Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2013. Η Γενική Διευθύντρια της "ΠΕΡΙΣΣΟΣ Α.Ε." Αλέκα Παπαρήγα σε μιά από τις πιό αξιολύπητες ομιλίες της καριέρας της.




Την ώρα της συζήτησης του προϋπολογισμού αποφάσισε η Παπαρίξ να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στην Τρικομματική Συγκυβέρνηση Σαμαρά και να επινοήσει μάλιστα και την εξίσωση ΝΔ=ΠΑΣΟΚ, και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, άρα ΣΥΡΙΖΑ=ΝΔ και ας μη φαίνεται, όπως λέει, γιατί ποτέ δεν φαίνεται αν το ένα κόμμα είναι στην αντιπολίτευση και συνέχισε με την αποκάλυψη βόμβα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει στην Ελλάδα ένα τμήμα επιχειρηματιών, το λεγόμενο «λόμπι της δραχμής».

Δεν πίστευε(;) στ' αυτιά του ο Στουρνάρας και την ευχαρίστησε φυσικά στην πρώτη ευκαιρία πλέκοντάς της το εγκώμιο του σοβαρού και συνεπούς κόμματος. 

Απολαύστε ολόκληρο το video και κρατήστε το στο αρχείο σας να το δείτε και του χρόνου! 
Μη σας λέει κάνας κνίτης παπαριές.

Αλέκα μην το βάζεις κάτω. Μπορείς και χειρότερα!

11.11.2012

Μιας και τό 'φερε η μέρα, δείτε και την αντίστοιχη περσινή ομιλία της Παπαρήγα για τον προϋπολογισμό του 2012 επί συγκυβέρνησης Παπαδήμου όπου κάνει ένα ακόμα μάθημα επανάστασης του παράλογου. Καφενείο και Βλακεία και όποιος αντέξει.

7 σχόλια:

  1. Βλέπω μαζί με τη ραγδαία ΠΑΣΟΚοποίηση έρχεται και ο αυριανισμός (περισσός αε, παπαρίξ, κλπ.)
    Καλά το πάτε, συνεχίστε έτσι. Οι άλλοι τουλάχιστον κατάφεραν και κορόιδεψαν τον κόσμο για 30 χρόνια, εσάς ούτε για 3 μήνες δεν σας κόβω.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς τη στήριξη της διοίκησης της "ΠΕΡΙΣΣΟΣ Α.Ε.", οι κυβερνήσεις των μνημονίων θα είχαν πέσει από το ξεκίνημα ακόμη του σχεδίου τριτοκοσμιοποίησης της Ελλάδας. Από το Μάϊο του 2010.

      Δεν υπάρχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας, κόμμα φερόμενο ως κομμουνιστικό να ανοίγει τέτοιο μέτωπο στήριξης των φιλελεύθερων εγκληματικών πολιτικών δυνάμεων εις βάρος των δυνάμεων της αριστεράς, καθιστώντας αυτές και όχι τις αστικές δυνάμεις αντίπαλο πρώτης γραμμής.

      Το τρομακτικό της στρατηγικής του ΚΚΕ είναι πως η πολεμική αυτή απέναντι στην αριστερά αλλά και ενάντια στο σύνολο του ελληνικού λαού που αγωνιζόταν στις πλατείες όλης της χώρας για να ρίξει την κυβέρνηση Παπανδρέου, ήταν πως στήριζε ανοιχτά το Αστικό Καθεστώς στην πιό εγκληματική του φάση μετά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τη στιγμή ακριβώς που όλες οι εργατικές νίκες των τελευταίων αιώνων παίρνονταν πίσω σε μια νύχτα και η κοινωνία έδινε κυριολεκτικά τη μάχη της ύπαρξής της.

      Ακόμα και στις πρόσφατες εκλογές του Ιουνίου, ήταν η στάση της διοίκησης του κκε το κρίσιμο μέγεθος που καθόρισε το εκλογικό αποτέλεσμα και έστρωσε συνειδητά το δρόμο για την καταστροφική συγκυβέρνηση Σαμαρά Κουβέλη Βενιζέλου.

      170.556 ρεμάλια (τόσο ήταν το προβάδισμα σε ψήφους της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ)έδωσαν τη δύναμη στο Σαμαρά να ολοκληρώσει τον αφανισμό των εργαζομένων και την τελική εκποίηση της χώρας στις διεθνείς ελίτ του κεφαλαίου. Θα αρκούσαν 85.278 ψήφοι (1,38%) για να ανακοπεί η τρικομματική χούντα που έχουμε απέναντί μας σήμερα.

      Η διοίκηση της "ΠΕΡΙΣΣΟΣ Α.Ε." δεν τις έδωσε ποτέ. Αντίθετα η μόνη στρατηγική της ήταν η συκοφαντική εκστρατεία ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

      Δεν "κατάλαβε" η διοίκηση του κκε αυτό που ήδη συνειδητοποιεί η εκλογική αλλά και η πολιτική βάση του (η οποία αποστοιχίζεται όλο και περισσότερο από τη γραμμή του κόμματος -επιχείρηση του Περισσού) και συνεχίζει ακάθεκτη τη μονοθεματική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η κυβέρνηση ισωπεδώνει την ελληνική κοινωνία.

      Δεν είναι λάθος, δεν είναι ηλιθιότητα, είναι σχέδιο και εκδούλευση της διοίκησης του κκε στο Αστικό Καθεστώς.

      Πολύ με το γάντι αντιμετωπίζει η αριστερά αυτό το ψευδώνυμα κομμουνιστικό μόρφωμα. Το διαρκές Χάϊδεμα και οι συντηρούμενες ψευδαισθήσεις έχουν εγκλωβίσει χιλιάδες αγωνιστές στην σκόπιμα παρανοϊκή επιχειρηματολογία του κκε και την απόγνωση που συνειδητά παράγει.

      Τα υπόλοιπα είναι για τα σαλόνια.

      Φιλάκια κορόιδο.

      Διαγραφή
    2. H DIAFORA SOY APO THN XRYSH AYGH EINAI OTI EXEIS ARISTERH FRASEOLOGIA.

      Διαγραφή
    3. Αgapite Ανώνυμε.

      Μιας και προσπαθείτε να μας ταυτίσετε με τη χρυσή αυγή, μας θυμήσατε μιά ακόμα σπουδαία δήλωση της Παπαρήγα τον Απρίλιο του 2012, λίγο πριν από τις πρώτες εκλογές (του Μαϊου), σχετικά με τον κίνδυνο εισόδου της χρυσής αυγής στη βουλή.

      Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από το άρθρο του Δημήτρη Ψαρρά

      "Χρυσή Αυγή: Η συμμορία που την έκαναν κόμμα"

      που δημοσιεύτηκε στην εφημ. "Η εποχή" στις 30 Απριλίου 2012

      «ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

      Η ελληνική δικαιοσύνη, δηλαδή, την οποία πολλοί επικαλούνται στην προεκλογική περίοδο, έχει αποφανθεί τελεσίδικα για τον εγκληματικό χαρακτήρα της οργάνωσης.

      Γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε εντελώς λάθος κατεύθυνση η καθησυχαστική δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα, που έσπευσε να προφητέψει πριν από λίγες μέρες, μιλώντας στο Ράδιο Εννέα, ότι με την εκλογή της Χρυσής Αυγής «δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα», διότι «θα βάλουν γραβατούλα μέσα στη Βουλή και θα γίνουν κοινοβουλευτικότατοι. Σας το υπογράφω […] θα ενσωματωθούν πλήρως».

      Η θέση αυτή –με την οποία η γραμματέας του ΚΚΕ επιχείρησε βέβαια να αμφισβητήσει τον «αντισυστημικό» χαρακτήρα της οργάνωσης- παρέχει ένα ανέλπιστο συγχωροχάρτι στους νεοναζιστές. Γιατί βέβαια κανένα νεοναζιστικό κόμμα δεν ασκεί παράνομη βία κάτω από το φως του ήλιου ή τους προβολείς της δημοσιότητας. Η νύχτα και το σκοτάδι είναι τα πεδία δράσης της. Ακόμα και όταν ο μέχρι τότε υπαρχηγός της δικαζόταν για τη δράση του ούτε ένα ηγετικό της στέλεχος δεν εμφανίστηκε να τον υπερασπίσει. Εστειλαν μόνο τα απλά μέλη να τιμήσουν με τις ασχήμιες τους τον «φαλαγγάρχη».

      Φυσικά δεν είναι «αντισυστημική» η Χρυσή Αυγή. Όχι όμως επειδή τάχα έχει ενσωματωθεί στη νομιμότητα, αλλά επειδή αποτελεί επί χρόνια το σκοτεινό δεκανίκι των δυνάμεων καταστολής, μετέχοντας πίσω από τα ΜΑΤ στην καταστολή των διαδηλώσεων και οργανώνοντας τις δικές τους «επιχειρήσεις σκούπα» κατά των μεταναστών με τα πογκρόμ στις γειτονιές της Αθήνας.»

      Ολόκληρο το άρθρο στο παρακάτω link
      http://www.epohi.gr/portal/politiki/11822-2012-04-30-14-26-21

      Διαγραφή
  2. Χρειάζεται καθημερινό σφυροκόπημα και αποκάλυψη του επικίνδυνου ρόλου που διαδραματίζει το σταλινικό κόμμα του Περισσού για την εργατική τάξη και το λαό.Για πολλά χρόνια καμουφλαρευόταν εύκολα πίσω απο μεγαλοστομίες και την ηρωική δράση αγνών κομμουνιστών που πίστεψαν μια καλύτερη ζωή.Στις σημερινές συνθήκες είναι πλέον αδύνατο να κρυφτεί ο προδοτικός ρόλος του.Η άρχουσα τάξη χρειάζεται το κκε στον πόλεμο ενάντια στο λαό,και αυτό ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο.Πρέπει να σταματήσουν κάποιοι να βαυκαλίζονται ότι με το κόμμα αυτό θα υπάρξει συνεργασία και ενότητα.Η ηγεσία του αποτελείται απο μισθοφόρους σε υπηρεσία της αστικής τάξης.Τα δε μέλη του τα περοσσότερα τα έχουν μετατρέψει σε αφιονισμένα φανατικά ανθρωπάκια που δεν διαφέρουν απο τους χουλιγκάνους των γηπέδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ........ΣΥΡΙΖΑ, το νέο… brand name
    «Εξυπνο και πνευματώδη» θεωρούν τον κ. Τσίπρα ξένοι διπλωμάτες
    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο brand name στην ελληνική πολιτική σκηνή για τους ξένους διπλωμάτες στην Αθήνα. Η εκτόξευσή του στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η συμπεριφορά Ιανού που ακολουθούν πολλά στελέχη του αλλά και ο πρόεδρός του κ. Αλ. Τσίπρας έχουν πυροδοτήσει την περιέργεια των ξένων πρεσβειών.
    Ολα συμπυκνώνονται στο ερώτημα: «Πού το πάει ο Αλέξης;». Πάντως η εντύπωση που έχει δημιουργήσει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους ξένους συνομιλητές του είναι πολύ καλύτερη από τη δημόσια εικόνα που ο ίδιος δημιουργεί. Οι ξένοι διπλωμάτες τον βρίσκουν προσγειωμένο, έξυπνο και πνευματώδη.
    Ενδεικτική του ενδιαφέροντος ήταν η συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την εβδομάδα που μας πέρασε με τον πρεσβευτή της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Ντολντ. Η διάρκειά της ήταν περίπου μία ώρα και 15 λεπτά. Ο γερμανός διπλωμάτης, ο οποίος κινείται πολύ καλύτερα από τους μάλλον άχρωμους προκατόχους του, ήταν μόνος και κρατούσε εκείνος σημειώσεις. Στο πλευρό του κ. Τσίπρα ήταν μεταξύ άλλων και ο «σκιώδης» υπουργός Οικονομικών του κόμματος κ. Γ. Δραγασάκης.
    Ποιο ήταν το συμπέρασμα της συνάντησης αυτής; Οι Γερμανοί ψάχνονται όσον αφορά την Ελλάδα. Και ενδιαφέρονται να μάθουν από πρώτο χέρι τις απόψεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και το τι θα πράξει σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση. Κατανοούν άλλωστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμβολίζει το «νέο» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα, για το οποίο οι δείκτες εμπιστοσύνης κινούνται πολύ χαμηλά στις πρεσβείες των μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών στην Αθήνα.
    Στη συνάντηση αυτή ο κ. Τσίπρας φέρεται να ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν αμφισβητεί σε καμία περίπτωση την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας. Και επίσης στο θέμα των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, στο οποίο επιμένουν πολύ οι Γερμανοί, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι προφανώς και δεν είναι εναντίον αλλά από τη στιγμή που έχουν συνδεθεί με ένα τόσο ασφυκτικό πακέτο λιτότητας, πώς θα μπορούσε να υπάρξει momentum για προώθηση τέτοιων αλλαγών; Για τον λόγο αυτόν ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι η εκταμίευση της επόμενης δόσης είναι αναγκαία. Εκτεταμένη συζήτηση έγινε επίσης για το θέμα της φοροδιαφυγής αλλά και για τα απίστευτα προνόμια που εξακολουθεί να απολαμβάνει η οικονομική ολιγαρχία στην Ελλάδα.
    Οι προνομιακοί συνομιλητές των ξένων πρεσβειών αποτελούν την ομάδα των «πραγματιστών» (pragmatists) του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την άποψη ευρωπαίου διπλωμάτη. Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνονται η κυρία Ρένα Δούρου, αρμόδια για την εξωτερική πολιτική, ο κ. Δραγασάκης και ο κ. Γ. Σταθάκης επί οικονομικών ζητημάτων, αλλά και ο κ. Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Το προσεχές διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση σχεδιάζει κινήσεις-έκπληξη σε διεθνές πεδίο. Πολύ σημαντικό θεωρείται επίσης να σπάσει ο πάγος στα κοινοτικά κέντρα αποφάσεων.
    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ΣΥΡΙΖΑ επιδεικνύουν και οι Ηνωμένες Πολιτείες. Μάλιστα προετοιμάζεται επίσκεψη στελεχών του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά εν όψει των προεδρικών εκλογών προτιμήθηκε η αναβολή της για αργότερα. Οι συζητήσεις με την αμερικανική πρεσβεία είναι τακτικές, καθώς οι Αμερικανοί ενδιαφέρονται να μάθουν τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε περιφερειακά θέματα που τους απασχολούν ιδιαίτερα. Παρά τον διχασμό που επικρατεί στους κόλπους του κόμματος, η ηγεσία του έχει αποφασίσει ότι θα συνομιλεί με όλους, ανεξαρτήτως διαφορετικών προσεγγίσεων. Υπό αυτό το πρίσμα έπεσαν γέφυρες και με το Ισραήλ, κάτι που αποδείχθηκε από τη συνάντηση που είχε ο ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες με τον κ. Τσίπρα και την κυρία Δούρου κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα.
    …………………………………. ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα καλύτερα τα χάλια του "περισσού" και σταμάτα το τρολάρισμα με το σεντόνι της κωλοφυλάδας από blog σε blog.

      Οι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες κυβερνάνε ανόητε. όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.
      Σε αυτούς κάνει πλάτες ο "περισσός".

      Το ΚΚΕ μπλόκαρε απεργία διαρκείας στο δημόσιο
      http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html

      ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
      Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα

      "Τη στιγμή που ετοιμάζονται τα χαρτιά της διαθεσιμότητας να δοθούν στους εργαζόμενους, κλιμακώνεις πιο δυνατά τον αγώνα. Επιδιώκεις να συντονιστείς με άλλους χώρους εργαζομένων που απολύονται (περιφέρειες, υπουργεία, πανεπιστήμια) μπλοκάροντας τα πάντα. Αύριο που θα καλεστούν οι συνάδελφοι να πάρουν τα χαρτιά της διαθεσιμότητας θα είναι αργά.

      Το ΠΑΜΕ συνέβαλε και αυτό να μη συνεχιστούν γενικευμένες καταλήψεις παντού σε όλες τις υπηρεσίες και πρότεινε γενικά και αόριστα κλιμάκωση στο μέλλον, αφού όλες τις προηγούμενες ημέρες σερνόταν στον αγώνα. Κυρίως το ενδιαφέρει να καταγγέλλει την ΠΟΕ ΟΤΑ, να κάνει ξεχωριστές συγκεντρώσεις, προτάσσοντας το κομματικό από το ταξικό συμφέρον, καθηλώνοντας τους αγώνες στα όρια της διαμαρτυρίας."

      Ολόκληρο το κείμενο στο παρακάτω link.
      http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2012/11/blog-post_14.html#more

      Ας τελειώνουμε με τις «ονειροφαντασίες». Η Αριστερά δεν μπορεί να «βάλει στο χέρι το ΚΚΕ» γιατί, εδώ και δεκαετίες, έχουν προλάβει και το έχουν ήδη βάλει στο χέρι οι δυνάμεις του Αστικού Καθεστώτος.
      http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2012/04/blog-post_30.html

      Διαγραφή