Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Να σώσουμε τον Τζούλιαν Ασάνζ




















Ο Julian Assange, ιδρυτής και υπεύθυνος της στρατηγικής δημοσιεύσεων του ιστοχώρου WikiLeaks βρίσκεται σήμερα σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ο επί μήνες κρατούμενος από τη βρετανική δικαιοσύνη σε κατ' οίκον περιορισμό και με βραχιόλι εντοπισμού, πολιτικός αγωνιστής και υπερασπιστής του δικαιώματος της ανθρωπότητας στην ανεξάρτητη ενημέρωση και την αλήθεια για τα εγκλήματα που διαπράτονται εναντίον της από τις διεθνείς στρατιωτικές δυνάμεις του παγκοσμιοποιημένου τρόμου, κατοχής και εξολόθρευσης των λαών, χρειάζεται τη διεθνή αλληλεγγύη και προστασία από τους αδίστακτους διώκτες του.

Να σπάσουμε το τείχος της συνομωσίας σιωπής που στήθηκε έντεχνα εναντίον του όχι μόνον από τα διεθνή και τα εγχώρια καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης αλλά ακόμα και από δήθεν ανεξάρτητους και υπεραριστερούς αστέρες της ελληνικής δημοσιογραφίας σαν τον "πολύ" Πέτρο Παπακωνσταντίνου του ΠΡΙΝ και της Καθημερινής όπου με άρθρα σαν το ακόλουθο To WikiLeaks και οι τεχνοκρατικοί μύθοι συνέβαλε με τον τρόπο του καθοριστικά στο πλευρό των καθεστωτικών εκδοτών στην δημιουργία της "κρίσιμης επιφύλαξης" απέναντι στο έργο των αγωνιστών του WikiLeaks  και την αξιοπιστία του ίδιου του Julian Assange όταν ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγορεί για βαποράκι κατευθυνόμενης πληροφόρησης της CIA και της ΜΟΣΑΝΤ. 

Διαβάστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το παραπάνω άρθρο του Παπακωνσταντίνου που δημοσιεύτηκε στο Αριστερό Βήμα και θα καταλάβετε πόσο χρήσιμοι είναι για το σύστημα και για την καθεστωτική ενημέρωση και τους ιδιοκτήτες των μέσων, Αλαφούζους και λοιπούς, τύποι που από "τα μέσα" είναι σε θέση να διαβρώσουν την κρίση των αγωνιστών που τους διαβάζουν με εμπιστοσύνη:

"Από μια άποψη, η πραγματική είδηση δεν βρίσκεται στο σωρό αυτών που «μάθαμε», αλλά στον άλλο, αόρατο σωρό όσων ΔΕΝ μάθαμε! Η είδηση είναι ότι, μέσα σε 250.000 και βάλε έγγραφα, ουσιαστικά ΔΕΝ υπήρξε είδηση με έψιλον κεφαλαίο. Και κυρίως ότι δεν υπήρξε είδηση που να ενοχλεί, επί της ουσίας, είτε τις ΗΠΑ, είτε το Ισραήλ. Ούτε μία καινούργια καταγγελία για βασανιστήρια στο Αφγανιστάν, για μηχανορραφίες πραξικοπήματος κατά του Τσάβες, για πυρηνικά όπλα ή εγκλήματα πολέμου των σιωνιστών- τίποτα! Αντίθετα, υπήρξαν «διαρροές» για τις οποίες βάσιμα κανείς μπορεί να εικάσει (χωρίς βέβαια να μπορεί να αποδείξει) ότι προήλθαν από τον ίδιο τον Λευκό Οίκο ή τη CIA, με στόχο να σταλούν μηνύματα, να προκληθούν διχόνιες ή να συκοφαντηθούν αντίπαλοι: Π.χ. τα περί σκανδάλων και μυστικής, ισλαμικής ατζέντας του Ερντογάν, ή τα περί έκκλησης του Σαουδάραβα βασιλιά για βομβαρδισμό του Ιράν ή τα περί πυρηνικών όπλων της Βόρειας Κορέας στο Ιράν (νάτος πάλι ο άξονας του κακού, στην εκδοχή Ομπάμα) σαν να μυρίζουν κάπως άσχημα από μακριά."

Την ώρα που ο Ασάνζ είναι φυλακισμένος στη Βρετανία σε κατ' οίκον περιορισμό με το βραχιολάκι ηλεκτρονικής παρακολούθησης, περιμένοντας την έκδοσή του στη Σουηδία και από εκεί με βεβαιότητα στις ΗΠΑ, ο επαναστάτης δημοσιογράφος Παπακωνσταντίνου απολαμβάνει κάθε ελευθερία να παλεύει για την ανατροπή του καπιταλισμού και να την προπαγανδίζει από κάθε βήμα καθεστωτικό και μή. Ενας κόσμος απόλυτου ψέμματος, απόλυτης αντιστροφής της πραγματικότητας, απόλυτης διάδοσης της τρέλας.

Σήμερα ωστόσο διαβάζουμε πως ο Ασανζ είχε επιτέλους την πρώτη διεθνή στήριξη.

ASYLUM DECISION WILL BE DELIVERED AT 1 PM 16 AUGUST 2012 Assange is currently under the protection of the Ecuadorean embassy. He has requested asylum based on a well-founded fear of persecution, torture or death in the United States in connection with the publication of truthful information of matters of interest to the public through his work with WikiLeaks.


διαβάζουμε στο site Justice for Assange ένα site που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικούς μήνες με στόχο να στηρίξει τον διεθνώς διωκόμενο πολιτικό αγωνιστή Τζούλιαν Ασανζ και  να τον γλιτώσει από τα χέρια των διεθνών εγκληματιών κατά της ανθρωπότητας που μεθοδεύουν τον παραδειγματικό αφανισμό του.

Την είδηση διαβάσαμε και στο ελληνικό δημοσιογραφικό site tvxs.gr, από όπου και την αναδημοσιεύουμε.

Ο Ισημερινός χορήγησε πολιτικό άσυλο στον Τζούλιαν Ασάνζ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού ανακοίνωσε ότι η χώρα του κάνει δεκτό το αίτημα για πολιτικό άσυλο του Τζούλιαν Ασάνζ, του ιδρυτή του Wikileaks. Η υπόθεση έχει προκαλέσει διπλωματική ένταση ανάμεσα σε Βρετανία και Ισημερινό, με την πρώτη να απειλεί με εισβολή στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, αν δεν παραδώσει άμεσα τον Ασάνζ. «Δεν είμαστε αποικία σας», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού, Ρικάρντο Πατίνο.

 Υπενθυμίζεται ότι ο Ασάνζ είχε ζητήσει άσυλο από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο στις 19 Ιουνίου, ώστε να αποφύγει την έκδοσή του στη Σουηδία όπου αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις. 

Ο Ασάνζ επισημαίνει ότι οι κατηγορίες αυτές είναι πολιτικά υποκινούμενες. Όπως αναφέρει ενδεχόμενη στη συνέχεια έκδοσή του στις ΗΠΑ μπορεί να σημαίνει την καταδίκη του σε θάνατο για κατασκοπεία, μετά τη δημοσιοποίηση από την ιστοσελίδα του 250.000 αμερικανικών διπλωματικών τηλεγραφημάτων.

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ισημερινού Ρικάρντο Πατίνο ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου πως οι φόβοι του Ασάνζ κρίθηκαν βάσιμοι και σημείωσε ότι ο Ισημερινός έχει παράδοση στο να προστατεύει όσους κινδυνεύουν. «Πιστεύουμε ότι η φιλία μας με τη Βρετανία θα παραμείνει ανέπαφη», πρόσθεσε.

Το BBC μεταδίδει πως η Βρετανική κυβέρνηση επιμένει πως δεν αλλάζει τίποτα με την απόφαση του Ισημερινού για χορήγηση πολιτικού ασύλου, καθώς δεν θα χορηγηθεί ασφαλής διέλευση. Αν βγει από την πρεσβεία θα συλληφθεί, σημειώνεται από το BBC.
Νωρίτερα, η Βρετανία απείλησε με έφοδο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται ο Ασάνζ σε περίπτωση που η χώρα δεν τον παραδώσει. Η κυβέρνηση του Ισημερινού απάντησε άμεσα τονίζοντας ότι μια τέτοια ενέργεια θα εκληφθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας της, ως «μια εχθρική και απαράδεκτη πράξη».

Έξω από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο υποστηρικτές του Ασάνζ πραγματοποιούν διαδήλωση, με τους χακτιβιστές του Wikileaks και τους Anonymous να καλούν σε μαζική  συγκέντρωση αλληλεγγύης. Η είδηση της χορήγησης ασύλου σκόρπισε ενθουσιασμό στους υποστηρικτές του Ασάνζ. Νωρίτερα υπήρξε μικρή ένταση και η αστυνομία πραγματοποιήσε τρεις προσαγωγές.

 

Τί περιμένει η ΕΣΗΕΑ για να εκφράσει έμπρακτα την αλληλεγγύη της στον Julian Assange;

Τί περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑς ; 

Ας τους βοηθήσουμε να καταλάβουν ας κινηθούμε από κάτω, ας γίνουμε τμήμα του διεθνούς κινήματος αλληλεγγύης και προστασίας του Τζούλιαν Ασάνζ.

 

δείτε επίσης:

FREE BRADLEY MANNING 

 





Julian Assange: Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις διαρροές. 'Αρθρο του Stephen Moss στον Guardian, 14 Ιουλίου 2010

WikiLeaks / WikiRebels - Μια ταινία από tvxorissinora

Πώς οι "θεματοφύλακες" του ελεύθερου λόγου φιμώνουν τον αγγελιοφόρο, του John Pilger

Το συνολικό πακέτο των τηλεγραφημάτων του Wikileaks για την Ελλάδα.

Slavo Zizek Julian Assange on Democracy Now 

Σφραγισμένο κατηγορητήριο εναντίον του ιδρυτή του Wikileaks είχαν οι ΗΠΑ 

Ο ηρωικός στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ δίνει μάχη να γλυτώσει τα Ισόβια.

Σε άρθρο με τίτλο  "Διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του Julian Assange από την Interpol " Που δημοσιεύτηκε στις 1/12/2010 στο tvxs.gr, διαβάζουμε:

"Ο 39χρονος Αυστραλός χάκερ και ακτιβιστής, Julian Assange καταζητείται με διεθνές ένταλμα από τις αρχές της Σουηδίας, όπου τον βαραίνουν κατηγορίες περί βιασμού και παρενόχλησης (οι οποίες προέκυψαν μετά την δημοσιοποίηση μεγάλου όγκου στρατιωτικών απορρήτων πρώτα για τον αμερικανικό πόλεμο στο Ιράκ και κατόπιν γι' αυτόν στο Αφγανιστάν). Πάνω σ' αυτή τη βάση εκδόθηκε το σημερινό ένταλμα της Interpol. Ο Julian Assange αρνείται τις κατηγορίες και εκτιμά πως το Πεντάγωνο ενδέχεται να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση."

Julian Assange: the whistleblower* (ο διαρροέας)



..."Ο Julian Assange εγκαινίασε το wikileaks.org τον Γενάρη του 2007, και κατάφερε μερικά εκπληκτικά χτυπήματα για μία οργάνωση με μία χούφτα προσωπικό και πρακτικά χωρίς οικονομικούς πόρους. Αποκάλυψε στοιχεία διαπλοκής στην οικογένεια του Κενυάτη πρώην πρόεδρου Daniel arap Moi, δημοσίευσε τις καθιερωμένες λειτουργικές διαδικασίες για το κέντρο κράτησης στο Γκουαντάναμο Μπέι, μέχρι και που έβγαλε στη δημοσιότητα το περιεχόμενο του λογαριασμού Yahoo της Sarah Palin. Αλλά αυτό που πραγματικά εκτόξευσε το WikiLeaks στο κυρίαρχα ΜΜΕ είναι το βίντεο που δημοσίευσε τον Απρίλη και που δείχνει την επίθεση ενός αμερικάνικου ελικόπτερου στη Βαγδάτη τον Ιούλη του 2007, από την οποία σκοτώθηκαν Ιρακινοί πολίτες και δύο υπάλληλοι του Reuters, οι Saeed Chmagh και Namir Noor-Eldeen.

Το βίντεο, δημοσιευμένο τόσο σε μία 39λεπτη, άκοπη έκδοση όσο και ως 18λεπτο απόσπασμα ονόματι «Παράπλευρος Φόνος», προσφέρει μία παγερά αποκαρδιωτική εκδήλωση της συμπεριφοράς του αμερικάνικου στρατού: αμέλεια στην ταυτοποίηση στόχων (οι πιλότοι του ελικόπτερου μπέρδεψαν τις κάμερες των υπαλλήλων του Reuters με όπλα), διακαή επιθυμία να αποτελειώσουν έναν βαριά τραυματισμένο άνδρα όπως προσπαθεί να συρθεί για να βρει καταφύγιο και αδιαφορία για δύο παιδιά σε ένα φορτηγάκι που φτάνει για να περισυλλέξει τα πτώματα, στο οποίο επιτίθενται κατ' ευθείαν. «Δικό τους είναι το σφάλμα που φέρνουν παιδιά σε μία μάχη», λέει ο ένας πιλότος. «Σωστά», απαντάει ψυχρά ο συνάδελφος του. Αυτή, όμως, είναι από τις πλέον μονόπλευρες μάχες στις οποίες θα είστε μάρτυρες. Πολύ λίγες κάμερες μπορούν να καταρρίψουν ένα πολεμικό ελικόπτερο."...




..."Ο Bradley Manning, ένας εικοσιδυάχρονος αναλυτής του αμερικάνικου στρατού, συνελήφθηκε και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για την πιθανολογούμενη προσφορά στο WikiLeaks του βίντεο της επίθεσης στη Βαγδάτη, ενώ οι αμερικάνικες αρχές πιστεύουν ότι η οργάνωση έχει και άλλο βίντεο από την επίθεση στο αφγανικό χωριό Γκρανάι κατά τη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν πολλοί πολίτες. Περαιτέρω υπάρχουν αμφιλεγόμενες φήμες ότι ενδέχεται το WikiLeaks να κατέχει 260.000 εμπιστευτικά διπλωματικά τηλεγραφήματα, και έχει γραφεί ότι οι αμερικάνικες αρχές θέλουν να συνομιλήσουν με τον Assange για όλο αυτό το υλικό, η δημοσίευση του οποίου λεν πως θα υπονόμευε την εθνική ασφάλεια. Κάποιες πηγές με συνδέσμους στις υπηρεσίες πληροφοριών τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει, και τον συμβούλεψαν να μην ταξιδέψει στις Η.Π.Α.. Ο Julian Assange αρνείται να επιβεβαιώσει ότι ο Manning ήταν η πηγή του βίντεο της Βαγδάτης, αλλά λέει πως οποιοσδήποτε το διέρρευσε ήταν «ήρωας»."...
*(Από το άρθρο του The Guardian, "Julian Assange: the whistleblower"


"Julian Assange: the whistleblower"Julian Assange: Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις διαρροές)


Δείτε στη συνέχεια τα ντοκουμέντα της δολοφονικής επίθεσης του Αμερικανικού ελικοπτέρου που καταγράφονται στο παραπάνω video όπως δημοσιεύτηκαν στο INDYMEDIA UK σε άρθρο με τίτλο :  

 

"Δολοφονία προσωπικού του Reuters στο Ιράκ. Ένα έγκλημα πολέμου των Η.Π.Α."

 

Assassination of Reuters staff in Iraq. A US war crime.

Terence Bunch | 07.04.2010 19:33 | Analysis | Iraq | Terror War | Sheffield | World

Both Reuters journalists are dead, along with at least fifteen others. The Apache crew guide in ground troops to the scene and when the child is found, the crew casually dismiss the crime. Two Reuters journalists with exclusive access to the ground through their 'insurgent' contacts, who have long been a thorn in the side of occupying forces, lay dead. The Apache crew's primary work is done. The child, and the others, are collateral damage.

 Namir Noor Eldeen and Saeed Chmagh

 Saeed with camera.






















Namir looking at his work.


 Fuck, were losing him.


The returned camera.

Ολόκληρο το άρθρο, στα Αγγλικά, μπορείτε να διαβάσετε στη διεύθυνση:

http://www.indymedia.org.uk/en/2010/04/448725.html 


(Από προηγούμενη ανάρτησή μας με τίτλο: Ο ηρωικός στρατιώτης Μπράντλεϊ Μάνινγκ δίνει μάχη να γλυτώσει τα Ισόβια.)


Νεότερη Ενημέρωση Ανάρτησης 19/8/2012

Τα κράτη της Λατινικής Αμερικής θα αξιολογήσουν τις απειλές της Μ. Βρετανίας κατά του Εκουαδόρ 

Αναδημοσιεύουμε την είδηση από  barbudosdesierramaestra.blogspot.gr


Cubadebate.cu/elpais.es, Yannis Tsal

Για το Σάββατο έχουν συγκαλέσει έκτακτη σύσκεψη στο Γκουαγιακίλ του Ισημερινού τα κράτη μέλη της συμμαχίας ALBA για να αξιολογήσουν τις απειλές των αρχών της Μεγάλης Βρετανίας εναντίον της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου χθες δόθηκε διπλωματικό άσυλο στον ιδρυτή του Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ. Οι Βρετανικές αρχές απείλησαν να εισβάλουν στην πρεσβεία, παραβιάζοντας τη Συνθήκη της Βιέννης περί διπλωματικής ασυλίας, με σκοπό να συλλάβουν τον Ασάνζ.

Την Κυριακή θα συνεδριάσει εκτάκτως και η Ένωση Κρατών Νοτίου Αμερικής (UNASUR) για το ίδιο θέμα, ενώ θα αποφασιστεί τις προσεχείς ημέρες και η στάση του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών, όπου εκτός από τις χώρες τις Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής συμμετέχουν επιπλέον οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. Παρακάτω παραθέτουμε ολόκληρο το διάγγελμα της ALBA.

Διάγγελμα της Μπολιβαριανής Συμμαχίας για τους λαούς της Δικής μας Αμερικής 

Οι χώρες της Μπολιβαριανής Συμμαχίας για τους λαούς της Δικής μας Αμερικής, ALBA, εκφράζουμε την πιο κατηγορηματική μας καταδίκη στις απειλές που διατυπώθηκαν από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου της Μεγάλης Βρετανίας και Βόρειας Ιρλανδίας, εναντίον της ακεραιότητας της Δημοκρατίας του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Οι δηλώσεις εκπροσώπων του Ηνωμένου Βασιλείου στην υπόθεση του Τζούλιαν Ασάνζ υπονοούν ότι αυτό το κράτος θα μπορούσε να παραβιάσει τη Συνθήκη της Βιέννης σχετικά με τη διπλωματική ασυλεία και μ' αυτό τον τρόπο να αγνοήσει τις διεθνείς υποχρεώσεις του.

Οι κυβερνήσεις της ALBA, εκφράζοντας την απόλυτη αλληλεγγύη μας με τη Δημοκρατία του Ισημερινού, προειδοποιούμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις σοβαρές συνέπειες που θα είχε η πραγματοποίηση των απειλών της στις σχέσεις με τις χώρες μας.

Με σκοπό να αξιολογήσουμε αυτή την κατάσταση, η ALBA συγκαλεί έκτακτη σύσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών μέσα στις επόμενες ώρες. 

16 Αυγούστου 2012

Νεώτερη Ενημέρωση 19/8/2012 ώρα 20:45

Από το μπαλκόνι της πρεσβείας του Εκουαδόρ (Ισημερινού) στο Λονδίνο, έκανε δημόσια τοποθέτηση προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και τους συγκεντρωμένους συμπαραστάτες του έξω από την πρεσβεία ο Julian  Assange σήμερα το απόγευμα 19/8/2012.



Αναδημοσιεύουμε την είδηση όπως δημοσιεύτηκε στο site tvxs.gr

«Να σταματήσουν το κυνήγι μαγισσών» κάλεσε τις ΗΠΑ ο ιδρυτής του WikLeaks  Τζούλιαν Ασάντζ στην πρώτη του δημόσια δήλωση από τότε που έχει βρεθεί εγκλωβισμένος στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο και κάλεσε τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα «να πράξει το σωστό».


Μιλώντας απο το μπαλκόνι της πρεσβείας του Ισημερινού, της χώρας που του έδωσε άσυλο, κάλεσε επίσης τις ΗΠΑ να απελευθερώσουν τον Μπράντλεϊ Μάνινγκ, ο οποίος κρατείται στην φυλακή εν αναμονή της εκδίκασης της υπόθεσής του καθώς κατηγορείται ως η πηγή του Ασάνζ και ο άνθρωπος που διέρρευσε στο WikiLeaks τα διπλωματικά έγγραφα των ΗΠΑ.

«Όπως απειλείται το WikLeaks έτσι απειλείται και η ελευθερία της έκφρασης αλλά και οι κοινωνίες», δήλωσε ο Τζούλιαν Ασάντζ.

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή για να μιλήσουμε καθαρά για την επιλογή ενώπιον της οποίας βρίσκεται η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Θα πρέπει να αποφασίσει αν θα επιβεβαιώσει τις επαναστατικές αξίες πάνω στις οποίες εγκαθιδρύθηκαν οι ΗΠΑ ή θα μας σύρει όλους σε ένα επικίνδυνο και καταπιεστικό κόσμο στον οποίο οι δημοσιογράφοι σιωπούν υπό το φόβο της δίωξης και οι πολίτες ψιθυρίζουν στο σκοτάδι» δήλωσε.

Ο ιδρυτής του WikLeaks ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ισημερινού, Ραφαέλ Κορέα, «για το θάρρος που επέδειξε», χορηγώντας του άσυλο, αλλά και τις υπόλοιπες χώρες αλλά και άτομα που τον υποστήριξαν.

Ένα ελικόπτερο της βρετανικής αστυνομίας έκανε κύκλους πάνω από την πρεσβεία, ενώ περίπου 40 αστυνομικοί είχαν παραταχθεί έξω από το κτίριο και κυρίως στον τοίχο κάτω από το μπαλκόνι απ' όπου ο ιδρυτής του WikiLeaks. Υποστηρικτές του Ασάνζ που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πρεσβεία του Ισημερινού τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Ο Ασάνζ ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για την υποστήριξή τους. «Την Τετάρτη το βράδυ ύστερα από τις απειλές της αστυνομίας για εισβολή στη πρεσβεία, ήρθατε εδώ μέσα στη νύχτα να με υποστηρίξετε και στρέψατε τα μάτια όλου του κόσμου εδώ. Μέσα στο σκοτάδι κρυμμένος μέσα στο κτίριο άκουγα την αστυνομία να θέλει να μπει μέσα στο κτίριο. Αλλά ήξερα ότι πλέον υπάρχουν μάρτυρες και αυτό οφείλεται σε εσάς», δήλωσε.

To video με την ομιλία του Julian Assange μπορείτε να δείτε στη σχετική ανάρτηση στο site tvxs.gr  από το RT και αποσπάσματα από την ιστοσελίδα της "The Telegraph" που παρουσιάζουμε.


Συνεχής ενημέρωση από το σύνδεσμο:
http://www.wikileaks-forum.com/index.php/board,23.0.html 

The Official WikiLeaks Forum

*
It's time to open the archives.
http://www.wikileaks-forum.com/ 



Διαβάστε επίσης:

Wikileaks και Julian Assange – Χρήσιμες πληροφορίες και ιστορικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου