Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Το πρόσωπο του κτήνους




















Αναδημοσίευση από: kokalas


Το πρόσωπο του τέρατος: Και η ανοχή, πολλαπλασιάζει τα ζώα στη δημόσια ζωή, τα ισχυροποιεί και τα βοήθα να συνθέσουν με ακρίβεια τη μορφή του τέρατος, που προΐσταται, ελέγχει και μας κυβερνά.




Χθες, ως συνήθως, δεν είδα καθόλου τηλεόραση. Κάποια στιγμή, το βράδυ, στη διάρκεια μίας φιλικής συζήτησης με ενημέρωσαν ότι τα δελτία ειδήσεων είχαν ένα “ιδιαίτερο” θέμα: τις φωτογραφίες μίας 22χρονης οροθετικής παράνομα εκδιδόμενης ρωσίδας, εξ αιτίας της οποίας [δημοσίευσης, όχι κοπέλας] κάπου 600 άνδρες έχουν σπεύσει για εξέταση στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ποιοι είναι αυτοί οι 600;

Πρόκειται για 600 κτήνη [ζώα, νεοελληνιστί] τα οποία βίασαν ένα θύμα του trafficking χωρίς προφυλακτικό. Αυτοβούλως, όχι επειδή τους επεβλήθη από κανέναν νταβατζή, σε αντίθεση με το ίδιο το θύμα. Το γεγονός ότι εκδιδόταν παράνομα, σημαίνει ότι δεν είχε πιστοποιητικό υγείας, επειδή οι νταβατζήδες της αδιαφορούσαν γι’αυτό.

Είναι μαθηματικώς σίγουρο ότι πολλοί από τους 600, αν όχι οι περισσότεροι, επέστρεψαν στις γυναίκες τους και στις ερωμένες τους, όπου συνέχισαν να μην παίρνουν προφυλάξεις.

Έχουν δηλαδή εκθέσει με τη σειρά τους πολλά άτομα [μεταξύ αυτών, τα παιδιά και τα εγγόνια τους] στον κίνδυνο μετάδοσης του HIV. Και το κάνανε με πλήρη συνείδηση και από δική τους ελεύθερη επιλογή. Χωρίς να υπάρχει εξαναγκασμός ή βία.

Αυτοί οι εγκληματίες, προστατεύονται από την Πολιτεία. Δεν θεωρούνται βιαστές, ούτε συνεργάτες των προαγωγών, ούτε ηθικοί αυτουργοί των σωματεμπόρων.

Παράλληλα, το ιατρικό τους απόρρητο και τα στοιχεία τους δεν είναι προσβάσιμα σε κανέναν. Ούτε καν στις ίδιες τις συζύγους / ερωμένες τους, σε περίπτωση που θέλουν να μάθουν τί συμβαίνει, ως άμεσα ενδιαφερόμενες.

Αυτοί οι 600 και πιθανότατα πολλοί ακόμα που δεν τόλμησαν να εμφανιστούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ [μπορούν άλλωστε να εξεταστούν αλλού, όταν και εφόσον το επιθυμούν] αποτελούν μία “υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας & οικογένειας” όπως θα έλεγε ο Λοβέρδος.

Ωστόσο, γι’αυτούς δεν χτίστηκε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης / “φιλοξενίας”, δεν τους προσμένει καμία Αμυγδαλέζα και καμία Δεσκάτη.

Δεν θα τους συζητήσουν οι πολιτικοί πριν τις εκλογές – μετά, θα τους έχουμε ξεχάσει ακόμα κι εμείς.

Δεν θα υπάρξουν επείγουσες θεσμικές πρωτοβουλίες, ούτε θα κατατεθούν μεταμεσονύκτιες τροπολογίες, εξαιτίας τους.

Δεν θα διανοηθεί κανείς να τους ασκήσει διώξεις, επειδή η Πολιτεία, δεν επιβάλλει κυρώσεις στον κάθε καθωσπρέπει μεσήλικα [και βεβαίως ψηφοφόρο] επειδή επέλεξε να θέσει τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο, επειδή προκάλεσε με επιλογή του τεράστια ζημιά στα ασφαλιστικά ταμεία, επειδή βίασε μία 20χρονη, ούτε καν επειδή χρηματοδότησε το επόμενο κονβόι των σωματεμπόρων και τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν το έργο τους.

Η άτυχη ρωσίδα, δεν ψηφίζει εδώ, δεν έχει δικηγόρο με έδρα Κολωνακίου, δεν έχει να προσμένει καμία συμπαράσταση από την ένδοξη ελληνίδα σύζυγο που συγχωρεί τα “στιγμιαία λάθη” του συντρόφου της [και ενίοτε, πολιτεύεται πατώντας πάνω τους για να αδράξει δημοσιότητα].
Άλλωστε, “τις ξέρουμε αυτές” … το όνειρο της ζωή της ήταν να βρίσκεται κάθε βράδυ σε ένα άθλιο δωμάτιο, σε ένα βρώμικο στρώμα και να γαμιέται χωρίς προφυλάξεις από [εδώ δεν ταιριάζει το "με"] χιλιάδες έλληνες μεσόκοπους “καθωσπρέπει” τύπους. Χωρίς προφυλακτικό.

Έτσι;

Τα λέω καλά;

Διότι εάν δεν τα λέω καλά, παρακαλείται κάποιος να μου εξηγήσει τον παραλογισμό αυτών που ζούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου