Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Luc Montagnier, 1932-2022


Στις 8 Φεβρουαρίου 2022 πέθανε ο ιολόγος Λυκ Μοντανιέ. Πρωτοπόρος της σύγχρονης μοριακής βιολογίας και καθηγητής στο γαλλικό Ινστιτούτο Παστέρ, πήρε το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 για την ανακάλυψη του ιού του AIDS. Κομμουνιστής αγωνιστής, δεν υποχώρησε ποτέ από τις αρχές του ακόμη και όταν συνεπάγονταν προσωπικό ρίσκο, όπως όταν κατάγγειλε τα βασανιστήρια που έκανε το γαλλικό κράτος στον πόλεμο της Αλγερίας, το 1957.


Η ομιλία του Λυκ Μοντανιέ στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου εδώ.

Η επιστημονική του αυτοβιογραφία για το Ίδρυμα Νόμπελ, όπου θίγει και τη διαμάχη για το ρόλο του ιού HIV στην ανάπτυξη της αρώστιας AIDS, εδώ.

Ο σύνδεσμος τούτης εδώ της ανάρτησης εδώ.


Αφότου ξέσπασε η πανδημία ο Μοντανιέ δέχτηκε λυσσαλέες επιθέσεις επειδή υποστήριξε τις πρώιμες επιθετικές θεραπείες ως εναλλακτική λύση στα εμβόλια, και ότι ο ιός SARS-cov-2 κατασκευάστηκε σε εργαστήριο, απόψεις οι οποίες στο μεταξύ κέρδισαν σημαντικό έδαφος.
Για τον κίνδυνο των λεγόμενων εμβολίων μίλησε στο κοινοβούλιο του Λουξεμβούργου στις 12 Γενάρη 2021:

Σας ευχαριστώ που με προσκαλέσατε σ’ αυτήν εδώ την κοινοβουλευτική συζήτηση, η οποία είναι σημαντική όχι μόνον για τη χώρα σας, το Λουξεμβούργο, αλλά και για την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.


Για ν’ απαντήσω στην ερώτησή σας, πρέπει τώρα να τοποθετηθώ ως γιατρός σε ορισμένα ζητήματα πολύ σημαντικά, που απαιτούν στοχασμό σε επίπεδο συλλογικό, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.


Γίνεται σήμερα συζήτηση όσον αφορά την ιατρική ηθική. Έχουμε απομακρυνθεί απο τον Ιπποκράτη. Primum non nocere, καταρχάς να μη βλάπτουμε!


Είμαι εντελώς αντίθετος στην ιδέα να έχουμε μια ιατρική η οποία προκαλεί νεκρούς, τους ιατρογενείς θανάτους όπως τους λέμε. Πρέπει οπωσδήποτε να σεβόμαστε την ιδέα πως η ιατρική οφείλει να περιθάλπει, να γιατρεύει τον ασθενή και να μην τον σκοτώνει. Δυστυχώς σήμερα έχουμε απέναντί μας μια κολοσσιαία εκστρατεία, μια καμπάνια σύμφωνα με τους νομούς του μάρκετινγκ, για να πουληθούν και να επιβληθούν σκευάσματα τα οποία σκοτώνουν ανθρώπους. Δεν σκοτώνουν όλο τον κόσμο, ευτυχώς, αλλά σκοτώνουν πρόσωπα ηλικιωμένα, και ήδη και νεότερα, αθλητικά μάλιστα, και ακόμη και παιδιά, γιατί μιλάμε πλέον για εμβολιασμό ακόμη και των παιδιών. Είμαι απολύτως εναντίον όλων αυτών, απο την άποψη της ιατρικής ηθικής.


Πρέπει οπωσδήποτε να σεβαστούμε την υγεία των προσώπων που εμβολιάζονται [με τα λεγόμενα εμβόλια κατά του κόβιντ]. Αυτά τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Δεν είναι αληθινά εμβόλια.


Το αγγελιοφόρο mRNA επιτρέπει να μεταφραστεί σ’ ολόκληρο το σώμα μας το μήνυμα που μεταφέρει. Ανεξέλεγκτα. Κανένας δεν μπορεί να πει, για κανέναν απο εμάς, σε ποιο ακριβώς σημείο του σώματος θα πάνε αυτά τα μηνύματα. Πρόκειται λοιπόν για ένα τρομερό άγνωστο.


Και τώρα μαθαίνουμε πλέον, στην πραγματικότητα από μελέτη που δημοσιεύτηκε εδώ και παραπάνω από ένα χρόνο, πως αυτό το μήνυμα συμπεριλαμβάνει μια περιοχή, μπορούμε να την ονομάσουμε πριόνιο, η οποία μπορεί να επιφέρει τροποποιήσεις των πρωτεϊνών του σώματός μας με τρόπο απρόγνωστο.


Ως γιατρός έχω ήδη εξετάσει εικοσιένα πρόσωπα τα οποία έκαναν δυο δόσεις του “εμβολίου” της Φάιζερ, συν άλλο ένα που πήρε της Μοντέρνα. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για εμβόλια mRNA, και πρέπει σ’ αυτά να προσθέσουμε και το εμβόλιο της ΑστραΖενεκα, όπου πηγή του μηνύματος είναι το DNA. Aυτά τα τρία εμβόλια λοιπόν περιέχουν μια συγκεκριμένη διαδοχή η οποία μπορεί να μετασχηματιστεί σε πριόνιο, όπως η βιοπληροφορική ανίχνευσε. Και είναι γνωστό εδώ κι ένα χρόνο πώς αυτό το ρίσκο υπάρχει, το διατρέχουμε ως άνθρωποι. Πιθανότατα είναι γνωστό και στους κατασκευαστές των εμβολίων. Ήδη τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, καθώς έχουμε είκοσι ένα νεκρούς από τη νόσο Creutzfeldt-Jacob η οποία προκαλείται από πριόνια τα οποία έχουν τροποποιηθεί.


Ας συνοψίσω εδώ τις επιστημονικές έννοιες, οι οποίες είναι αρκετά περίπλοκες.


Υπάρχουν πρωτεΐνες οι οποίες έχουν πολλαπλές μορφές, άλλες ελικοειδείς και άλλες επίπεδες. Αυτές που είναι επίπεδες επιτρέπουν το σχηματισμό ινιδίων ιδίως μέσα στους νευρώνες. Πρόκειται για μορφές μεταδοτικές, από μόριο σε μόριο. Δεν λέω προς το παρόν πως είναι μεταδοτικές από πρόσωπο σε πρόσωπο, αλλά είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε αυτό το ρίσκο για το μέλλον της σημερινής γενιάς.


Μάλιστα ας σκεφτούμε ότι δεν πρέπει να νοιαζόμαστε μονάχα για τους εαυτούς μας και για τους γύρω μας, αλλά και για τις ερχόμενες γενιές. Εδώ έχουμε κάτι το οποίο μπορεί ν’ αλλάξει ολότελα τον πολιτισμό μας. Πρόκειται για πρόβλημα που αφορά ολόκληρο τον πολιτισμό μας. Είναι σημαντικό, κυρίες και κύριοι, να είσαστε πληροφορημένοι όσον αφορά τις συνέπειες που έχουν και για τις ερχόμενες γενιές ορισμένες πράξεις.


Καταρχάς κυρία Πρόεδρε απαντώ στην πρώτη ερώτησή σας, αν δηλαδή υπάρχουν εναλλακτικές αγωγές για τη θεραπεία αυτής της νόσου, έτσι ώστε ν’ αποφευχθεί ο εμβολιασμός. Σας είπα προηγουμένως κάποια πράγματα, και τώρα σας δίνω αυτή την απάντηση.


Υπάρχουν θεραπείες στο πρώιμο στάδιο της μόλυνσης με τον ιό SARS-cov-2, με προϊόντα πολύ γνωστά τα οποία δεν έχουν παρενέργειες κι εμποδίζουν ν’ αναπτυχθούν βαριές μορφές της νόσου. Έχουν εφαρμοστεί εκτεταμένα.

Σκέφτομαι λοιπόν πως πρέπει να συμβουλεύσουμε όλες τις ιατρικές αρχές να μην παραμερίζουν αυτές τις θεραπείες, όπως δυστυχώς κάνουνε μερικές φορές κάποιες κυβερνητικές αποφάσεις.


Με άλλα λόγια εδώ αντιμετωπίζουμε μια οντότητα η οποία έχει τη δική της ευφυΐα. Οι ιοί είναι και αυτοί ευφυείς και αντιδρούν στις δίκες μας ενέργειες. Αφενός όταν αντιμετωπίζεις τον ιό με εμβόλια τα οποία παράγουν αντισώματα, τότε αυτόματα επιλέγεις και να φτιάξεις μέσω της φυσικής επιλογής ιούς οι οποίοι θα είναι ανθεκτικοί σε αυτά τα αντισώματα. Αφετέρου ο ιός συνεργεί με άλλους παράγοντες.

Έχουμε δει το ίδιο πράγμα να συμβαίνει και με το AIDS, με τον ιό HIV. Γνωρίζουμε ότι παρόμοια και ο κορωνοϊός αξιοποιεί μια προϋπάρχουσα δεξαμενή νοσηρότητας η οποία παράγεται από βακτηρίδια.


Χρειάζεται πολλή έρευνα ακόμη για να κατανοήσουμε αυτή την αρρώστια.


Πρέπει λοιπόν να είμαστε αρκετά ταπεινοί και να μην παίρνουμε εσπευσμένες αποφάσεις.
ΠΗΓΗ: undebtedworld.wixsite.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ βρέθηκε στο Μιλάνο στις 15.1.2022 και μίλησε σε χιλιάδες λαού στη μεγάλη συγκέντρωση στην Πλατεία 25 Απρίλη, κατά των αναγκαστικών μέτρων και της επιβολής υποχρεωτικότητας εμβολιασμού στην Ιταλία. (εδώ)


Νομπελίστας Μοντανιέ: «Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»!



Το Νόμπελ Ιατρικής 2008, για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (AIDS), ο κορυφαίος Ιολόγος του πλανήτη, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και Ανθρωπιά
Και το Μήνυμα για τους νέους: «ΔΡΑΣΤΕ κι ανακαλύψτε όλα τα ψέματα που παράγουν πίσω σας!!!»

Στο Μιλάνο ο Νομπελίστας συνεργάστηκε με επιστήμονες και πολιτικούς των κομμάτων που αμφισβητούν τα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα" και στη μεγάλη συγκέντρωση του Μιλάνο τόνισε (ακολουθεί και το σχετικό βίντεο):

«Η επιστήμη πάντα προοδεύει και ένας άλλος ιός ήρθε να μας βοηθήσει. Είναι ο συνδυασμός βακτηρίων και ιού, που μαζί μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια. Και από την αρχή, η επιστημονική δουλειά ορισμένων έδειξε ότι ένα αντιβιοτικό θα μπορούσε να σταματήσει τον ιό.

Οι ιοί δεν είναι ευαίσθητοι στα αντιβιοτικά. Ήταν ένα βακτήριο και αυτό το βακτήριο βρέθηκε από μια ιταλική ομάδα, από τον γιατρό Carlo Brosnia. Και αυτά είναι πρόσφατα έργα που δεν έχουν ακόμη εκδοθεί.

Υπάρχουν ήδη εικόνες. Υπάρχουν εικόνες βακτηρίων του εντέρου γεμάτες ιούς. Αυτή είναι μια ασθένεια που γεννιέται από βακτήρια και ιούς, που πρέπει επίσης να καταπολεμηθεί και με υγιεινή.

Δεν είναι μόνο το εμβόλιο που θεραπεύει: είναι ένας συνδυασμός θεραπειών που θα θεραπεύσει αυτή την ασθένεια.

Αυτό το εμβόλιο δεν περπατά μόνο του. Υπήρξε ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος.

Σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν, αυτά τα εμβόλια δεν προστατεύουν καθόλου.

Αυτό αναδύεται σιγά σιγά ΚΑΙ σήμερα είναι επιστημονικά αναγνωρισμένο.

Δεν το λένε μόνο τα επιστημονικά πειράματα, αλλά και τα τεστ σε άρρωστους.

Αντί να προστατεύει, μπορεί να συμβεί να ευνοεί άλλες λοιμώξεις.

Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα τοξική.
»



Ο Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ χθες (15.1.2022) στο Μιλάνο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου