Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: Στα χέρια του λόμπι των "Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών" το Υπουργείο Γεωργίας. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ αμέσως ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Αθανάσιος Τσαυτάρης.


Μετά τον "τεχνοκράτη" τραπεζίτη, πρώην "πρωθυπουργό" Λουκά Παπαδήμο ο οποίος  άνοιξε το δρόμο στην άμεση κατάληψη της πολιτικής εξουσίας από τους ίδιους τους εκπροσώπους του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και των επιχειρηματιών, περνάμε σήμερα με την τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, στη γενίκευση του "πειράματος" της πολιτικής εκτροπής και του άμεσου ελέγχου του κράτους από τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων.

Υπουργός Οικονομίας διορίζεται το διεθνές στέλεχος των τραπεζών Γιάννης Στουρνάρας, Υφυπουργός Ναυτιλίας ο παραιτηθείς μόλις χτές "εξωχώριος" εφοπλιστής Vernicos Yachts, Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο σημαντικότερος εκπρόσωπος στην Ελλάδα του λόμπι των διεθνών εταιρειών Βιοτεχνολογίας, Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Ο σχεδόν αποκλειστικά προβεβλημένος τίτλος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι αυτός του Καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ, και οι προβεβλημένες φωτογραφίες του τον εμφανίζουν πάντα με την καθηγητική τήβεννο.

Στο, ομολογουμένως, λιτό βιογραφικό το οποίο εμφανίζεται στο site της Γεωπονικής Σχολής του ΑΠΘ, ο Αθανάσιος Τσαυτάρης εμφανίζεται με τα ακόλουθα στοιχεία:

Όνομα: Τσαυτάρης Αθανάσιος
Τομέας: Τομέας Φυτών Μεγάλης Καλλιέργειας & Οικολογίας
Τίτλος: Καθηγητής
Περιγραφή: Βελτίωση φυτών με συμβατικές και σύγχρονες μοριακές τεχνικές,  Παραγωγή και έλεγχος πολλαπλασιαστικού υλικού, Δημιουργία και έλεγχος ΓΤΟ και των προϊόντων τους.

Το δημοσιευμένο ωστόσο στο διαδίκτυο βιογραφικό του είναι πολύ πιό πλούσιο και αποκαλυπτικό για τις επιστημονικές και επιχειρηματικές δραστηριότητές του.


Διαβάζουμε εδώ από δημοσίευση της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και ΤροφίμωνΤο βιογραφικό του όπως εμφανίζεται στη wikipedia είναι ακόμη πιό αποκαλυπτικό


 Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης γεννήθηκε στη Δράμα το 1947. Τελείωσε εκεί τις γυμνασιακές του σπουδές. Στη συνέχεια φοίτησε στη Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Απέκτησε Μεταπτυχιακό δίπλωμα και Διδακτορικό δίπλωμα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στις Η.Π.Α., όπου απέκτησε το δεύτερο Διδακτορικό του δίπλωμα το 1979. Το 1982 επέστρεψε στην Ελλάδα, και εκλέχτηκε καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τελικά προτίμησε τη θέση του Καθηγητή Γενετικής στη Γεωπονική Σχολή του Α.Π.Θ. στη Θεσσαλονίκη. Την περίοδο 1986 - 1987 υπήρξε επισκέπτης Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μπίλεφελντ της Γερμανίας. Την περίοδο 1997 - 1999 διατέλεσε πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ), ενώ την περίοδο 1999 - 2000 διατέλεσε Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης. Από το 1998 είναι πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής, ενώ από το 2001 είναι εκλεγμένος Διευθυντής του Ινστιτούτου Αγροβιοτεχνολογίας, στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Από το 2002, όταν εκλέχτηκε, είναι πρόεδρος του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών & Μουσείου Τεχνολογίας.
Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με πολλούς κλάδους της Γενετικής, της Γονιδιωματικής Τεχνολογίας, της Βελτίωσης, της Βιοποικιλότητας, των Γενετικών Πόρων της Βιοτεχνολογίας, της παραγωγής και ελέγχου των Τροφίμων και ιδιαίτερα με την αξιοποίηση Μοριακών Διαγνωστικών Μεθόδων.

Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι τεχνικός εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. για την υλοποίηση των Οδηγιών που αναφέρονται στους Γενετικώς Τροποιημένους Οργανισμούς (Γ.Τ.Ο.). Είναι μέλος των διαχειριστικών επιτροπών για την βιοτεχνολογική έρευνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 1983 έως σήμερα σε διάφορα προγράμματα. Στον ΟΟΣΑ συμμετείχε στην Επιτροπή για τα Γενετικά Τροποποιημένα Φυτά και Τρόφιμα και την σύσταση του Οργανισμού για την Ασφάλεια τροφίμων. Την περίοδο 1992 - 1994 ήταν πρόεδρος της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης των Φυτών, ενώ το διάστημα 1994 - 1999 υπήρξε μέλος του Εθνικού Γνωμοδοτικού Συμβουλίου Έρευνας (ΕΓΣΕ).

Ο Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι επίσης, μέλος της Επιτροπής ELSA (Ethical Legal Social Aspects) για τις προόδους της Βιοτεχνολογίας της Ε.Ε. και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Βελτιωτών των Φυτών (EUCARPIA).

Στις δύο εκλογικές διαδικασίες του 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Στις 21 Ιουνίου του 2012, ορκίστηκε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Κυβέρνηση Αντωνίου Σαμαρά.


Η συμμετοχή του Αθανάσιου Τσαυτάρη στην Τρικομματική Συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην πολιτική ιστορία του τόπου. 

Έχουμε να κάνουμε με το Απόλυτο Ασυμβίβαστο. 

Ένας εκπρόσωπος του λόμπι της Βιοτεχνολογίας στο τιμόνι ενός υπουργείου που κρίνει, αξιολογεί και ελέγχει το έργο τις "επιστημονικές" πρακτικές αλλά και την διατροφική ασφάλεια των προϊόντων, εκείνων των ίδιων εταιρειών με τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες θέσεις συνεργάζεται ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. 

Πρόκειται για την μεθοδευμένη παράδοση της αγροτικής παραγωγής της χώρας στις πολυεθνικές των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών όπως την εγκληματική MONSANTO. Πρόκειται για ένα προσχεδιασμένο έγκλημα κατά του δικαιώματος της διατροφής του λαού και για την αξιοποίηση της Ελλάδας ακόμη μιά φορά (μετά την περίπτωση της Ρουμανίας) ως δούρειο ίππο γιά την γενικευμένη διείσδυση των μεταλλαγμένων τροφίμων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΥΤΑΡΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ!

Ο Κοσμος συμφωνα με την Μονσαντο (The World According to Monsanto) – Codex Alimentarius | Full Documentary (Greek Subs)


 

Δείτε επίσης:

Αθανάσιος Τσαυτάρης 11/04/2011

www.livemedia.gr/video/5985 
Καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και Διευθυντής του Ινστιτούτου Αγροβιοτεχνολογίας ΕΚΕΤΑ

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Είναι άνθρωπος της Mosanto ο νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης ? 

Στο παρακάτω άρθρο ο Αθανάσιος Τσαυτάρης -καθ.Γενετικής και βιοτεχνολογίας στο Α.Π.Θ και νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων!!! τάσσεται ευθέως και ευθαρσώς υπέρ των μεταλλαγμένων.
Δίαιτα: Μεταλλαγμένα τρόφιμα: Μύθοι και κινδυνολογία: Η άλλη άποψη
Διαβάστε περισσότερα: http://www.diaita-express.com/diaita.php?id=889


Ποιοι εκπροσωπούν το Ευρωπαϊκό Λόμπι της Βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα 

http://www.biotechwatch.gr/?q=greekbiotechlobby 

Βιοτεχνικό Λόμπι

Yπεράσπιση των γ.τ.ο. απο “πρεσβευτές υψηλού προφίλ” για το λόμπι βιοτεχνολογίας, δείχνουν έγγραφα που διέρρευσαν  

http://www.biotechwatch.gr/?q=EuropaBioGMEmbassadors 


Φάκελος Wikileaks και γ.τ.ο.


Πληροφορίες και πηγές σχετικά με τις διαρροές διπλωματικών εγγράφων μέσα απο το Wikileaks, που αφορούν στη προώθηση της ατζέντας των βιοτεχνολογικών εταιρειών και των γ.τ.ο.. Η σελίδα θα ανανέωνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα της ροής των εγγράφων που θα έρχονται στην δημοσιότητα.


"..Παρατηρείτε κάτι στις λέξεις του πρεσβευτή των Η.Π.Α. στη Γαλλία; "..Να ορίσουμε μια στοχευμένη λίστα αντιποίνων.." δείχνουν γνωστές, έτσι; Είναι το είδος λέξεων που ακούγονται όταν αναφερόμαστε σε πολεμικές ασκήσεις βομβαρδισμού.."
J. Smith, απο πρόσφατη συνέντευξη στο Democracy Now

05 Σεπτεμβρίου 2011 

Στο φως πιέσεις των Η.Π.Α. για την προώθηση των γ.τ.ο
Δεκάδες διπλωματικά τηλεγραφήματα των Η.Π.Α. που διέρρευσαν μέσω του WikiLeaks τον Σεπτέμβριο αποκαλύπτουν νέες λεπτομέρειες για την προσπάθεια της Αμερικάνικης κυβέρνησης να πιέσει  ξένες κυβερνήσεις για την έγκριση των γ.τ. καλλιέργειών και να προωθήσει τα παγκόσμια συμφέροντα γιγάντων της αγρο-βιομηχανίας, όπως η Monsanto και η DuPont.
Τα έγγραφα επιβεβαιώνουν προηγούμενες αναφορές για τη διπλωματική πίεση των Η.Π.Α. στην Ισπανία και τη Γαλλία, δύο χώρες με ισχυρά κινήματα κατά των γ.τ.ο. , ώστε να επιταχυνθούν οι  διαδικασίες έγκρισής των προϊόντων βιοτεχνολογίας και να καταστείλει το αντι-γ.τ.ο. συναίσθημα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μία λίστα χωρών-στόχων φανερώνει, επίσης τις τοπικές συντεταγμένες όπου προκειτα να δωθεί ιδιαίτερη προσοχή απο τους Αμερικάνους διπλωμάτες.
Σχετικά έγγραφα:
-10RABAT14
-07PARIS515
-08PARIS714

31 Μαρτίου 2011
 
Δούρειος Ίππος των γ.τ.ο. η Ρουμανία για τις Η.Π.Α.
Σύμφωνα με το Wikileaks, μία από τις πιο σκληρές διπλωματικές μάχες στο Βουκουρέστι είχε να κάνει με το θέμα των γ.τ.ο.. Οι ΗΠΑ προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τη Ρουμανία ως μοχλό που θα χαλάρωνε τις Ευρωπαϊκές πολιτικές σχετικά με τη χρήση της βιοτεχνολογίας στη γεωργία ενώ οι  Ρουμάνοι πολιτικοί φέρονται να έπαιξαν διπρόσωπο ρόλο.
Λίγο μετά αφού η Ρουμάνικη πολίτικη συμμαχία DA (Ρουμανικό Εθνικό Φιλελεύθερο Κόμμα και το Δημοκρατικό Κόμμα της Ρουμανίας), ανέβηκε στην εξουσία το Δεκέμβριο του 2004, οι Αμερικανοί άρχισαν να διερευνούν νέες προοπτικές επενδύσεων στη Ρουμανία. Τους ενδιέφεραν κυρίως  τρεις τομείς: της πληροφορική, των τηλεπικοινωνιών και της βιοτεχνολογίας. Η τελευταία, η οποία περιλαμβάνει τη χρήση των γ.τ.ο., δημιούργησε  μια στρατηγική που αποσκοπούσε να μετατρέψει τη Ρουμανία σε ένα δούρειο ίππο της Αμερικής στο εσωτερικό της Ευρώπης.
 Ένα έγραφο που εστάλη στις 18 Ιανουαρίου, 2005, υπογράφηκε από τον Thomas Delare, αναπληρωτής πρεσβευτή δήλωνε ότι: “Μια μοναδική περίπτωση στην περιοχή, η Ρουμανία είναι πρωτοπόρος στον τομέα της βιοτεχνολογίας, καλλιεργεί και προωθεί γ.τ. σόγια, η οποία απαγορεύεται στις την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στόχος της πρεσβείας είναι να βοηθήσει τη Ρουμανία να ενταχθεί στην Ε.Ε. με ένα καλά ανεπτυγμένο τομέα της βιοτεχνολογίας και ένα εκπαιδευμένο πληθυσμό που να κατανοεί τα πλεονεκτήματα της βιοτεχνολογίας. Εντατικοποιώντας τις προσπάθειες της στη Ρουμανία, οι ΗΠΑ θα αποκτήσουν μια σημαντική Ευρωπαϊκή σύμμαχο, με κοινά συμφέροντα και τις πεποιθήσεις στην καταπολέμηση των αντι-γ.τ.ο. θέσεων στην της ΕΕ ".

20 Μαρτίου 2011

Οι Η.Π.Α. πίσω απο ευνοϊκό για τους γ.τ.ο νοσμοχέδιο στην Κένυα
Οι ΗΠΑ ήταν η κύρια δύναμη πίσω από την ταχεία θέσπιση ενός νόμου που επέτρεπε την εισαγωγή των γ.τ. καλλιεργειών και  προϊόντων στην Κένυα, όπως αποκαλύφθηκε από ντοκουμέντα των Wikileaks. Ένα έγγραφο που στάλθηκε στον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ το Μάρτιο 2009, από τον πρέσβη των ΗΠΑ Μάικλ Ranneberger, μόλις λίγες μέρες αφού ο Πρόεδρος Kibaki πέρασε σχετικό νόμο για την βιοασφάλεια, δηλώνει πώς η χρήση Αμερικανικών χρηματικής και τεχνικής υποστήριξης επέτρεψαν το να επιταχυνθεί και να ξεπεραστούν τις αντιδράσεις για το σχετικό νομοσχέδιο.
Το έγγραφο του πρέσβη περιγραφεί πως το διστακτικό Κοινοβούλιο τελικά πείστηκε.  Ένα πρόγραμμα  που χρηματοδοτούνταν απο την USAID  δημιούργησε δεσμούς μεταξύ των βασικών εθνικών θεσμικών οργάνων που χρησιμοποιήθηκαν για να ασκήσουν πιέσεις για την υποστήριξη του νομοσχεδίου μεταξύ  φορέων χάραξης πολιτικής, βουλευτών καικαι κυβερνητικών φορέων. Μια Παναφρικάνικη διεθνής διάσκεψη βιοτεχνολογίας που οργανώθηκε στο Ναϊρόμπι,  συνέδριο το 2008, από το Αφρικανικό Φόρουμ ενδιαφερομένων μερών για τη Βιοτεχνολογία, γαλούχησε τους τοπικούς υποστηρικτές. Το Φόρουμ αυτό στηρίζεται από την ISAAA. Ο ISAAA είναι ένας οργανισμός με βάση τις Η.Π.Α. για την προώθηση των γ.τ.ο. και την "μεταφορά τεχνολογίας" που χρηματοδοτείται από τις Bayer, Cargill, Dow, Monsanto, Pioneer και Syngenta, καθώς και από ιδρύματα και Δυτικές κυβερνητικές υπηρεσίες χρηματοδότησης, συμπεριλαμβανομένης της USAID. Το Δ.Σ. Του ISAAA περιελάμβανε στελέχη της βιοτεχνολογικής βιομηχανίας από επιχειρήσεις, όπως η Monsanto και η Syngenta.

22 Δεκεμβρίου 2010
 
1. "Αντίποινα" σε όσους εναντιώνονται στους γ.τ.ο.
Η πρεσβεία των Ή.Π.Α. υπό την προεδρία Bush, το 2007, συμβούλευε την Ουάσιγκτον να ξεκινήσει έναν στρατιωτικού τύπου "εμπορικό πόλεμο" ενάντια σε όποια χώρα της Ε.Ε θα εναντιωνόταν στους γ.τ.ο. Απαντώντας στην κίνηση της Γαλλίας να απαγορεύσει την καλλιέργεια ποικιλίας καλαμποκιού της Monsanto στα τέλη του 2007, ο πρέσβης Craig Stapleton, φίλος και συνεργάτης του G.W. Bush, ζήτησε να επιβάλλονται παραδειγματικές κυρώσεις. Χαρακτηριστικά δίνεται η συμβουλή "..να ορίσουμε μια στοχευμένη λίστα αντιποίνων που θα προκαλέσουν κάποιο "πόνο" στην Ευρώπη μιας και υπάρχει συλλογική ευθύνη [για την εναντίωση στους γ.τ.ο.].."
-Έγγραφο: 07PARIS4723 (περισσότερα εδώ)
2.  Η Ισπανία συνεργάζεται στενά με τις Η.Π.Α ώστε να πείσουν την Ε.Ε. για την μη εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων για την Βιοτεχνολογία
Τα έγγραφα εξηγούν πως και γιατί η ισπανική κυβέρνηση διατηρεί-ανέχεται τις γ.τ. καλλιεργειες για χρόνια [ως μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα εκτεταμένης καλλιέργειας γ.τ.ο.], πως αδυνατούν να εφαρμόσουν αυστηρούς κανόνες για την επισήμανση και την ιχνηλασιμότητα γ.τ. τροφίμων, πως κρατούν μυστικές τις τοποθεσίες γ.τ.ο στα χωράφια, παρόλη την μακρά σειρά περιστατικών επιμόλυνσης και κοινωνικο-οικονομικών επιπτώσεων για τους αγρότες και την κοινωνία.
-Έγγραφο: Spain's biotech crop under threat (περισσότερα εδώ)
-Σχετικά άρθρα (GMWatch) εδώ

21 Δεκεμβρίου 2010
 

Πιέσεις στο Βατικανό για τους γ.τ.ο.. "Υποστηρικτής" τους φέρεται να είναι ο Πάπας
"..Επειδή πολλοί καθολικοί επίσκοποι στις αναπτυσσόμενες χώρες είναι κατηγορηματικά αντίθετοι με τις γ.τ. καλλιέργειες, οι ΗΠΑ εφαρμόζουν ιδιαίτερη πίεση προς τους συμβούλους του Πάπα..οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι ο Πάπας σε γενικές γραμμές υποστηρίζει τις γ.τ. καλλιέργειες μετά από συνεχείς πιέσεις των ανωτέρων Αγίων συμβούλων, αλλά εκφράζει τη λύπη που δεν έχει εκδηλώσει ακόμη την υποστήριξη του.."
-Έγγραφο: Pope turns up the heat on environmental protection (περισσότερα εδώ)
-Σχετικά άρθρα (GENET) εδώ

07 Δεκεμβρίου 2010
 

1.Ο Σαρκοζύ και η βιομηχανία των γ.τ.ο.
Αναφορά στην προσέγγιση του Ν. Σαρκοζύ σχετικά με τους γ.τ.ο. και το πιθανό Ευρωπαϊκό μορατόριουμ.
-Έγγραφο: President Sarkozy’s First Official Visit To The U.S.: Policy Coordination With A Self-Consciously Independent France (περισσότερα εδώ)
2. Η Βρετανία, οι γ.τ.ο. και τα αγροκαύσιμα
Η γνώμη του Βρετανού πρ. Brown σχετικά με την τιμές των τροφίμων, τα αγροκαύσιμα και τους γ.τ.ο.
-Έγγραφο: UK food summit highlights pm Brown's concern  (περισσότερα εδώ)
-Σχετικό άρθρο  (GMWatch) εδώ

03 Δεκεμβρίου 2010
 

Ενδιαφέρον εξάπλωσης των γ.τ.ο. στην Αφρική:
Την ανάγκη πληροφοριών για την κατεύθυνση πολλών αφρικάνικων χωρών προς την υιοθέτηση των γ.τ.ο. αποκάλυψε η διαρροή διπλωματικών εγγράφων των Η.Π.Α., μέσω του Wikileaks, κάτι που χαρακτηρίστικε ως επιβεβαίωση της εξωτερικής πολιτικής για τη προθώηση της βιοτεχνολογίας.
-Έγγραφο: Reporting and Collection Needs - African Great Lakes (DROC, Burundi, Rwanda) (περισσότερα εδώ)
-Σχετικό αρθρο (BiotechWatch.gr) εδώ

Πηγή: www.biotechwatch.gr


Διαβάστε επίσης:

Βασικά Στοιχεία Νομοθεσίας Τροφίμων 
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΚ) αριθ. 1829/2003 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ της 22ας Σεπτεμβρίου 2003 γι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου