Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Dr. Wolfgang Wodarg: Πείτε ΟΧΙ στη σύριγγα. Όσοι σας εμβολιάζουν είναι εγκληματίες εν ώρα υπηρεσίας. Δεν είστε αναγκασμένοι να αυτοπαραδοθείτε σ' αυτούς τους εγκληματίες. (video με ελληνικούς υπότιτλους)

 




















ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ!!! 

Διάσημος ιατρός δίνει ΝΕΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ στα εμβόλια COVID!

(Πρόκειται για το γιατρό Wolfgang Wodarg που σαν μέλος του Γερμανικού κοινοβουλίου το 2009 κατάφερε να μπλοκάρει την πλαστή, δήθεν επιδημία της "γρίπης των χοίρων" που ξεκίνησε από τους ίδιους πρωταγωνιστές, Π.Ο.Υ., Γκέιτς, Φάουτσι και τ' άλλα τα παιδιά όπως και στην Ελλάδα, θυμίζουμε, με υπουργό υγείας τον Αβραμόπουλο, και επιτροπή "ειδικών" Τσιόδρα και Κοντοζαμάνη).

Τι ισχυρίζεται o ιατρός και πρώην Γερμανός βουλευτής με το SPD Wolfgang Wodarg για τους εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και την ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ…

«Γίνονται πειραματισμοί με ανθρώπους και οι άνθρωποι δεν συναινούν σε αυτό… αυτό συνέβη πριν, στηv Γερμανία, και οδήγησε στη Δίκη της Νυρεμβέργης», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γερμανός γιατρός, επιδημιολόγος και πρώην βουλευτής του ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ με τους σοσιαλδημοκράτες του SPD, Dr. Wolfgang Wodarg, σε ένα βίντεο.

Ισχυρίστηκε ότι μεμονωμένες παρτίδες των εμβολίων κατά του Covid έχουν εξαιρετικά διαφορετικά επίπεδα τοξικότητας. Ορισμένες παρτίδες έχουν επίπεδα τοξικότητας έως και 3000 φορές περισσότερες από άλλες παρτίδες – με αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους. Κατά συνέπεια, η απόφαση για εμβολιασμό μπορεί να μοιάζει με ένα παιχνίδι ρώσικης ρουλέτας.

Ο διάσημος γιατρός δεν σταματά εκεί και διατείνεται πως οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα «εμβόλια» χρησιμοποιούν σκόπιμα διαφορετικές δόσεις για να πειραματιστούν σε πολίτες. Ισχυρίζεται ότι οι παρασκευαστές ενεργούν σε συντονισμό και πως η βιοτεχνολογία στοχεύει στο να αλλάξει τον πλανήτη και τους ανθρώπους!

ΠΗΓΗ: katohika.gr

Δείτε το video με ελληνικούς υπότιτλους



Δείτε επίσης ένα παλαιότερο video όπου ο Dr. Wolfgang Wodarg εξηγεί αναλυτικά τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μηχανισμού του οργανισμού και τη δολοφονική δράση των mRNA "εμβολίων" στον ανθρώπινο οργανισμό. 

(για να έχετε ελληνικούς υπότιτλους, πατήστε ενεργοποίηση υποτίτλων, πηγαίντε στις ρυθμίσεις και επιλέξτε αυτόματη μετάφραση και στη συνέχεια ορίστε γλώσσα υποτίτλων Ελληνικά).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου