Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Την έκανε τη Mall αkiα ο Κεδίκογλας. Δένδια, Σαμαρά, Βενιζέλε, Κουβέλη, ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ !

Πλαστογράφησε ο Mall @κα@ς ο Κεδίκογλου (;) με μοντάζ, την ομιλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, σε video που έστειλε σε όλα τα κανάλια (εμείς το είδαμε στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ με την 'Έλλη Στάη στις 22.1.2013).

Kαι ο φασίστας υπουργός Δένδιας κάλεσε μάλιστα και εισαγγελική παρέμβαση για την μονταρισμένη ομιλία που ο ίδιος και οι συνεργοί του δημιούργησαν, γιατί τάχατες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιούσε σε ομιλία του το The Mall του Λάτση, χαρακτηριζοντάς το πολεοδομικά παράνομο (όπως και είναι με ευθύνη του περίφημου ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ), 4 λέει μέρες πρίν από την τρομοκρατική επίθεση της "κατσαρόλας" της Κυριακής 20.1.2013.

Το δηλώνουμε εξ' αρχής.

Προτιμάμε την κυβερνητική τρομοκρατία της προπαγάνδας του τίποτα από τα εγκλήματα στα οποία είναι ικανοί να φτάσουν προκειμένου να γίνουν πειστικοί.

Προτιμάμε τους μαλάκες κυβερνητικούς εκπροσώπους που νομίζουν πως θα μας συνδέσουν με την τρομοκρατία με μονταρισμένες δηλώσεις βουλευτών (εφ' όσον έχουμε τις γνήσιες δηλώσεις ώστε να τους τσακίσουμε τα κόκκαλα) από τους πραιτωριανούς δολοφόνους που στέλνουν ενάντια στις ειρηνικές κινητοποιήσεις του ελληνικού λαού.

Δείτε ωστόσο, τί δημιούργησαν οι Κεδίκογλου, οι Δένδιες, οι Φαϊλοι, οι Σαμαράδες, οι Κουβέληδες, οι Βενιζέλοι και οι λοιποί μοντέρ !


Η μονταρισμένη από την κυβέρνηση ομιλία του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Αν είχαμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολιτικούς με τη μάσκα του κλόουν και σε πολιτικούς με τη μάσκα του κατά συρροή δολοφόνου μάλλον θα διαλέγαμε τους κλόυν της πολιτικής πιστεύοντας πως δεν είναι ικανοί για κατα συρροή εγκλήματα.

Λάθος.

Ο σινεμάς την έχει ήδη δώσει την απάντηση προ πολλού.

Η μάσκα του κλόουν είναι απείρως πιό επικίνδυνη στο πρόσωπο ενός δολοφόνου μιας και πίσω από το ζωγραφιστό χαμόγελο ο εγκληματίας δρά με το πλεονέκτημα της παραπλάνησης και του αιφνιδιασμού πάνω στά ανύποπτα και γι αυτό πολλαπλώς ανυπεράσπιστα ανθρώπινα θύματα.

Το ίδιο ακριβώς ισχύει με τη στρατηγική των ήπιων τρόπων, ή του χαμόγελου τη στιγμή της φαλτσέτας όπου το θύμα μένει απλά άφωνο από την έκπληξη.

Η ανθρώπινη συναισθηματική συσκευή όπως και κάθε κοινωνικού θηλαστικού είναι αναλογική. Ανταποκρίνεται δηλαδή κυρίως στο ύφος και τον τόνο της φωνής και τους φιλικούς τρόπους της εξωλεκτικής συμπεριφοράς και όχι στο ψηφιακό - νοηματικό περιεχόμενο του μηνύματος.

Ένα απλό πείραμα με τη γάτα σας θα σας πείσει. Πιστέψτε μας, σε αυτόν τον τομέα δεν διαφέρουμε από τις γάτες σε τίποτα.

Όλα όμως τα παιχνίδια παραπλάνησης έχουν ένα τέλος.

Και το τέλος της παραπλάνησης το εγγυάται και το νομιμοποιεί ο μάρτυρας. Ο τρίτος. Ο παρατηρητής. Ο μή μετέχων στην παγίδα της εξαπάτησης ή της συνενοχής. Κι ακόμη, τα στοιχεία, τα ντοκουμέντα, τα αδιάψευστα τεκμήρια.


Η πραγματική ομιλία του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Άντε ξεφορτώσου μας ρε κεδίκογλου!

Εκατομμύρια χρόνια ανθρώπινου πολιτισμού έφεραν την ανθρωπότητα μπροστά στην ικανότητα να διακρίνει και να αισθάνεται την αλήθεια, να συγκροτεί θεσμούς που είναι σε θέση να την προστατεύουν από τον καθ' έξιν ή κατ' επάγγελμα εγκληματία αλλά υπολείπεται πάντα στην επιβολή του δικαίου απέναντι στον κατά κράτος εγκληματία. Αλλά, "πάντα", δε σημαίνει "για πάντα". 

Τελειώσατε με λίγα λόγια!

Πηγή κειμένων, απομαγνητοφώνησης και video : tvxs.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου