Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Την Κυριακή στηρίζουμε τη "ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ", τη Δευτέρα στηρίζουμε την κοινωνία.


Οι εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτέμβρη 2015 είναι αποτέλεσμα του τελευταίου - άγραφου - άρθρου του Μνημονίου που υπέγραψε το σύστημα Τσίπρα - Δραγασάκη - Τσακαλώτου στις 12 του Ιούλη.

Στόχος του σφετεριστή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα και του σκιώδους προέδρου Γ. Δραγασάκη είναι η εξαφάνιση της αριστερής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ από την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση, η υφαρπαγή της υποτιθέμενης συναίνεσης της "κοινωνίας του ΟΧΙ" και η εκβιαστική επιβεβαίωση της υπογραφής του 3ου Μνημονίου με την συμφωνημένη από κοινού με τα διεθνή ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά πολιτικά κέντρα δημοκρατική εκτροπή διά της δημοκρατικής οδού.

Η αποκάλυψη της ανοιχτής συμμετοχής του άτυπου επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ στα παγκόσμια σχέδια του αμερικανικού παράγοντα που επισημοποιήθηκε με την υιοθέτηση της απροκάλυπτης επίθεσης εναντίον της χώρας και του λαού μας με την συνδιαμόρφωση και υιοθέτηση του 3ου Μνημονίου και την εκ νέου διεκδίκηση της ηγεσίας της χώρας - προτεκτοράτου του αμερικανικού παράγοντα - από έναν "καθαρό" ΣΥΡΙΖΑ, που θα έχει "ξεμπερδέψει με το παλιό", επέφερε αναπόφευκτα ένα συντριπτικό ΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία.

Οποιοσδήποτε κι αν αναδειχτεί τοποτηρητής της νέας τάξης στη χώρα μετά τις εκλογές της Κυριακής, ο "ιστορικός συμβιβασμός" που έχει δρομολογήσει η μοιραία ηγεσία του πάλαι ποτέ αριστερού ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγήσει στη χλεύη την αποδοκιμασία, την περιφρόνηση τον σφετεριστή του κόμματος Α. Τσίπρα και πιθανά την εξαφάνισή του από την πολιτική σκηνή της χώρας.

Η ελληνική κοινωνία μπορεί να αιφνιδιάστηκε, να εκβιάστηκε, να τρόμαξε αλλά δεν πρόκειται όποια κι αν είναι η ψήφος της την ερχόμενη Κυριακή να συγχωρήσει την ανοιχτή προδοσία και τον κυνικό εμπαιγμό από τον άνκορμαν μικρό ναπολέοντα που υποδύεται τον εθνικό ηγέτη της "πρώτης φοράς αριστερά".

Χωρίς να υποτιμάμε την κριτική που οδηγεί μεγάλο μέρος της κοινωνίας των κινημάτων στη στάση της αποχής ή του άκυρου, εκτιμάμε πως η εκλογική στήριξη της "ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ" μπορεί να αποτελέσει ένα πρώτο μικρό βήμα αντίστασης στο ΣΟΚ και την παράλυση της ελληνικής κοινωνίας, ένα πρώτο βήμα της αναγκαίας αυτοπεποίθησης για την οργάνωση της κοινωνίας από τα κάτω, πλέον, την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών.

Δείτε :









 
Διαβάστε :













 

 

6 σχόλια:

  1. Πόσο του δίνεις ώσπου να σε ξαναπουλήσει;

    http://pergadi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Κυριακή στηρίζεις και την Δευτέρα εξαφανίζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραμμή ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Γιώργος Παπανδρέου στους ψηφοφόρους του, στην Αχαία

    Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/09/blog-post_676.html#ixzz3mCU4Qf00

    Νάντιας Βαλαβάνη - «Όσοι επικαλούνται τη ρύθμιση έως 100 δόσεις, γιατί αποκρύβουν ότι το Τρίτο Μνημόνιο θα την τινάξει στον αέρα;»

    Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2015/09/100_19.html#ixzz3mCUGjc5o

    Η αποχή είναι συνενοχή

    http://andromeda-mygalaxy.blogspot.gr/2015/09/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλέξης έχει την δύναμη να κάνει τις στρίγγλες αρνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Δύο απάτες για μία κάλπη"

    Το ανύπαρκτο «σχέδιο Σόιμπλε», η διαπραγμάτευση για το ελληνικό χρέος χωρίς την Ελλάδα


    του Γιάννη Κιμπουρόπουλου

    http://pergadi.blogspot.gr/2015/09/blog-post_70.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανάμεσα σε Νάντια και κυρ.Τασία ψηφίζω την δεύτερη που είχε το κουράγιο να εφαρμόσει τον διεθνή νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή