων χαρακτηρίζονται διαδοχικά από ποικίλη τοξικότητα.

Πρόσθεσε ότι αυτό έχει πλέον καταγραφεί στατιστικά και θα αποδείξει ότι οι κατασκευαστές εμβολίων για τον COVID εργάστηκαν με συντονισμένο τρόπο με σκοπό να σκοτώσουν και να ακρωτηριάσουν σκόπιμα άτομα που έκαναν τα εμβόλιά τους.

«Δεν είναι τα εμβόλια. Δεν είναι αλήθεια ότι υπάρχει το ίδιο πράγμα σε καθένα σε κάθε λήψη. Και έχουμε μια πολύ σκληρή απόδειξη με τις παρτίδες που είναι διαφορετικές, με διαφορετικό σχήμα, έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα», εξήγησε ο Wodarg.

 

Ο Wodarg σημείωσε τις παρτίδες στις ΗΠΑ όπου δεν υπήρχαν κρούσματα, ενώ άλλες παρτίδες έδειξαν πολλούς ανθρώπους να πεθαίνουν. Εξήγησε ότι σε ορισμένες παρτίδες μπορείς να δεις ότι κάτι συμβαίνει και εδώ φαίνονται περιπτώσεις τοξικότητας που εκφράζονται σε θανάτους. Ο Γερμανός γιατρός πρόσθεσε ότι τα εμβόλια Pfizer και Johnson & Johnson έχουν φρικτή συσσώρευση κρουσμάτων σε ορισμένες παρτίδες.

Ο Fuellmich επεσήμανε ότι από τη στιγμή που έχει αποδειχθεί η «πρόθεση», δεν υπάρχει ασυλία ή προστασία ευθύνης για κανέναν ή για οποιαδήποτε οργάνωση που εμπλέκεται σε αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

«Αν κοιτάξετε το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, υπάρχουν περισσότερα από αρκετά στοιχεία. Μια πολύ πρόσφατη παρουσίαση που έγινε από τον [πρώην αντιπρόεδρο της Pfizer] Δρ. Mike Yeadon δείχνει ακριβώς πώς χρησιμοποιούν αυτές τις διαφορετικές παρτίδες για να κάνουν ένα πείραμα προκειμένου να δοκιμάσουν τι είδους δόση χρειάζεται για να σκοτωθούν άνθρωποι και ακρωτηριάζουν ανθρώπους», είπε ο Fuellmich,  ο οποίος έχει κατηγορήσει με επιτυχία μεγάλες εταιρείες  όπως η Volkswagen και η Deutsche Bank.

«Και είναι αναπόφευκτη απόδειξη προσχεδιασμού και από τη στιγμή που έχεις προσχεδιασμό, δεν υπάρχει πια ασυλία για κανέναν. Ούτε καν στις Ηνωμένες Πολιτείες».

Wodarg: Εμβόλια φτιαγμένα για να σκοτώσουν χιλιάδες σκόπιμα

 

Ο Wodarg είπε ότι τα εμβόλια είναι μια προγραμματισμένη, σκοτεινή δοκιμή και έγιναν για να σκοτώσουν χιλιάδες ανθρώπους σκόπιμα.

Ο Fuellmich πρόσθεσε ότι έγινε  με συντονισμένη προσπάθεια και συγχρονισμένο τρόπο,  με την Pfizer να παίρνει το προβάδισμα και να ακολουθεί η Moderna και η Johnson & Johnson. Σημείωσε ότι όλες αυτές οι φαρμακευτικές εταιρείες γνώριζαν για αυτή τη μαζική κατά συρροή δολοφονία.

«Αυτό είναι ένα νομικό πρόβλημα. Αλλά αυτό το [γράφημα] κάνει πολύ πιο εύκολο για οποιονδήποτε δικηγόρο σε αυτόν τον κόσμο να δείξει πρόθεση. Υπάρχει ένα αναπόφευκτο συμπέρασμα από αυτά τα γραφήματα», είπε ο Fuellmich. «Μπορεί να αποδειχθεί η πρόθεση. Χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις συντονισμένες μεταξύ τους, έτσι ώστε να υπάρχει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο, προκειμένου να προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τι σκοτώνει με τον καλύτερο τρόπο ή τι ακρωτηριάζει περισσότερο».

Ο Δρ. Σαμ Γουάιτ, γιατρός από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος τέθηκε σε αναστολή από την  Εθνική Υπηρεσία Υγείας  (NHS) τον Ιούνιο του 2021 επειδή εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της ένεσης για τον COVID, είπε ότι έχουν γίνει τα πάντα για να συγκαλυφθούν τα αληθινά στοιχεία και ότι τα συστήματα αναφοράς δεν ήταν ποτέ αρκετά ισχυρά για μια πλήρη κλινική δοκιμή εκατομμυρίων ή ακόμα και δισεκατομμυρίων ανθρώπων.

 

«Αν μπορούμε να αποδείξουμε εγκληματική πρόθεση, ή ακόμα και βαριά αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια, μπορεί κάλλιστα εκείνοι που έχουν πληγεί ή όσοι έχασαν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο να μπορούν να λάβουν κάποια μορφή αποζημίωσης», είπε ο White.

«Προς το παρόν, είναι βασικά αδύνατο στο Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως. Και αυτό συμβαίνει με τα εμβόλια εδώ και πολύ καιρό. Είναι σχεδόν απίστευτο, ότι υπάρχει κάποιο είδος συγχρονισμένης προσπάθειας».

Ο Fuellmich είπε ότι τα ευρήματα θα έχουν τεράστιες νομικές επιπτώσεις όταν αποδειχθεί ότι τα εμβόλια έγιναν σκόπιμα για να βλάψουν τους ανθρώπους.

 

«Πρέπει να βγάλετε το νομικό συμπέρασμα και το νομικό συμπέρασμα  προκύπτει από την πρόθεσή τους. Και εξαιτίας της πρόθεσής τους, μπορείτε να απαιτήσετε την τιμωρία με αποζημιώσειςΈχετε το δικαίωμα να αυξήσετε έως και 21 φορές την πραγματική ζημιά, η οποία προστίθεται πάνω από την πραγματική ζημιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πιστεύω ότι μπορείτε να το τραβήξετε έως και χιλιάδες φορές, επειδή αυτοί οι άνθρωποι τραυματίστηκαν τόσο άσχημα. Νομίζω ότι αυτό θα είναι αρκετό για να διαλύσει ολόκληρη τη βιομηχανία», κατέληξε ο Fuellmich.

 

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα για  την τελευταία βόμβα  σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID-19.

https://www.brighteon.com/2b36ce94-a9bc-41a1-9261-4d49a4cb23bc

 

ΠΗΓΗ

https://www.planet-today.com

Σχετικά, μπορείτε να ανατρέξετε στο άρθρο μας στις

12.1.2021." Ο ιστότοπος "How Bad Is My Batch" παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα για θανάτους και αναπηρίες από εμβόλια που σχετίζονται με κάθε παρτίδα / αριθμός παρτίδας"

https://www.kontrabandafreepress.com/h-apokalipsi-i-meros-fakelos-emvoliasmi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εντοπίστηκαν θανατηφόροι αριθμοί παρτίδας Vax, ακόμα σε κυκλοφορία!

https://prepareforchange.net/2022/01/18/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in-circulation/

ΒΙΝΤΕΟ: H AJ DePriest αποκαλύπτει τις τεράστιες δωροδοκίες Covid σε όλη την εκπαίδευση και τα νοσοκομεία από την κυβέρνηση των ΗΠΑ | Προετοιμαστείτε για Αλλαγή

https://prepareforchange.net/2022/01/11/aj-depriest-uncovers-the-enormous-covid-bribes-to-all-education-and-hospitals-from-the-us-government/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aj-depriest-uncovers-the-enormous-covid-bribes-to-all-education-and-hospitals-from-the-us-government

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου