Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Dr. Mike Yeadon, πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer: Ο εμβολιασμός για τον Covid-19 συνιστά εσκεμμένη δολοφονία δισεκατομμυρίων ανθρώπων. (video)

















Dr. Mike Yeadon (Μάικ Γίντεν.), είναι πρώην Αντιπρόεδρος της Pfizer, 35 χρόνια Ερευνητής στον κλάδο της Φαρμακοβιομηχανίας και επί 16 χρόνια (1995 - 2011) ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ του Τμήματος Έρευνας καινοτόμων φαρμάκων κατά των ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ παθήσεων στην Pfizer. Σε μια ύστατη έκκληση προς την ανθρωπότητα, περιγράφει τους αναμενόμενους θανάτους από τα εμβόλια και την απειλούμενη οριστική απώλεια της ελευθερίας των ανθρώπων μέσω του Green Pass. 

Είναι ο άνθρωπος που μαζί με την ομάδα νομικών με επικεφαλής τον Γερμανό δικηγόρο Reiner Fuellmich κατέθεσε αίτημα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης για "Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας" εναντίον των: Bill Gates ( Bill & Melinda Gates Foundation), Dr. Drosten (εμπνευστή της χρήσης του PCR test για την ταυτοποίηση του ιού SARS-CoV-2 σε ανθρώπους), Anthony Fauci (διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων ΗΠΑ - ΝΙΑΙD από το 1984), Tedros Ghebreyesus (Γενικού διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας - WHO από το 2017) 

                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου