Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ: Μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ αμφισβητεί την μητρότητα της Ρούπα

Τώρα που έγιναν αυτό που πάντα ήθελαν, μέρος του καθεστώτος με διεθνή αναγνώριση, απολαμβάνουν τον αληθινό τους εαυτό χωρίς ενοχές. Είναι έτοιμοι για χειρότερα. Μην πέφτετε από τα σύννεφα. Κάθε κατά συρροή δολοφόνος ξεκίνησε άλλωστε με ένα πρώτο έγκλημα...


Αναδημοσιεύουμε από : anemosantistasis.blogspot.gr

Αυτή είναι η Ντίνα Μπατζιά. Στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός στο "Κόκκινο" και ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτή είναι ανάρτηση της, πριν λίγη ώρα στο facebook, για το θέμα του 6χρονου παιδιού της Ρούπα που κρατείται κανονικά και οι δικαστικές αρχές επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται να το παραδώσουν στην μητέρα και την αδελφή της Ρούπα, τους άμεσους συγγενείς του, πράγμα που επιθυμεί και η μητέρα. Γιατί στο συγκεκριμένο θέμα για εμάς η Ρούπα είναι η ΜΑΝΑ.

Ο γιος ΣΟΥ; Δεν είναι γιος ΣΟΥ μαλάκα. Είναι ένα αυτόνομο, ανήλικο, μέλος της κοινωνίας μας. Ένα απροστάτευτο ανήλικο που το γέννησες και το άφησες να μεγαλώνει σε επικίνδυνες συνθήκες. Και χρέος όλων μας είναι να προστατευθεί. Οταν θα βεβαιωθεί ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό θα το μάθεις. «Επαναστάτες» σκ...

Ανατριχιάζεις μόνο που το διαβάζεις.......Δεν είναι αριστεροί εντός ΣΥΡΙΖΑ, τα έχουμε ξαναπεί αλλά να μιλάνε σαν τον Παττακό δεν τους το είχαμε!

ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΟΙΚΟΣΙΤΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ!

1 σχόλιο:

  1. Είναι πιο επικίνδυνοι από φασίστες γιατί φέρουν τον αριστερό μανδύα. Για παράδειγμα εδώ http://anemosantistasis.blogspot.gr/2017/01/blog-post_532.html ο κόσμος απευθύνεται στον Τσίπρα λες και είναι ο τελευταίος κλητήρας και όχι ο πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης και υπεύθυνος για τις ασκούμενες πολιτικές. Μια γυναίκα του λέει "κάνε κάτι θα μας πάρουν τα σπίτια" λες και τα σπίτια θα τα πάρουν κάποιοι άλλοι, πέραν της θέλησης του Τσίπρα, λες και δεν νομοθετεί η κυβέρνηση της οποίας προϊσταται. Ο κόσμος είναι τελείως αποβλακωμένος και πιστεύει αυτό που ο καθένας δηλώνει και όχι αυτό που βιώνει, ούτε καν την κοινή λογική. Βλέπουν ένα συμπαθητικό νεαρό που υπήρξε καταληψίας, αριστερός κλπ και θεωρούν οτι είναι ακόμα με το μέρος τους. Γι αυτό αυτή η κυβέρνηση τα περνά όλα χωρίς να ανοίγει ρουθούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή