Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Πέμπτη 5/2 στις 18:00: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, υπερασπίζουμε την κοινωνία
Όλοι-ες στους δρόμους! Όλοι-ες σήμερα στις συγκεντρώσεις Αντίστασης σε όλη τη χώρα!

Με αυθόρμητη πρωτοβουλία πολιτών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διοργανώνονται σήμερα στις 6 το απόγευμα παλλαϊκές συγκεντρώσεις Αντίστασης στους εκβιασμούς της ΕΚΤ, στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στον Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στην Πάτρα, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Μυτιλήνη, την Καστοριά και πολλές άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, με τα συνθήματα «Δεν εκβιαζόμαστε! Δεν υποκύπτουμε! Δεν φοβόμαστε! Δεν κάνουμε πίσω! Νικάμε!»

Το κείμενο του καλέσματος:
 
«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό.

Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός.

Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει.

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά.

Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε.

Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας!
»

Πηγή: https://www.facebook.com/events/518702748270489/518863831587714/?notif_t=plan_mall_activity 

ekdohi.gr 

Δείτε επίσης:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου