Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Αλληλεγγύη στο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο "ΕΜΠΡΟΣ"

ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!


Σήμερα νωρίς το πρωί συνεργείο της ΔΕΗ με αστυνομική συνοδεία κατόπιν εντολής του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. (Αυτού του οξύμωρου σχήματος:Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου!!!!!!!!!!!) κατέφθασε στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός και έκοψε το ηλεκτρικό ρεύμα. Έσκαψαν το πεζοδρόμιο και έκοψαν την κεντρική παροχή και παραβιάζοντας τις πόρτες αφαίρεσαν κι από μέσα το ρολόι κι έκοψαν τα καλώδια.
 
Μετά από την ιστορία με την "Ισορροπία του Νας" στην πειραματική του Εθνικού, τους κουκλοπαίχτες στην Ισπανία που διώκονται ως τρομεροί εγκληματίες, τώρα προστίθεται κι αυτό το περιστατικό για να επιβεβαιώσει ότι σε τέτοιους καιρούς... η Τέχνη είναι "η πρώτη απώλεια", είτε για "οικονομικούς" είτε για πολιτικούς λόγους.
 
Το Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός είναι ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του και θα συνεχίσει να είναι εις πείσμα όσων θέλουν να το δουν να "κλείνει".

Με τη στήριξη της γειτονιάς και των αλληλέγγυων η παράσταση που ήταν προγραμματισμένη για απόψε θα γίνει κανονικά στις 9:00 μ.μ.

Καλούμε όλες και όλους σε στήριξη του χώρου και του εγχειρήματος του Εμπρός σήμερα από τις 6:00 μ.μ.

Στο υποτιθέμενο ενδιαφέρον του ΤΑΙΠΕΔ για την ανάδειξη της ιστορικής αξίας του κτιρίου, εμείς απαντάμε εδώ και τέσσερα χρόνια με δράσεις, που προωθούν την καλλιτεχνική δημιουργία και τον πειραματισμό, παράλληλα με την κοινωνικοπολιτική παρέμβαση στο πλαίσιο μιας δομής αντιιεραρχικής και αντιεμπορευματικής.

Τριτη 16 και Τεταρτη 17 Φεβρουαρίου 9.00 μμ.

 "Η Τελευταία Μαγνητοταινία του Κραπ" 

του Σ.Μπέκετ, θέατρο Σητείας


 
Το θέατρο της Σητείας παρουσιάζει :
<<Η τελευταία μαγνητοταινία του Κραπ >>
 
Την Τριτη 16 και την Τεταρτη 17 Φεβρουαρίου στου Ψυρη στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ 9.00 μμ 
 
Μετάφραση : Γιώργος Βιτσεντζάκης
Μουσική επιμέλεια : Γιώργος Παπαδάκης
Ηχογράφηση : Στέλιος Πετράκης
Σκηνικά Φωτισμοί : Νάσος Ζαγκότης, Θάνος Μαραγκάκης
Σκηνοθεσία : Νάσος Ζαγκότης
Παίζει ο Θεόδουλος Λαγουδάκης
 

Αναδημοσιεύουμε από : embros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου