Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ηλίας Κασιδιάρης: "ΤΟΜΕΑΣ Χ". Οι ανατριχιαστικές "λογοτεχνικές" επιδόσεις ενός χρυσαυγήτη


Πηγή: syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr


 Τα παρακάτω κείμενα αποτελούν αποσπάσματα από το βιβλίο του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή για μία μέρα (μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου 2012) της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Ο ίδιος ο Μιχαλιολάκος χαρακτηρίζει αυτό το βιβλίο ένα λογοτεχνικό αριστούργημα.

Εφιστώ την προσοχή σας!!

Πρόκειται για ένα ανατριχιαστικό, γλαφυρό παραλήρημα, αποκύημα της πιο Αιμοσταγούς, Αιμοβόρικης, Μισάνθρωπης, και εν τέλει Νοσηρής και Παράφρονης φαντασίας, ενός Τερατουργήματος που θα έκανε ακόμα και τον μακελάρη του θανάτου Μπρέιβικ, να ανατριχιάζει από ηδονή.

«Ο ήχος από τις εκπυρσοκροτήσεις ήταν εκκωφαντικός. Χιλιάδες μολύβδινες σφαίρες ξεχύθηκαν μεμιάς στον αέρα και ταξίδεψαν για λίγα μέτρα ελεύθερες προτού καταλήξουν στον μακάβριο προορισμό τους. Οι ανθρώπινες σάρκες και τα οστά σχίστηκαν τόσο εύκολα, όσο το βούτυρο που δέχεται τη νύξη ενός μαχαιριού. Όσοι βάδιζαν στις εσωτερικές γραμμές της πομπής επέζησαν του φονικού πυρός. Αυτοί ήταν και οι πλέον άτυχοι. Η βοή των εκρήξεων που έπληξε τα ώτα τους, καλύφθηκε μεμιάς από την φρικτή ιαχή της εφόδου. Τη στιγμή εκείνη σε όποια κατεύθυνση και αν έστρεφαν το κεφάλι τους αυτοί οι άνδρες θα έβλεπαν ακριβώς την ίδια εικόνα. Χιλιάδες σκοτεινά πρόσωπα, απόκοσμα σαν των δαιμόνων, μελαμψά και άγρια, με έντονους μύστακες και σκούρα, πυκνά μαλλιά. Οι Έλληνες βρίσκονταν παντού. Χιλιάδες πολεμιστές ντυμένοι στα μαύρα είχαν με μία δρασκελιά κατέβει από τους λόφους και ξεχύνονταν με μανία καταπάνω τους. Μέσα σε λίγες μόνο στιγμές η πομπή των θηραμάτων είχε αρχίσει να σφαγιάζεται χωρίς έλεος. Άοπλοι και αδύναμοι οι Αλβανοί δέχθηκαν αγόγγυστα τη μοίρα τους. Όσα χέρια υψώνονταν στην πρωτογενή θέση άμυνας, θερίζονταν σα στάχυα. Αμέσως μετά κόβονταν τα ακάλυπτα κεφάλια. Η μανία των επιτιθέμενων ήταν μεθοδευμένη. Τα ξίφη τους έκοβαν ό,τι εξείχε. Χέρια, πόδια, κεφάλια είχαν γεμίσει κάθε άκρο του στενού δρόμου. Η ορδή των ηττημένων είχε αποκλειστεί από όλες τις πλευρές. Η φυγή από τον τόπο του μαρτυρίου ήταν αδύνατη. Προηγουμένως, στο στρατόπεδο, είχε επίτηδες αφεθεί μία ελεύθερη οδός διαφυγής στον εχθρό. Αυτή τη φορά όμως στο σχέδιο των Ελλήνων υπήρχε μόνο ο θάνατος».

Λουτρά αίματος, τσακισμένα κρανία, κομμένα πόδια και χέρια, εθνοφυλετικές εκκαθαρίσεις, μίσος που ξεχειλίζει σε κάθε πρόταση.

Μια αναγκαία τοποθέτηση από μέρους μας.

Οταν μιλάμε για τη "Χρυσή Αυγή" πρέπει να ξέρουμε πως δεν πρόκειται για μια φιλοναζιστική ή εθνικιστική οργάνωση. Πρόκειται για μια παρακρατική τρομοκρατική οργάνωση, με μέλη αυθεντικούς και ιδιαίτερα δραστήριους εγκληματίες του υποκόσμου, αποβράσματα με κύρια επαγγελματική ενασχόληση τη "νύχτα", πολιτικά εντεταλμένους στην κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση, συνδεδεμένους με τα ισχυρά οικονομικά κέντρα του καθεστώτος και σε οργανική σχέση με το μαύρο δεξιό - ακροδεξιό δίκτυο όλων των ισόβιων μή αιρετών σωμάτων του κράτους. 

Η ναζιστική εγκληματική ανθρωποκτόνα φαντασίωση είναι απλά το μόνο ιδεολογικό συνεκτικό παράδειγμα που μπορεί να συμπυκνώσει την ακραία καταστροφική εχθρότητα που κινεί τον νού αυτών των διεστραμμένων ανθρωποειδών. 

Δεν πρόκειται για πολιτική οργάνωση. Πρόκειται για μια από τις μορφές του οργανωμένου εγκλήματος, μια μορφή μαφίας αλλά ελληνικά, που επιπρόσθετα αναλαμβάνει αυτή την περίοδο με τη στήριξη όλων των μηχανισμών μαζικής προπαγάνδας, των οικονομικών κέντρων και των αστικών και καθεστωτικών κομμάτων, την εντολή  της γενικευμένης κοινωνικής αποσταθεροποίησης και του χάους.

Η ύπαρξή της θα έπρεπε να θεωρείται ότι εμπίπτει στην ποινική κατηγορία του οργανωμένου εγκλήματος και τα μέλη της να συλληφθούν. Αντί γι αυτό, είναι πιθανό να τους ξαναδούμε στα βουλευτικά έδρανα. Αλλά αυτή θα είναι και η αρχή του τέλους τους. 


9 σχόλια:

  1. Βεβαίως πρέπει να συλληφθούν. Είναι ποινικοί, εγκληματίες, όλοι τους! Πρόκειται για επικίνδυνους ανώμαλους, ανεξέλεγκτους, με ακραίες αντικοινωνικές, επιθετικές τάσεις και συμπεριφορές.
    Αλλά το ότι αλωνίζουν στα κανάλια και στους δρόμους αποδεικνύει οτι αυτή την ώρα που ο εργαζόμενος αντιστέκεται, επιστρατεύονται τα πιο ακραία, δολοφονικά μέσα για να τον ελέγξουν!

    Δεν θα περάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας συλληφθούν πρώτα τα παρακρατικά αποβράσματα των εξαρχείων που σκότωσαν και κατέκαψαν την Αθήνα, και θα ξανασκοτώσουν και θα ξανακάψουν με την πρώτη ευκαιρία. Αλλα οι περισότεροι είναι γόνοι αριστερών πολιτικών και δεν τους πιάνουν τα σκάγια της δικαιοσύνης.

      Διαγραφή
    2. Οσο για την ανωμαλία που γράφεις παραπάνω, θέλω να μου πείς ποιός είναι ο υποστηρικτής των πούστιδων και λεσβιών; Μα η αριστερά φυσικά. ποιός έκαψε την Μαρφίν; Μα εσύ και το συνάφι σου φυσικά. Ποιός καίει την Αθήνα κάθε τρείς και λίγο; Μα εσείς φυσικά. Ποιός είναι η μεγαλύτερη εγγλιματική οργάνωση στην Ελλάδα; Μα εσείς οι αριστεροί φυσικά. Και για να ρελειώνουμε με όλα αυτά. Δέν είστε αριστεροί. Τραβεστί Κομουνιστές είστε. Εσείς απομείνατε και ο Κιμ Ον Γιούνκ η όπως αλιώς τον λένε τον σύντροφο σας

      Διαγραφή
  2. εχετε τρικυμια εν κρανιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το διαβασατε ολο το βιβλιο;Μαλλον οχι.Γιατι μιλαει και για την ιδανικη Αγαπη με πολυ λυρισμο(Τομεας Χ),περιγραφει την ομορφια της φυσης με σχεδον σπαρακτικο τροπο(Αεροδρομιο Λευκωσιας),δινει στις κορυφαιες στιγμες του πολεμου δυνατα ανθρωπινες και μεταφυσικες προεκτασεις(Καλε Γκροτο)και τελος αντιμετωπιζει με ιδιαιτερη ευαισθησια την παλη ενος μεσηλικα,ανθρωπου του καναπε, με τον εαυτο του.Προκειται για εργο καλογραμμενο,μελετημενο και με ψυχη.Η υπεραπλουστευση και η υποτιμηση ενος ανθρωπου με πολλες ικανοτητες σε τι ωφελει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή