Κυριακή 28 Μαΐου 2017

ΕΠΙΘΕΣΗ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Με εντολή Στουρνάρα συνέλαβαν το δημοσιογράφο και Ειδικό Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργο Φιλιππάκη για ανάρτησή του στο fb




















Ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ συνελήφθη στις 12:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Μαϊου 2017 μετά από ενέργειες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, απέστειλε στον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Τόσκα και στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη στο Facebook. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν είναι γνωστό το πού ακριβώς βρίσκεται κρατούμενος ο Γιώργος Φιλιππάκης. 

Κατά τη σύλληψή του, ο Γιώργος Φιλιππάκης, πρόλαβε και δημοσιοποίησε το παρακάτω μήνυμα:






Η ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη, η οποία χρησιμοποιήθηκε σαν αιτιολογία για την παράνομη και τρομοκρατική σύλληψή του - και η οποία έχει αφαιρεθεί από το fb αυτή τη στιγμή - είναι η παρακάτω:

Με τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή επίθεση του μνημονιακού κράτους ενάντια στις πολιτικές ελευθερίες, στην ανοιχτή ποινικοποίηση του δικαιώματος έκφρασης γνώμης σε γεγονότα που παίζουν κρίσιμο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα.

Πολιορκητικός κριός της μαζικής επίθεσης κατά της ελευθερίας της έκφρασης με αφορμή αναρτήσεις και σχόλια των πολιτών στα sosial media σχετικά με την επίθεση με παγιδευμένο φάκελο στον Λουκά Παπαδήμο είναι ακόμη μιά φορά ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ με τη φιλοχρυσαυγίτηκη παρέα του Μπογδάνου, ο οποίος έφτασε να ζητήσει τη σύλληψη 10.000 χρηστών του διαδικτύου με κατηγορίες...τις οποίες δεν γνωρίζει ο ίδιος γιατί όπως είπε, δεν έχει νομικές γνώσεις. Στη συνέχεια ανέλαβαν αυτοί που έχουν γνώσεις. 

(Δείτε τα video στον παρακάτω σύνδεσμο)
Παρατάξεις από την ΕΣΥΕΑ πιάνουν στη συνέχεια τη σκυτάλη της αντιδημοκρατικής υστερίας κατά της ελευθερίας του λόγου φτάνοντας να ζητούν την "άμεση καθαίρεση του Γιώργου Φιλιππάκη" από τη θέση του Ειδικού Γραμματέα της ΕΣΗΕΑ. (http://www.iefimerida.gr/news/340401/parataxeis-tis-esiea-zitoyn-tin-amesi-kathairesi-filippaki-meta-tin-aparadekti-anartisi)


Το διαδίκτυο οργανώνεται απέναντι στην αντιδημοκρατική εκτροπή.

ΟΜΑΔΑ, συμπαράστασης σε όσους χρήστες διωχθούν για να συντονιστούν δράσεις με τίτλο "ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!"

Στο facebook, δημιουργήθηκε ΟΜΑΔΑ, συμπαράστασης σε όσους χρήστες διωχθούν για να συντονιστούν δράσεις με τίτλο "ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!"


Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ!

3 σχόλια:

  1. Αυτή τη στιγμή υπάρχει στον ηλεκτρονικό τύπο σύγχυση σχετικά με τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη.

    Στο site του enikos μπορεί κανείς να διαβάσει σχετικά:

    http://www.enikos.gr/society/517894/salos-me-anartisi-tou-giorgou-filippaki-gia-ton-gianni-stournara-

    Θα ενημερώσουμε για τις εξελίξεις όταν υπάρξει έγκυρη δημόσια τοποθέτηση από όλες τις πλευρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε έχει συλληφθεί είτε όχι η χούντα είναι εδώ θα το κάνει αργά ή γρήγορα εφόσον δεν αντιδράσει ο κόσμος. Είναι ο ΣΚΑΙ είναι η κρατική ΕΡΤ της φιλοκυβερνητικής προπαγάνδας είναι τα χημικά στις κινητοποιήσεις, είναι η ψήφιση των μνημονιακών παράνομων αντισυνταγματικών νόμων. Πρέπει να φύγουν άμεσα, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Φιλιππάκης μπορεί να προσήχθη, να φοβήθηκε και να συμφώνησε με τις διωκτικές αρχές να σιγήσει.

    Ας διαβάσετε την παρακάτω ανάρτηση και ας κρίνετε μόνοι σας:

    Νεότερα σχετικά με τη σύλληψη του Γιώργου Φιλιππάκη. Τί δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Open ο δικηγόρος του Γιάνγκος Λαμπίρης (ηχητικό 28.5.2017)

    http://giatinkinonikiaristera.blogspot.gr/2017/05/open-2852017.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή