Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Εισαγγελέας Carlos Insaurralde: «Σας διαβεβαιώνω ότι αυτά τα εμβόλια είναι προορισμένα να μας σκοτώσουν» Αργεντινή, 18 Ιανουαρίου 2022

 














ΠΗΓΗ: kontrabanda free press

Η κρατική υπηρεσία της Αργεντινής παραδέχεται ότι τα εμβόλια κατά του COVID περιέχουν οξείδιο του γραφενίου

 

20.1.2022

 

18 ΙΑΝΟΥΑΡΊΟΥ 2022

Από το Orwell City


Ο Carlos Insaurralde, ο εισαγγελέας πίσω από την υπόθεση του άνδρα που πέθανε μετά τον εμβολιασμό, μιλά για οξείδιο του γραφενίου και άλλες άγνωστες ουσίες και προτρέπει τους ανθρώπους να υποβάλουν αγωγές για να σταματήσει η δηλητηρίαση του πληθυσμού.

 

Το Orwell City φέρνει το βασικό απόσπασμα La Quinta Columna που σχολίασε σε πρόσφατο πρόγραμμα.

[Bl.Σύνδεσμος: Rumble}

Ricardo Delgado: ...Ναι, είναι είδηση. Είναι επίσης νέο από την Αργεντινή, και μιλάει για όσα έχουμε ήδη δει στο παρελθόν. Εφημερίδα Βαγιάρτα. (El diario de Vallarta). 

Ο εισαγγελέας προτρέπει να υποβληθούν καταγγελίες κατά της υγειονομικής τυραννίας, αλλά η αστυνομία αρνείται να τις λάβει ." 

ΕΝΤΑΞΕΙ. Υπάρχει ένα πολύ εντυπωσιακό σημείο, και είναι ότι αυτό συνέβη πριν μάθουμε το αποτέλεσμα με το οποίο ξεκινήσαμε, με αυτό που είδαμε μετά το εισαγωγικό βίντεο.

 

Λέει, "Γνωρίζει ότι εμφανίζονται εμπόδια για τα ιδρύματα να δεχτούν τις καταγγελίες, αλλά μας καλεί να αναζητήσουμε πνευματική δύναμη. Προειδοποιεί ότι οι ενέσεις περιέχουν γραφένιο και ουσίες που ούτε οι επιστήμονες γνωρίζουν".

 

Και μιλάει για επιστήμονες. Απλώς αναλογιστείτε τους γιατρούς που συμμετέχουν ή τα έχουν συστήσει όλα αυτά...

"Ο καιρός να μας δοθούν οι κατάλληλες πληροφορίες ώστε να σοκαριστούμε έχει τελειώσει. Γνωρίζουμε ήδη ότι τα εμβόλια έχουν γραφένιο —είναι επίσημο—, ότι υπάρχουν περισσότεροι νεκροί εμβολιασμένοι παρά μη εμβολιασμένοι —είναι επίσημο— ότι οι άνθρωποι δηλητηριάζονται", λέει ο Εισαγγελέας. 


«Πιο σημαντικό από την αναζήτηση πληροφοριών είναι να βγείτε έξω και να καταγγείλετε ότι πειραματίζονται με ανθρώπους...»

Σχετικά με την ικανότητα αντίστασης που μπορεί να έχουν σε ένα υλικό«και μόνο για το γεγονός...ότι εμβολιάζουν κόσμο χωρίς συνταγή γιατρού, πρέπει να γίνουν καταγγελίες. Σας διαβεβαιώνω ότι αυτά τα εμβόλια προορίζονται να μας σκοτώσουντονίζει ο Εισαγγελέας. 

Και αναφέρει λεπτομερώς πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι ενώπιον των δικαστικών αρχών όταν παρίστανται για καταγγελία».

Αυτό είναι πολύ σαφές κύριοι. Πολύ, πολύ, πολύ σαφές."

Όλα αυτά συνέβησαν όταν επιτέλους, ένας επίσημος φορέας αναγνώρισε ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 περιέχουν οξείδιο γραφενίου ως μέρος της σύνθεσής τους. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα μετά από αίτημα διερεύνησης του θανάτου ενός ατόμου μετά τον εμβολιασμό, όπως αναφέρεται παραπάνω. 

Η τοξικότητα του νανοϋλικού που μπαίνει στα εμβόλια περιγράφεται στην επιστημονική βιβλιογραφία, με τουλάχιστον 67 άρθρα για το θέμα, τα ίδια που συνέταξε η La Quinta Columna πριν από λίγους μήνες για να επισυνάψει στην τελική έκθεση του Δρ. Pablo Campra.

Ricardo Delgado : " Αργεντινή: Η ANMAT [κρατική υπηρεσία] αναγνωρίζει ότι τα εμβόλια περιέχουν γραφένιο. "


Στις σημερινές ειδήσεις, 16 Ιανουαρίου.


«Η Δρ. Patricia Aprea, Διευθύντρια Αξιολόγησης και Ελέγχου, έπρεπε να το παραδεχτεί σε μια δικαστική υπόθεση που έλαβε χώρα ως αποτέλεσμα θανάτου μετά τον εμβολιασμό και η οποία διώκεται από τον εισαγγελέα Carlos Insaurralde». 

Χάρη στο έργο αυτού του εισαγγελέα και την επιμονή του, έπρεπε επιτέλους να παραδεχτεί και να αναγνωρίσει —γιατί το ήξεραν— ότι το εμβόλιο για τον COVID —ή αυτό που λένε εμβόλιο... Το λένε εμβόλιο— στην πραγματικότητα περιέχει γραφένιο. Αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Γιατί; Γιατί μιλάμε για υλικό που δεν δηλώνεται στην πολιτική διαφάνειας των φαρμακευτικών εταιρειών. Και, επιπλέον, είναι ένα τοξικό υλικό. 

Είναι τόσο τοξικό που η τοξικότητά του είναι επίσης ραδιοδιαμορφώσιμη. Επομένως, σχεδόν δεν εξαρτάται από την ποσότητα αλλά από τη δόση της ακτινοβολίας που απορροφάται από το γραφένιο.  

Επιπλέον, έχουμε πει ότι το γραφένιο χρησιμοποιεί το σήμα GigaHertz των τηλεφωνικών κεραιών και τα πολλαπλασιάζει με την τάξη TeraHertz . Το γραφένιο έχει τη μέγιστη επίδραση πεδίου τρανζίστορ με ακρίβεια 26 GigaHertz. Λοιπόν αυτό... Ε... Ακριβώς —κοίτα, τι σύμπτωση!—, η κυβέρνησή μας και αυτή άλλων μερών του κόσμου που βρίσκονται στην ίδια την Ατζέντα του 2030, θα διαθέσει τη συχνότητα των 26 GHz στα μέσα του 2022.

Αυτό το γραφένιο που αυξάνει τις συχνότητες από Giga σε TeraHertzμόλις βρεθεί στο TeraHertz, καθιστά δυνατό όλη η άλλη μικροτεχνολογία που βρήκαμε μέσα στο εμβόλιο να μπορεί να λειτουργήσει. Micro-routers, micro-rectennas, codecs με κρυπτογράφηση επικοινωνιών, λογικές πύλες... Για να λειτουργήσουν όλα αυτά, πρέπει απαραίτητα να λειτουργούν στη ζώνη Terahertz. 

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ήθελαν να εισαγάγουν αυτό το γραφένιο;

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί τα εμβολιασμένα άτομα, στην ασύρματη τεχνολογία Bluetooth, εκπέμπουν μια διεύθυνση MAC που μπορεί να ελεγχθεί από οποιονδήποτε με το κινητό του; Ακόμα και με Samsung ή iPhone. Γιατί αρχικά τους είχαν μπλοκάρει. Σύντομα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε συνέντευξη από ένα άτομο που είναι ειδικός σε αυτό το θέμα. Εδώ, στη La Quinta Columna. 


«Έχουν γίνει «συνωμοσιολόγοι» στην ΑΝΜΑΤ; Ο Ντέιβιντ Ρέι, που είναι ο συγγραφέας, αναρωτιέται. "Λοιπόν, όχι. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι αυτή τη φορά, πιεσμένοι από τον Εισαγγελέα Carlos Insaurralde, έπρεπε να παραδεχτούν το απαράδεκτο. Αυστηρά μιλώντας, η Εθνική Διοίκηση Φαρμάκων, Τροφίμων και Ιατρικών Συσκευών έπρεπε να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο σε μια δικαστική υπόθεση μετά από καταγγελία για θάνατο μετά τον εμβολιασμό. 


Οι υπεύθυνοι για την ενημέρωση, μέσω των κοινωνικών δικτύων, ήταν ο δικηγόρος Miguel Iannolfi και ο γιατρός- γενετιστής Marcelo Martínez..." Από εδώ μια μεγάλη αγκαλιά. "Και οι δύο είναι γνωστοί για τη δουλειά τους στην προειδοποίηση του πληθυσμού για τις συνέπειες των υποτιθέμενων εμβολίων στην υγεία των ανθρώπων, και τη νέα ένωση που περιέχουν, δηλαδή το γραφένιο, που ανακαλύφθηκε πριν από μήνες από τον Ισπανό επιστήμονα Πάμπλο Κάμπρα». 


"Σε ένα σύντομο βίντεο που κοινοποιήθηκε στα δίκτυα, ο Iannolfi εξήγησε κάτι που μελετούσαμε, ερευνούσαμε και που ξέραμε ότι θα έβγαινε στο φως. Χάρη στις προσπάθειες του εισαγγελέα Carlos Insaurralde - το μόνο πράγμα που έκανε ήταν να εκπληρώσει το καθήκον του στον χρόνο παραλαβής μιας καταγγελίας για ένα άτομο που πέθανε μετά τον εμβολιασμό Έκανε την έρευνα και τα αντίστοιχα αιτήματα για αναφορές, άσκησε πίεση και τελικά η ΑΝΜΑΤ —κυβερνητική υπηρεσία— κατέληξε να απαντήσει στη δικαστική υπόθεση ότι Το εμβόλιο που εφαρμόζουν σε ολόκληρο τον πληθυσμό περιέχει γραφένιο». 


Εντάξει?


«Ο Μαρτίνεθ, από την πλευρά του, σε ένα άλλο βίντεο εξέφρασε για πρώτη φορά την αλληλεγγύη του στον πρόσφατα συλληφθέντα και ήδη αποφυλακισμένο Δόκτορα Εντουάρντο Άνχελ Γιαχμπές...». Από εδώ του στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά. Και, καθώς δεν γίνεται διαφορετικά, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απελευθέρωσή του. « Ο Δρ. Μαρτίνεθ απαντά σε αιτήματα και ερωτήσεις του εισαγγελέα, ότι το γραφένιο είναι ένα από τα συστατικά αυτών των ενώσεων».

 

Λοιπόν, αν είναι ένα από αυτά τα στοιχεία, γιατί δεν δηλώνεται; 

 

«Στη συνέχεια, ο Δρ. Luis Marcelo Martínez παρατήρησε ότι υπάρχει ένα ελάχιστο —υπάρχουν περισσότερες— από 67 επιστημονικές δημοσιεύσεις …» [κάντε κλικ στις υπογραμμίσεις για να διαβάσετε τις σχετικές μελέτες και άρθρα], Στην πραγματικότητα, ήταν αυτές που μοιράστηκε η La Quinta Columna. "...όπου περιγράφεται η τοξικότητα του γραφενίου για βιολογικούς οργανισμούς και για τον άνθρωπο, ειδικότερα. Επομένως, ποιος είναι ο λόγος για την παρουσία αυτού του στοιχείου στα εμβόλια; Το πιστοποιητικό που εκδόθηκε από τον Δρ. Γιαχμπές, όπως πολλά από αυτά που που εκδόθηκαν από εμάς, περιέχει απολύτως αυθεντικές πληροφορίες που υποστηρίζονται από πολλά άρθρα επιστημονικής έρευνας. Μόλις αναφέρθηκα σε μια επίσημη απάντηση, που σημαίνει ότι γνωρίζουν την παρουσία τοξικών στοιχείων σε αυτές τις ενώσεις." 


Καλώς. Θέλω να πω, αυτό είναι ήδη ένα κοινό μυστικό. Η δουλειά που έχουμε η La Quinta Columna και πολλοί από εσάς είναι απλώς να ενημερώσουμε τον πληθυσμό. Θα μεταφέρω πρώτα απ' όλα αυτήν την είδηση.

Είναι πολύ σημαντικό. Γιατί το παραδέχονται. Με άλλα λόγια, αναγνωρίζουν τη δηλητηρίαση ολόκληρου του πληθυσμού. Είναι ακριβώς έτσι. Έτσι ακριβώς.

Αυτό είναι το επίσημο έγγραφο που εξέδωσε η ΑΝΜΑΤ.  Σε ό,τι αφορά τη σύνθεση του εν λόγω εμβολίου, σύμφωνα με όσα έχουν δηλωθεί, το γραφένιο συγκαταλέγεται στα συστατικά του. Συνιστάται να μη συνοδεύονται με εγκεκριμένες ετικέτες ή φυλλάδια στα οποία μπορούν να παρατηρηθούν τα συστατικά του εμβολίου. 

Μπορείτε επίσης να το βρείτε στον επίσημο ιστότοπό του ( κάντε κλικ εδώ ) εισάγοντας τις ακόλουθες πληροφορίες: Αριθμός GEDO: IF - 2021 - 120912800 - APN-DECBR#ANMAT


Εν τω μεταξύ, η La Quinta Columna μοιράστηκε νέες εικόνες μικροσκοπίου φωτός ενός νέου φιαλιδίου της Pfizer που έλαβαν. Όπως και στις προηγούμενες παρατηρήσεις τους σε άλλα φιαλίδια, βρήκαν και πάλι μικροτεχνολογία, αυτοσυναρμολογούμενες δομές, παράσιτα και, φυσικά, οξείδιο του γραφενίου.


Ο βιοστατιστικολόγος Ricardo Delgado είπε ότι θα εξετάσει επίσης εμβόλια από άλλα εργαστήρια σύντομα.

Παρακάτω, το Orwell City σας μεταφέρει το πιο σημαντικό απόσπασμα από το πιο πρόσφατο πρόγραμμα του La Quinta Columna.

{Βλ. ΕΔΩ Σύνδεσμος: Rumble}

 

Ricardo Delgado: Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές εικόνες. (...) Και πάλι, αυτό είναι το εμβόλιο της Pfizer μετά την εξάτμιση. Τα περισσότερα από αυτά τα εξαρτήματα ήταν αυτοσυναρμολογούμενα. Και υπάρχει επίσης επιστημονική βιβλιογραφία για αυτά, όπως βλέπουμε να δημοσιεύεται στην έκθεσή μας. Και ιδού τα χαρακτηριστικά ανάγλυφα του υλικού που ήδη γνωρίζετε, μάλλον, πολύ καλύτερα από τους γιατρούς. Οι γιατροί δεν το γνωρίζουν, δυστυχώς. Αυτό δεν πρέπει να υπάρχει στο εμβόλιο, σωστά;(...). Αλλά επίσης, σήμερα, κάναμε μια μικρή επαναληπτική ανάλυση, και αφήσαμε το δείγμα να εξελιχθεί, ειδικά... Μάλλον με μηχανισμούς τεσλαφόρησης. Δηλαδή από την περιβαλλοντική ακτινοβολία του περιβάλλοντος. Όπως γνωρίζετε, αυτά τα υλικά είναι αυτοσυναρμολογούμενα, όπως δείξαμε στην αναφορά της La Quinta Columna. Μια αναφορά που συλλέγει το παρατηρούμενο υπό οπτικό μικροσκόπιο και μια φωτογραφική αναφορά. Συγκρίνοντας και τα δύο με την επιστημονική βιβλιογραφία πίσω από αυτά.

 

Μιλάμε για ένα διαφορετικό, νέο εμβόλιο από την Pfizer. Εντάξει? Σήμερα 18 Ιανουαρίου. Αρκετά πρόσφατο. 

Βίντεο: Νέο οπτικό μικροσκόπιο Haxon Aquiles II, εικόνες φιαλιδίου Comirnaty Pfizer (18 Ιανουαρίου 2022).


Ricardo Delgado: Βλέπετε ένα βίντεο. Μπορείτε να δείτε αιωρούμενα αντικείμενα σε διαφορετικά ανάγλυφα του δείγματος. Ας πούμε, επιφανειακά, ανάλογα με την επιφανειακή τους τάση. Εδώ, ορισμένα αντικείμενα μάλλον είναι νανοσωλήνες άνθρακα.(*) Όπως αυτό εδώ. Βλέπετε πώς κινείται αυτό στη μέση. Υπάρχει ένα που κινείται προς τα δεξιά. Αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό.

(Ο κ. Ντελγκάδο ήθελε να πει «μικροσωλήνες». Διορθώνεται αργότερα). Θα επαναλαμβάνουμε τα τεστ περιοδικά. Και, επιπλέον, σε διαφορετικά φιαλίδια εμβολίου που κυκλοφορούν, δυστυχώς, σε ολόκληρο τον πληθυσμό-στόχο. Και με αυτό το υλικό. Το λέω για όλους εκείνους τους ανθρώπους που επικρίνουν ή λένε ότι "είναι αδύνατο να το δεις αυτό στο μικροσκόπιο..." Πάρτε ένα μικροσκόπιο, τσαμπουκά. Πάρε ένα μικροσκόπιο πριν μιλήσεις. 


Στο μεταξύ, δεν είμαστε εξουσιοδοτημένοι να πούμε τίποτα απολύτως. Οτιδήποτε λένε οι γιατροί, οι ανοσολόγοι, οι λοιμωξιολόγοι, οι επείγοντες, οι φαρμακολόγοι όπως ο φαρμακοποιός Γκαρθία... Όσο κι αν εμφανίζονται στις τηλεοράσεις σας, ό,τι λένε είναι κενή και κούφια προπαγάνδα. Δεν μιλούν για γνώση από πρώτο χέρι. Παίρνουν τα άρθρα, τα έγγραφα που προέρχονται από τον ίδιο τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ή τα ρυθμιστικά του κέντρα μόνο όταν τα καταγγέλλουμε ακριβώς. Μην ανησυχείτε για αυτό. Είμαστε θεωρητικοί συνωμοσίας, σωστά; Έτσι μας λένε. Επίσης, να θυμάστε ότι χθες, δημοσιεύσαμε έναν σύνδεσμο ιστολογίου όπου ένας συγκεκριμένος εργαζόμενος στον τομέα της υγείας, ένας βιοχημικός... Ο οποίος, ακριβώς, εδρεύει στην Ανδαλουσία για περισσότερα από 12 χρόνια. Ανέλυσε ένα εμβόλιο Pfizer, αν δεν κάνω λάθος, και βρήκε πολύ παρόμοια αντικείμενα με αυτά που έλαβε ο Δρ. Κάμπρα από εμάς επίσης. 

Όποιος τολμήσει να κοιτάξει σε μικροσκόπιο για να δει άμεσα την απόδειξη του εγκλήματος γίνεται αυτόματα αρνητής και θεωρητικός συνωμοσίας. Ο παράλληλος κόσμος των επίσημων ανακοινώσεων αξίζει περισσότερο. Δεν πρόκειται παρά για εγκληματική τρομοκρατία των μέσων ενημέρωσης."


Θα κλείσουμε το παραπάνω κείμενο της Lauinta Columna  με ένα ΣΗΜΕΡΙΝΟ δημοσίευμα στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης (20.1.2022), που διαφημίζει το γραφένιο..που φτιάχνεται από σκουπίδια!!

Μας κάνουν πλάκα?

Η ηλεκτρονική έκδοση https://www.iefimerida.gr/tehnologia/metatrepoyn-skoypidia-se-grafenio, δημοσιεύει άρθρο με τίτλο

Πώς μετατρέπουν σκουπίδια και χαλασμένα φαγητά σε γραφένιο -Ενα είδος γραφίτη [βίντεο]

"...Μια πρωτοποριακή μέθοδος μετατρέπει τα σκουπίδια σε ένα είδος γραφίτη.

Τα χαλασμένα φαγητά, οι πλαστικές συσκευασίες, τα παλιά λάστιχα αυτοκινήτου και πολλά άλλα υλικά που πετιούνται στα σκουπίδια, μπορούν πλέον να μετατραπούν στο «θαυματουργό» υλικό γραφένιο, χάρη σε μια καινοτόμα τεχνολογία που ανέπτυξαν ερευνητές στις ΗΠΑ.

Μετατρέπουν σε γραφένιο όλα τα άχρηστα υλικά

Οι χημικοί μηχανικοί του Πανεπιστημίου Ράις του Τέξας, με επικεφαλής τον Τζέιμς Τουρ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό Nature, βρήκαν ένα τρόπο να μετατρέπουν σε γραφένιο όλα τα άχρηστα υλικά που περιέχουν άνθρακα, ουσιαστικά επιταχύνοντας την αντίστοιχη αργή φυσική διαδικασία μέσω της οποίας σχηματίζεται άνθρακας (γραφίτης) στα βάθη της Γης.

Γραφένιο από σκουπίδια, Πηγή Rice University Rouzbeh Shahsavari
Επεξεργάζονται τα σκουπίδια με λέιζερ και φτιάχνουν μία μορφή γραφίτη

Η τεχνική είναι σχετικά απλή και φθηνή, ενώ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για να μειωθεί το «αποτύπωμα» του άνθρακα στο περιβάλλον. H μετατροπή απαιτεί τα σκουπίδια να υφίστανται επεξεργασία με παλμούς λέιζερ υψηλής ενέργειας, σε υψηλές θερμοκρασίες περίπου 2.600 βαθμών Κελσίου. Δείτε το παρακάτω βίντεο

Ο,τιδήποτε σταθερό με άνθρακα μπορεί να μετατραπεί σε γραφένιο
«Ο κόσμος πετάει το 30% έως 40% των τροφίμων επειδή χαλάνε, ενώ και τα πλαστικά αποτελούν αιτία παγκόσμιας ανησυχίας.


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  04/06/2013  21:17
Αυτό είναι το γραφένιο, το υλικό που κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρα των επιστημόνων

Δείξαμε ότι οποιοδήποτε στερεό υλικό με βάση τον άνθρακα μπορεί να μετατραπεί σε γραφένιο», δήλωσε ο Τουρ. «Ουσιαστικά παγιδεύουμε αέρια του θερμοκηπίου, όπως το διοξείδιο του άνθρακα και το μεθάνιο, που τα σκουπίδια θα είχαν αποβάλει στις χωματερές, και τα μετατρέπουμε σε γραφένιο.

Μπορούμε μετά π.χ. να προσθέσουμε αυτό το γραφένιο σε μπετόν, μειώνοντας έτσι την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπεται κατά την παραγωγή του μπετόν», πρόσθεσε.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι αρκεί μια προσθήκη μόνο κατά 0,1% του γραφένιου στο τσιμέντο που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μπετόν, προκειμένου να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του τελευταίου κατά το ένα τρίτο. Η παραγωγή τσιμέντου εκτιμάται ότι ευθύνεται για περίπου το 8% των ανθρωπογενών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κάθε χρόνο. Δείτε το παρακάτω βίντεο

Πρόσφατα Ιταλοί ερευνητές, σύμφωνα με το Science, ανακάλυψαν ότι η προσθήκη γραφένιου στην άσφαλτο αυξάνει δραστικά την ανθεκτικότητα της και υπερδιπλασιάζει τη διάρκεια ζωής της. Το 2019 η ιταλική εταιρεία Iterchimica ασφαλτόστρωσε δοκιμαστικά ένα δρόμο 250 μέτρων στο Μιλάνο με άσφαλτο αναμιγμένο με γραφένιο.

Το γραφένιο, που ανακαλύφθηκε το 2004 και χάρισε το Νόμπελ στους δημιουργούς του, είναι ένα ανθεκτικό και άκρως αγώγιμο υλικό που αποτελείται από δισδιάστατα φύλλα ατόμων άνθρακα, τα οποία σχηματίζουν ένα εξαγωνικό πλέγμα. Το υψηλό κόστος παραγωγής του (67.000 έως 200.000 δολάρια ο τόνος) έχει όμως εμποδίσει έως τώρα την ευρεία χρήση για βιομηχανικές εφαρμογές του, όπως η ανάμιξη του στα οικοδομικά υλικά, στα πλαστικά, στα μέταλλα κ.α.

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι θα κάνουν στο μέλλον την τεχνική τους ακόμη πιο οικονομική και φιλική στο περιβάλλον. Ήδη δημιούργησαν την εταιρεία Universal Matter για να αξιοποιήσουν εμπορικά την τεχνολογία τους.

Είναι σίγουρο. Μας κάνουν πλάκα.


{Η φωτό στην αρχή του άρθρου είναι από γραφένιο που χρησιμοποιείται σε μπαταρίες}.

 

Για την Kontrabandafreepress, Γιώτα Σεχίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου