Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

" Όχι σε Όλα "


Φωτογραφίες από το Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα

Tο κίνημα δεν είναι εικόνα στις ειδήσεις , //ΠαραλληλοΓράφος//
συσπειρωση αριστερων μηχανικων picasaweb.google.com
realdemocracygr.wordpress.com
tvxs.gr/news/

Σύνταγμα 12.02. 2012

Εκαταντάδες Χιλιάδες λαού χτυπήθηκαν απρόκλητα από την αστυνομία.
Ο Λαός δεν υποχώρησε και χτυπήθηκε αλύπητα σε όλο το κέντρο της Αθήνας χωρίς να έχει καμία σχέση με κανενός είδους εμπρησμούς κτιρίων τα οποία αφέθηκαν σκόπιμα να καούν.

Αν ο λαός είχε, χτές, αποφασίσει να κάψει, 
σήμερα δεν θα υπήρχε χώρα για να κυβερνήσετε.Πηγή: Perseus999

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ, οδός Μητροπόλεως. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας Μητροπόλεως, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη. Καθε φορά που αυτό το ποτάμι κόσμου αποπειράται να πλησιασει το Σύνταγμα δέχεται διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ με ασφυξιογόνα και κρότου-λάμψης. Ο κόσμος αρνείται πεισματικά να αποχωρήσει. Επί 2 ώρες ανασυντάσσεται στις παραπάνω οδούς και προσπαθεί ξανά και ξανά και ξανά. Την ίδια ώρα πληροφορούμαστε ότι τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης αναφέρουν στα δελτία τους ότι ο κόσμος είναι ελάχιστος και έχει αποχωρήσει. Άλλοι γελάνε, άλλοι εξαγριώνονται γιατί συνειδητοποιούν ότι το σχέδιο του Υπουργού Προστασίας του Μνημονίου, Παπουτσή, είναι οι συνεχείς επιθέσεις της αστυνομίας ώστε να κρατούν τον κόσμο εκτός πλ. Συντάγματος όπου βρίσκονται όλες οι κάμερες εγχώριων και ξένων καναλιών, αλλά κι ο τρόμος ότι όλες αυτές οι χιλιάδες που παραμένουν πεισματικά στα στενά έχουν στόχο το κυνοβούλιο κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας. Ξαφνικά μέσα στον κόσμο και χωρίς να συμβαίνει απολύτως τίποτε στο σημείο από την πίσω πλευρά ακούγονται σειρήνες και ο κόσμος αρχικά παραμερίζει πιστεύοντας ότι πρόκειται για ασθενοφόρο. Η συνέχεια στο βίντεο.

Σημείωση: Εκτός από τα χημικά που έριχναν διαρκώς οι ΔΙΑΣ και οι ΔΕΛΤΑ που εμβόλισαν τον κόσμο (όπως φαίνεται και στο βίντεο) πετούσαν εναντίον των συγκεντρωμένων φωτοβολίδες και καπνογόνα (επίσης φαίνεται στο βίντεο) και σε μία περίπτωση παραλίγο να πάρει φωτιά ένα παρκαρισμένο αμάξι.


Κατάληψη στο Δημαρχείο της Αθήνας - Συλλήψεις


Χθες έγινε κατάληψη στο Δημαρχείο της Αθήνας και ακολούθησε επέμβαση των ΜΑΤ. Υπάρχουν συλληφθέντες που έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ. Αναγκαία η άμεση αλληλεγγύη, όπως και προς όλους τους συλληφθέντες.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ, ΔΕΥΤΕΡΑ 13/2, 9:00 π.μ., ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, κτίριο 9

Ανακοίνωση της Αντιεξουσιαστικής Κίνησης

Σήμερα 12/2/2012 η κοινωνία κατέκλεισε τους δρόμους της Αθήνας απαντώντας στην ολέθρια επίθεση από τα κοράκια του διεθνούς κεφαλαίου (Δ.Ν.Τ., Ε.Κ.Τ κτλ), από τους απρόσωπους και αυθαίρετους οργανισμούς. Όλοι αυτοί με τους λακέδες τους, την ακόμη πιο αυθαίρετη σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος, επιχειρούν να θέσουν σε ισόβια ομηρία έναν ολόκληρο λαό.


Ενώ το πολιτικό σύστημα συνΕδρίαζε στη Βουλή αποφασίζοντας τους όρους ομηρίας, το κέντρο της Αθήνας γονάτιζε μπροστά στη λαϊκή οργή, αφήνοντας πίσω τα αποκαϊδια των συμβόλων της οικονομικής και κρατικής εξουσίας.

Η Αντιεξουσιαστική Κίνηση γύρω στις 10 μ.μ. κατέλαβε το δημαρχείο της Αθήνας ως μια πολιτική πράξη ενάντια στα λόμπι της εξουσίας, στη μεγαλύτερη αντικοινωνική επίθεση που εξαπέλυσαν από τη μεταπολίτευση ως σήμερα.

Η κοινωνία έδειξε για ακόμη μια φορά ότι μπροστά στο δόγμα της μηδενικής ανοχής που επιβάλεται από την κυριαρχία ορθώνει το ανάστημά της σπάζοντας το κλίμα του φοβικού.

Απέναντι σε ένα καθεστώς πλήρως απονομιμοποιημένο που κυβερνά με διατάγματα, δόθηκε μια αποφασιστική απάντηση για τη δύναμη των από τα κάτω, για το ότι εάν το αποφασίσουν μπορούν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.

Το πολιτικό σύστημα καταρρέει ενώ ένα νέο αναδύεται μέσα από κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής. Η κανονικότητα που προσπαθούν να μας επιβάλουν είναι έξω από τον πραγματικό κοινωνικό χρόνο.

Όσο μας αφορά δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα συμμετέχουμε στους αγώνες της κοινωνίας για ελευθερία και αξιοπρέπεια.

Τίποτα για εμάς
Όλα για όλους

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΘΗΝΑΣ


Το Ελληνικό Κοινοβούλιο Ψήφισε το 2ο Μνημόνιο. 12.02.2012Η διαδήλωση έχει τελειώσει. Η μέρα είναι Κυριακή 12.02.2012.

Η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με διορισμένο Πρωθυπουργό τον τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο φέρνει στη βουλή για ψήφιση κατεπείγον νομοσχέδιο που περιλαμβάνει το Μνημόνιο2 την Επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και το PSI των Ελληνικών ομολόγων.

Εκατοντάδες χιλιάδες λαού συγκεντρώθηκαν έξω από το κοινοβούλιο απαιτώντας να μην ψηφιστεί το νέο μνημόνιο και να παραιτηθεί η συγκυβέρνηση Παπαδήμου.

Η αστυνομία χτύπησε απρόκλητα το πλήθος των διαδηλωτών πρίν καλά καλά συγκεντρωθεί κι ενώ ο κόσμος συγκεντρωνόταν κατά χιλιάδας στην Πλατεία Συντάγματος.

Ο λαός της Αθήνας αντιστάθηκε.

 Τίποτα δεν τέλειωσε την τελευταία λέξη θα την πεί ο Λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου