Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΪΚΑΛΗ (video)


Γιώργος Αποστολόπουλος. Ο άνθρωπος που κατά τον Παύλο Χαϊκάλη επιχείρησε να τον δωροδοκήσει προκειμένου να ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα για πρόεδρο της δημοκρατίας.
 
Όταν η σπείρα που έχει υφαρπάξει την κυβέρνηση της χώρας προχωράει σε προσομοίωση εκλογής προέδρου δημοκρατίας εξαγοράζοντας βουλευτές, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κανένα λόγο να παραμένει στο κοινοβούλιο νομιμοποιώντας την καταπάτηση του συντάγματος και την αναγνώρηση του αποτελέσματος μιας νόθας διαδικασίας.

Το σύνταγμα εξάλλου δεν επιβάλει την παρουσία των βουλευτών προκειμένου να καταμετρηθεί η πλειοψηφία των τριών πέμπτων (180 βουλευτές) που απαιτούνται για την εκλογή του προέδρου της δημοκρατίας.

Άρθρο 32
3. Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκλέγεται εκείνος που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των δύο τρίτων του συνολικού αριθμού των βουλευτών. Αν δεν συγκεντρωθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες. Αν δεν επιτευχθεί ούτε στη δεύτερη ψηφοφορία η οριζόμενη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ακόμη μία φορά ύστερα από πέντε ημέρες, οπότε εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών.

4. Αν δεν επιτευχθεί ούτε και στην τρίτη ψηφοφορία η αυξημένη αυτή πλειοψηφία, η Βουλή διαλύεται μέσα σε δέκα ημέρες από την ψηφοφορία, και προκηρύσσεται εκλογή για ανάδειξη νέας Βουλής...

http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/8c3e9046-78fb-48f4-bd82-bbba28ca1ef5/SYNTAGMA.pdf



«Στεγνά και ξάστερα στο λέω γιατί διαφορετικά θα γίνουμε κόλαση… Τα λεφτά τα έχω κυριολεκτικά τώρα… Το πιο εύκολο πράγματα. Έξι - επτά κατοστάρικα τώρα. Θα τα τσεκάρω ένα – ένα (ΣΣ εννοεί τα χαρτονομίσματα) μήπως είναι ‘’χτυπημένα΄΄ από εγκληματική ενέργεια και στα δίνω αμέσως».

Η συνομιλία συνεχίζεται και ο Αποστολόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι θα «μοιράσει» και σε άλλους βουλευτές. «Υπάρχουν κι άλλοι. Δεν είσαι μόνο εσύ…. Δεν είναι πλάκα… Είναι γνήσια. Πρέπει όμως να τα τσεκάρω γιατί από την απαγωγή του Παναγόπουλου κυκλοφορούν αρκετά νούμερα «χτυπημένα»…».

Πιο κάτω του εξηγεί πως θα τα «ξεπλύνει» μέσω τραπεζικού λογαριασμού στην Ελβετία και κατόπιν τοποθετήσεως τους σε ράβδους χρυσού. «Όταν περάσει η φασαρία τον Φλεβάρη θα τα κάνουμε χρυσό. Λίγα - λίγα. Δέκα - δέκα , είκοσι – είκοσι. Σιγά - σιγά. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Να βελτιώσεις και συ λιγάκι τη ζωή σου».

Ο Αποστολόπουλος επιμένει ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει πάραυτα: «Αν δεν το κάνουμε απευθείας δεν θα ψηφίσεις». Ο Χαϊκάλης αντιπροτείνει: « Αύριο το πρωί;». «Αύριο το πρωί όχι . Θα χρειαστεί τουλάχιστον μία μέρα… Θα στα φέρω εδώ για λόγους ασφαλείας. Στα φέρνω και στ΄ ακουμπάω στα ποδαράκια σου», του λέει ο Αποστολόπουλος.

Πηγές : tvxs.gr   kartesios.com

2 σχόλια:

  1. Εδώ πρόκειται εκτός των άλλων και για ηλίθιους.

    Τί δηλώνει μεταξύ άλλων αυτός ο τύπος επειχειρώντας να υπερασπίσει υποτίθεται τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες του Χαϊκάλη;

    Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος».

    http://tvxs.gr/news/ellada/epithesi-enantion-mme-kai-anel-apo-ton-emplekomeno-stin-ypothesi-xaikali

    Με άλλα λόγια, παραδέχεται πλήρως τις κατηγορίες εναντίον του από τον "ευεργετηθέντα ασφαλή εχθρό" Χαϊκάλη.

    Τί είναι τούτοι δώ ρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηταν χαρα μας να μας συμπεριλαβετε στη λιστα ιστολογιων μας

    http://deltio.weebly.com

    Με τιμη

    Κ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή