Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Τη γραμμή Παπαρήγα, εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετούν οι γερμανικοί "Financial Times" στο εξοργιστικό τους πρωτοσέλιδο με τίτλο «Αντισταθείτε στo δημαγωγό»

Πηγή: tvxs.gr

Πρωτοφανή «σύσταση» στους Έλληνες ψηφοφόρους, εν όψει των εκλογών της Κυριακής, απευθύνουν με άρθρο τους σε ελληνικά και γερμανικά οι Financial Times Deutschland. Το άρθρο που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα έχει τίτλο «Αντισταθείτε στον δημαγωγό» και καλεί τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ΝΔ.

«Για την ομαλή διακυβέρνηση συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά», σημειώνεται χαρακτηριστικά, καθώς όπως εκτιμά η γερμανική εφημερίδα, θα ήταν καλύτερη μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, «ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας».

Το άρθρο των Financial Times Deutschland

«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο.

Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ. Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών.

Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».

 
Το ότι η γερμανική καθεστωτική ελίτ και οι πολιτικοί εκπρόσωποι της siemens και του συνόλου του βιομηχανικού - χρηματοπιστωτικού συμπλέγματος της Γερμανίας καταλαβαίνουν τον κίνδυνο που διατρέχουν από μιά κυβέρνηση της αριστεράς στην Ελλάδα είναι κατανοητό.

Το ότι όμως μαζί τους συμπορεύεται εδώ και καιρό και με μαγαλύτερο πάθος από την ίδια την αστική τάξη της Γερμανίας και ο τέως εκπρόσωπος της "υπαρκτού" πρώην Ανατολικής Γερμανίας στην Ελλάδα, το ΚΚΕ, δια του επισήμου εκπροσώπου του την "Περισσός Α.Ε", αυτό θα πρέπει να το εξηγήσει η ηγεσία "ξέπλυμα" του Περισσού στην ελληνική κοινωνία.


Έτσι δεν είναι Αλέκα; 

Και μη μας πείς πως η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις 17 του Ιούνη που με κάθε μέσο επιδιώκει το ΚΚΕ δεν θα ισοδυναμεί με την άνοδο της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Το ενδεχόμενο μιάς κυβέρνησης της Αριστεράς, δείχνει να τρομάζει τον Περισσό περισσότερο από τη βεβαιότητα της ακροδεξιάς διακυβέρνησης υπό τον Σαμαρά. Και καλά. Οι Financial Times Deutschland εκπροσωπούν τις πιό σκληρές και αδίστακτες δυνάμεις του κεφαλαίου. Ο Περισσός τί εκπροσωπεί στ' αλήθεια;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου