Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Είναι το DNA το επόμενο...internet;


























Πηγή : enosy.blogspot.gr

    (κλικ στην εικόνα για περισσότερα)

O βιοφυσικός και μοριακός βιολόγος Pjotr Garjajev και οι συνεργάτες του ισχυρίζονται ότι έχουν ερευνήσει τα πιο απόκρυφα μέρη του DNA.  

Η γενετική επιστήμη θεωρεί ότι μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες και έτσι να κατευθύνει τις λειτουργίες των κυττάρων, βάσει του πυρηνικού κώδικα που διαθέτει, ενώ το άλλο 90%, που το βλέπουν "σιωπηλό" το ονομάζουν junk(σκουπιδό)-DNA. Τώρα όμως έρχεται o Ρώσος Βιοφυσικός με την ομάδα του και ισχυρίζεται ότι αυτό ακριβώς το θεωρούμενο άχρηστο γενετικό υλικό λειτουργεί σαν διασυνδεδεμένος υπολογιστής με το περιβάλλον (Hyper-communication), ενώ το ενεργό μικρό κομμάτι του είναι απλά ο μηχανικός του βραχίονας.

Επίσης οι Ρώσοι ερευνητές θεωρούν ότι αυτό το DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την δομή και την λειτουργία του σώματός μας, αλλά αποτελεί την αποθήκη όλων των πληροφοριών που εκ γενετής φέρουμε και επιπλέον επικοινωνεί και ανταλλάσσει συνεχώς πληροφορίες με όλο το Σύμπαν.

Το πιό καταπληκτικό όμως είναι ότι ισχυρίζονται ότι κατάφεραν να κατανοήσουν τη γλώσσα προγραμματισμού του, που μάλιστα μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα και έτσι τώρα έχουν την δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του με την εισαγωγή νέων πληροφοριών, μέσω συχνοτήτων με την εφαρμογή κατάλληλα διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Εκεί ακριβώς βασίζονται και τα πολλές φορές θαυματουργά αποτελέσματα των θεραπειών με την μέθοδο του βιοσυντονισμού, όπου οι Ρώσοι έχουν κάνει τεράστια πρόοδο, ανατρέποντας μάλιστα τα έως τώρα δεδομένα παγκοσμίως, αφού εφαρμόζοντας ανάλογα προγράμματα θεραπείας, ακόμη και με φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, επιτυγχάνουν αποτελέσματα που πλησιάζουν το 100% και για ανίατα, ακόμη, νοσήματα κατά τη συμβατική επιστήμη.

περισσότερα εδώ:

1. Dr. Pjotr GARAJAJEV [ Peter Gariaev ] & Vladimir POPONIN
DNA BioComputer Reprogramming

2. An incredible story!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου