Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

«Η πιο μεγάλη γιάφκα των τρομοκρατών είναι η πρεσβεία των Αμερικανών»...

Αναδημοσιεύουμε από "Δρόμος ανοιχτός" 1.12.2019

Του Γιάννη Αθανασιάδη 


Από την χθεσινή ταξιδιωτική οδηγία ασφαλείας της πρεσβείας των ΗΠΑ.

«Τοποθεσία: Ελλάδα – Σε ολόκληρη τη χώρα


Συμβάν: Κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, τα μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα, παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, εξαιτίας των συνεχιζόμενων απειλών που παρουσιάζουν διεθνικές τρομοκρατικές οργανώσεις και μεμονωμένα άτομα τα οποία εμπνέονται από βίαιη εξτρεμιστική ιδεολογία, σε όλη την Ευρώπη.

Οι βίαιοι εξτρεμιστές, συνεχίζουν να εστιάζουν σε τοποθεσίες όπως χριστουγεννιάτικες αγορές, εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, νυκτερινά καταστήματα διασκέδασης, τοποθεσίες (θρησκευτικής) λατρείας, κόμβους μεταφορών και άλλους μαλακούς στόχους στους οποίους συχνάζουν τουρίστες.»

Πρεσβεία των ΗΠΑ


Όλοι λίγο η πολύ γνωρίζουμε την αξιοποίηση της τρομοκρατίας, ως μέσο αποσταθεροποίησης κρατών ή αστυνομικού ελέγχου λαών.

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, παίρνοντας την σκυτάλη από την Μ. Βρετανία, έχουν αναγάγει την τρομοκρατία, σε επιστήμη διεθνώς.

Μια προβοκάτσια την κατάλληλη ώρα στο κατάλληλο μέρος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για στρατιωτικό πραξικόπημα, να χειραγωγήσει κράτη σε πόλεμο, λαούς σε εμφύλιο, περιοχές σε απόσχιση, οικονομίες σε κατάρρευση, ιδεολογίες σε απονομιμοποίηση.

Ακόμα και στην ίδια τους την χώρα δεν θα δίσταζαν να προκαλέσουν πολύνεκρες τρομοκρατικές ενέργειες για να επιβάλουν τις πολιτικές τους.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν οι έτοιμες μισθοφορικές συμμορίες και τα συστημικά ΜΜΕ.

Την περίοδο των τελευταίων δεκαετιών έχει αξιοποιηθεί στο μέγιστο, η περίφημη ισλαμιστική τρομοκρατία.

Από την 11η Σεπτεμβρίου με τους δίδυμους Πύργους, η Δύση έχει ξεκινήσει ένα "ιερό" πόλεμο κατά οιουδήποτε βαφτίζει τρομοκράτη.

Ενώ στο όνομα του αντιτρομοκρατικού πολέμου, δημιουργεί ψεύτικες τρομοκρατικές ενέργειες (false flag), με αληθινά αθώα θύματα, για να αιματοκυλήσει λαούς και να διαλύσει κράτη.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει διωγμό στους λαούς τους, νομιμοποιόντας ένα ιδιότυπο πογκρόμ, εναντίον όσων αντιδρούν και διαδίδουν την αλήθεια. (Βλπ. Ασανζ ).

Στα καθ'ημάς, η Ελλάδα ουδέποτε κινδύνευσε από την "ισλαμιστική τρομοκρατία", σε αντίθεση με τις χώρες τη Δυτικής Ευρώπης. (Βλπ. Γαλλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία, κλπ).

Η σχέση που είχε παραδοσιακά η χώρα μας με τους λαούς της Μέσης Ανατολής, ήταν μακράν οι καλύτερες από όλη την Ευρώπη.

Αυτό όμως άλλαξε με την εναρμόνιση της χώρας μας, με τις ευρωπαϊκές πολιτικές μπαίνοντας στην ΕΕ και τον Αμερικανονατοϊκό ιμπεριαλισμό που ακολουθεί (η ΕΕ).

Παρ' όλα αυτά η παραδοσιακά καλή σχέση, ακόμα και ως ανάμνηση, έχει αποτρέψει σε ένα κράτος μπάχαλο όπως το Ελληνικό την όποια τρομοκρατική ενέργεια, από ισλαμιστικές οργανώσεις.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι αν είναι στις προθέσεις τους δεν θα το πράξουν.

Ποιοί;

Μα οι ίδιοι που χρηματοδότησαν και εκπαίδευσαν την Αλ Κάιντα και τους Ισις.

Οι ίδιοι που αιματοκύλησαν με τις άγνωστες για τους πολλούς "κουκουβάγιες" το Μειντάν στην Ουκρανία.

Με ενορχηστρωτή τον τότε πρέσβη των ΗΠΑ στην Ουκρανία, ο οποίος σήμερα είναι στην Ελλάδα.... Όταν λοιπόν η πρεσβεία των ΗΠΑ βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση, να κοιτάτε προς τα εκεί.

Γιατί όπως φωνάξαμε και στην πορεία του Πολυτεχνείου,

"Η πιο μεγάλη γιάφκα των τρομοκρατών είναι η πρεσβεία των Αμερικανών".

Ελπίζω αυτή η δημοσίευση να υπάρχει και αύριο, όπως και εγώ, βεβαίως...


Πρώτη δημοσίευση : Η ΣΦΗΚΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου