Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Καμίνης εναντίον Χρυσής Αυγής : Το Φασιστικό Κράτος αντιμέτωπο με τα "Τάγματα Εφόδου" του.


Στη φωτογραφία, από video τραβηγμένο στις 12.5.2011 όπου φασιστική διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας εξελίσσεται σε πογκρόμ κατά μεταναστών, διακρίνεται φασίστας με μαχαίρι στο χέρι να κυνηγάει μετανάστη περικυκλωμένο από μέλη της φασιστικής συμμορίας. ΔΕΙΤΕ ολόκληρο το VIDEO εδώ.
 
Τα γεγονότα της (Μεγάλης) Πέμπτης 2 Μαϊου 2013, είναι λίγο πολύ γνωστά. Είναι; Ας τα δούμε πάλι.

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ
Η ναζιστική συμμορία της χρυσής αυγής πραγματοποιεί δήθεν "διανομή τροφίμων μόνο για έλληνες" στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η εγκληματική συμμορία που υποδύεται το πολιτικό κόμμα πραγματοποιεί το συγκεκριμμένο διεστραμμένο στερεότυπο της έμπρακτης προπαγάνδας του μίσους δια της "φιλανθρωπίας".

Ο τομέας προπαγάνδας της συμμορίας, το έχει ήδη δοκιμάσει αρκετές φορές ανά την Ελλάδα, όπως στην επέλαση στο ΒΟΛΟ,  στη ΖΑΚΥΝΘΟ ή τη ΘΑΣΟ,  με τη συμπαράσταση πάντα των ΜΑΤ και της κεντρικής φασιστικής κυβέρνησης Σαμαρά.

Σε κάθε περίπτωση, το κίνημα των δημοκρατικών πολιτών διαδήλωσε εναντίον της έμπρακτης φασιστικής προπαγάνδας της κρατικοδίαιτης και τραπεζοδίαιτης συμμορίας της χρυσής αυγής και συχνά με δεκάδες συλλήψεις αντιφασιστών αγωνιστών από την αστυνομία του φασίστα υπουργού Δημόσις Τάξης και "προστασίας του πολίτη", FBI - Δένδια.

Ο τομέας προπαγάνδας της ναζιστικής συμμορίας δεν περιορίζεται, θυμίζουμε, στο πεδίο "διανομή τροφίμων μόνο για έλληνες". επεκτείνεται και σε άλλες εξίσου διαστρεμμένες κλίσεις των μισάνθρωπων εγκληματιών, όπως: Επελάσεις σε νοσοκομεία ανά τη χώρα για την εκδίωξη αλλοδαπών αποκλειστικών νοσοκόμων όπως και για την εκδίωξη αλλοδαπών ασθενών, καμπάνιες αιμοδοσίας "μόνο για έλληνες" ή καμπάνιες για παιδικούς σταθμούς "μόνο για έλληνες".

Αυτό το τελευταίο, "παιδικοί σταθμοί μόνο για έλληνες" το είχε ήδη υιοθετήσει προεκλογικά ο φασίστας πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς, στήνοντας τις απαραίτητες παιδοκτόνες γέφυρες με τη συμμορία της χρυσής αυγής : http://www.youtube.com/watch?v=UGRLLXzRpwA     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στη "διανομή τροφίμων μόνο για έλληνες"στην Πλατεία Συντάγματος.

Στην Αθήνα, δεν επιχειρήθηκε ματαίωση της προπαγάνδας μίσους "διανομή τροφίμων μόνο για έλληνες" που έστησε η χρυσή αυγή, από το αντιφασιστικό κίνημα της πόλης.

Στο εξαιρετικό της άρθρο:
Συσσίτια: Από τον Αλ Καπόνε & την ΚΚΚ στον Χίτλερ και τη ΧΑ. 
Η Μαρίνα Βήχου περιγράφει τη Ναζιστική και στη συνέχεια Μαφιόζικη διαδρομή της έμπρακτης προπαγάνδας" διανομή τροφίμων μόνο για..."

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Η απαγόρευση της φιέστας της χρυσής αυγής ήρθε από τον ίδιο τον Φασίστα Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο καμίνη. Ο Λόγος; Ο Γιώργος Καμίνης είχε διαμηνύσει ότι αρνείται κατηγορηματικά να επιτρέψει τα «συσσίτια μίσους», που «προκαλούν κάθε δημοκρατικό πολίτη». και τόνισε ότι «η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει».  Ανακοίνωσε δε, ότι από ‘δω και πέρα η πλατεία Συντάγματος δεν θα χρησιμοποιείται «για διανομές από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε».   

Η Πλατεία Συντάγματος δηλαδή σύμφωνα με το αφεντικό, τον Καμίνη, "δεν θα χρησιμοποιείται για διανομές από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε". Το πρόβλημα λοιπόν για τον Καμίνη δεν είναι το ρατσιστικό μισάνθρωπο σχέδιο προπαγάνδας της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, αλλά η "χρήση" της Πλατείας Συντάγματος "απ' όπου κι αν προέρχεται" που λέμε. 

ΠΡΑΞΗ ΤΡΙΤΗ




Αυτός είναι εκλεγμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Αθήνας. Ονομάζεται Γεώργιος Γερμενής, πήρε 5.500 σταυρούς, έχει το ψευδώνυμο Καιάδας και είναι μέλος Group metal


Ο μπιστολάκιας "ΚΑΙΑΔΑΣ" και τυγχάνων βουλευτής της χρυσαυγίτικης συμμορίας, ονόματι Γερμενής, δεν είναι από αυτούς που καταπίνουν την εσωφασιστική προδοσία από το καθεστώς που υπηρετούν. 

Και πήγε και επιτέθηκε ο μαλάκας στο φασίστα δήμαρχο της πόλης της Αθήνας.

Δείτε πως παρουσίασε τα γεγονότα, της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαϊου 2013, το MEGA στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.


ΠΡΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Τα κόμματα πήραν θέση

Σφοδρή αντίδραση των κομμάτων για την επίθεση Γερμενή σε Καμίνη


Η δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, την οποία παραθέτουμε στη συνέχεια, περιέχει σημαντικές παρατηρήσεις για τη φύση των γεγονότων. Έχει όμως μία κρίσιμη αδυναμία. Διστάζει να αντιμετωπίσει το φασιστικό φαινόμενο σαν αυτό που σήμερα εκδηλώνεται, δηλαδή την φασιστική φύση του ίδιου του ελληνικού κράτους υπό την φασιστική τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά - Κουβέλη - Βενιζέλου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τη φιέστα μίσους της Χ.Α και τους τραμπουκισμούς βουλευτή της

Η επίθεση του οπλοφόρου Χρυσαυγίτη βουλευτή  Καιάδα στο δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, που είχε τελικά  θύμα ένα δωδεκάχρονο κορίτσι, δεν αποδεικνύει μόνο ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση που εμπίπτει στις διατάξεις του κοινού ποινικού Δικαίου. Εξίσου, αποτελεί απόδειξη ότι οι Χρυσαυγίτες αποθρασύνονται από την ασυλία με την οποία τους περιβάλλουν οι Αρχές.



Η ενέργεια του Δήμου Αθηναίων να απαγορεύσει τη φιέστα φυλετικού μίσους και εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου ήταν επιβεβλημένη, αλλά θα έχει πραγματικό αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου μόνο αν συνιστά έκφραση ενός πολιτικού σχεδίου που θα αντιμετωπίζει αποφασιστικά την άνοδο του ναζισμού. Αποσπασματικές ενέργειες επικοινωνιακού χαρακτήρα δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. 



Από εκεί και πέρα, η δήλωση του δημάρχου ότι θα απαγορεύσει τα συσσίτια "από οποιονδήποτε σε οποιονδήποτε"  στην Πλατεία Συντάγματος δείχνει ότι η δημοτική Αρχή θεωρεί μεγαλύτερο πρόβλημα την ανάδειξη της πρωτοφανούς φτώχειας που πνίγει την Αθήνα και όχι αυτό καθ' αυτό το γεγονός ότι λόγω Μνημονίου χιλιάδες πολίτες έχουν μεγάλη δυσκολία στο να εξασφαλίζουν ακόμα και την καθημερινή διατροφή τους. Ιδιαίτερα σήμερα προβάλλεται η ανάγκη της αλληλεγγύης "από όλους σε όλους" και αυτό θα έπρεπε να στηρίζεται και από τη δημοτική αρχή.

Πηγή: left.gr

Η εκτίμηση της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ πως το φασιστικό φαινόμενο περιορίζεται στη ναζιστική εγκληματική συμμορία της χρυσής αυγής είναι ανιστόρητη και θα αποδειχτεί καταστροφικό σφάλμα ανάλυσης της πραγματικότητας, που κινδυνεύει να συγκαλύψει τη βαθιά συνάφεια και συνεργασία του επίσημου κράτους με τις συμμορίες του υποκόσμου που στελεχώνουν τα συνεργαζόμενα με το καθεστώς "τάγματα εφόδου" της χρυσής αυγής. 

Το σφάλμα της ανάλυσης του καθολικά φασιστικού φαινομένου κινδυνεύει να εμπλέξει τον ΣΥΡΙΖΑ στη σχεδιασμένη από το φασιστικό καθεστώς συζήτηση περί του λεγόμενου "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ" κατά των ακραίων δήθεν αντισυνταγματικών δυνάμεων. 

Τέτοιο "Συνταγματικό Τόξο" σήμερα δεν υπάρχει. Τουλάχιστον δεν υπάρχει υπό την ηγεμονία των Αντισυνταγματικών Μνημονιακών Φασιστικών δυνάμεων που σφετερίστηκαν με ρεσάλτο την κυβερνητική εξουσία στη χώρα μετά τις τελευταίες εκλογές  και την διατηρούν με τη χρήση του καθημερινού τρόμου της κρατικής και παρακρατικής βίας και της μεθοδικής προπαγάνδας των ελεγχόμενων από τις φασιστικές δυνάμεις της αγοράς ΜΜΕ.

Η πειρατεία της χώρας από την τρικομματική φασιστική κυβέρνηση Σαμαρά πρέπει το συντομότερο δυνατόν να τερματιστεί. Για να συμβεί αυτό, υπάρχει εκτός των άλλων και μία σοβαρή προϋπόθεση: Η συστηματική αποκάλυψη της φασιστικής φύσης της λεγόμενης "ελεύθερης οικονομίας της αγοράς" και η αποστοίχιση του ΣΥΡΙΖΑ από το λεγόμενο "Συνταγματικό Τόξο" που προετοιμάζουν οι φασιστικές καθεστωτικές δυνάμεις προκειμένου να τον αφομοιώσουν και να κρυφτούν οι ίδιες πίσω του.

Για όσους εξακολουθούν να συνδέουν το Φασισμό αποκλειστικά με την τερατώδη αγριότητα του πολέμου και του αφανισμού των ανθρώπινων κοινωνιών χωρίς αναστολές από διεστραμμένους νεκρόφιλους "Αριους" κάθε φυλής και εθνικότητας, τους παραπέμπουμε στον Μουσολίνι του 1921 "Ο Φασισμός το 1921: ενδυνάμωση του πολιτικού Κράτους, αποδόμηση του οικονομικού Κράτους." Άρθρο του Μπενίτο Μουσολίνι στην εφημερίδα «Il Popolo d’Italia», αρ. 6, 7/1/1921
για να τους θυμίσουμε οτι ο φασισμός είναι πρίν απ' όλα το σχέδιο επιβολής της "ελεύθερης οικονομίας της αγοράς". 

Και το σχέδιο αυτό δεν ηττήθηκε με την ήττα του Μουσολίνι και του Χίτλερ στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Αντίθετα, πέρασε σε πιό έμπειρα διεθνή χέρια όπως των οικονομολόγων της λεγόμενης "Σχολής του Σικάγου", του διεστραμμένου Φασίστα οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν και του εύηχου "Νεοφιλελευθερισμού"σταθεροποιήθηκε και επιβλήθηκε μεταπολεμικά παγκόσμια με όλους τους δυνατούς τρόπους. Από τις στρατιωτικές χούντες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης, από την εκλογή της Θάτσερ στη Μεγάλη Βρετανία και του Ρίγκαν στις ΗΠΑ, από τους παγκόσμιους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα έως τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου,  από τους πρόσφατους περιφερειακούς πολέμους στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία, δεν υπάρχει περιοχή του πλανήτη που να μην έχει νιώσει μεταπολεμικά το καταστροφικό πρόσωπο του παγκόσμιου φασισμού - του ονομαζόμενου "Νεοφιλελευθερισμού".

Στον πόλεμο που έχει κηρύξει στους λαούς ολόκληρου του πλανήτη ο παγκόσμιος φασισμός υπό το μανδύα του "νεοφιλελευθερισμού" οι συμμαχίες των δυνάμεων της κοινωνικής χειραφέτησης δεν βρίσκονται σε κανένα λεγόμενο "συνταγματικό τόξο" γιατί απλά αυτό το τόξο δεν περιλαμβάνει τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό που κυβερνώντας υπηρετούν το παγκόσμιο φασιστικό σχέδιο, συνεπώς "συνταγματικό τόξο" δεν υπάρχει. 

Το μόνο που βλέπουμε να υπάρχει μόλις καθαρίσουμε την εικόνα από τις παραπλανητικές παρεμβολές του καθεστώτος είναι η ανοιχτή συνεργασία του επίσημου φασιστικού κράτους με τις συμμορίες του υποκόσμου που συγκροτούν τα "τάγματα εφόδου" του καθεστώτος, όπως τα ονομάζουν οι ίδιοι οι φίρερ τους, Μιχαλολιάκοι και λοιποί πράκτορες, και οι δυνάμεις της κοινωνίας που δίνουν μάχη για τη ζωή τους κόντρα στο φασιστικό μέτωπο.

Κοινωνικό Τόξο Αντίστασης και Χειραφέτησης. Αυτό χρειαζόμαστε σήμερα και αυτό θα πρέπει να οικοδομήσουμε. Με την κοινωνία στο δρόμο και διαλύοντας τις όποιες τυχόν καθησυχαστικές αυταπάτες περί "περιορισμένου φασιστικού κινδύνου" στη συμμορία των μαχαιροβγαλτών της χρυσής αυγής. Η ηγεσία του φασισμού βρίσκεται στην κυβέρνηση τις διαπλεκόμενες επιχειρήσεις και τις τράπεζες και τους εγκληματίες που προσλαμβάνουν για να "ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα ρείθρα των πεζοδρομίων" θα τους ξεκάνουν οι ίδιοι όταν πάψουν να τους είναι πιά χρήσιμοι. Το έργο μας είναι να μην δώσουμε κανένα άλλοθι στον κυβερνώντα φασισμό, να μην συσκοτίσουμε ούτε για μια στιγμή τη βαθιά σχέση που συνδέει αυτά τα δύο μέρη.

«Όποιος δεν θέλει να μιλήσει για τον καπιταλισμό, καλά θα κάνει να σωπαίνει και για το φασισμό»
(Μαξ Χορκχάιμερ)
   

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας! Αυτό είναι Το θέμα!

    Προσπάθησα να το προσεγγίσω εδώ http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_12.html πριν τα γεγονότα με τα συσσίτια.

    Εξαιρετικά εύστοχη η ανάλυση σας της πραγματικότητας μας. Αυτό ακριβώς το παιχνίδι στήνεται, και όπως το λέτε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το έχει πιάσει σωστά και στον ολότητά του. Κατά τη γνώμη μου, και όπως έχω γράψει, αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που πρέπει οι πραγματικοί δημοκράτες να αποχωρήσουν από τη Βουλή, κάτι που μέρα τη μέρα γίνεται πιο φανερό και αναγκαίο, καθώς τους παγιδεύουν σε αυτό το λεγόμενο συνταγματικό τόξο που περιλαμβάνει τους πληρωμένους δολοφόνους 168 βουλευτές των ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ, και που η παρουσία της προοδευτικής αντιπολίτευσης, χωρίς να μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά αυτό το στημένο παιχνίδι, τους νομιμοποιεί ως τέτοιους που θέλουν να παρουσιάζονται, δηλαδή συνταγματικά και δημοκρατικά συνεπείς. Κάθε μέρα γίνεται και πιο φανερό πως είναι λάθος αυτή η επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ - αλλά και των ΑΝΕΛ, και του ΚΚΕ αν και δεν ξέρω τι ρόλο βαράει.

    Όπως πολύ σωστά το τεκμηριώνετε, κατασκευάζεται ένα δίπολο, από τη μια αυτοί οι δήθεν συνταγματικοί και από την άλλη η Χ.Α. ως το αντίθετό τους, ενώ πρόκειται για τις μάσκες του ίδιου προσώπου, τα πιόνια των ίδιων συμφερόντων, μεγάλων οικονομικών συμφερόντων που όπως έγινε γνωστό χρηματοδοτούν τη Χ.Α. και φυσικά τα συμφέροντά τους υπηρετεί αυτή η πολιτική των μνημονίων.

    Η αντιπολίτευση, ως τέτοια, παραμένοντας σε ένα τέτοιο κοινοβούλιο, τους δίνει το άλλοθι της συνταγματκής νομιμότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει το ρίσκο και να παίξει με καθαρά χαρτιά, καθαρά απέναντι στις τάξεις που πρέπει να υπηρετεί, δηλαδή την εργατική τάξη και τους άνεργους, να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη βρωμιά. Μια τέτοια κίνηση και σε σμυμβολικό επίπεδο θα δώσει τεράστια ώθηση σε ότι κινείται αυτή τη στιγμή αντιστασιακά στην κοινωνία αλλά και κυρίως θα τους απονομιμοποιήσει, θα γκρεμίσει το μύθο που κατασκευάζει η προπαγάνδα των ΜΜΕ οτι όλα βαίνουν ομαλά σε αυτό τον τόπο.

    Εξάλλου ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος μας καθώς κάθε στιγμή που περνά, με την άγρια φοροεπιδρομή και την καταλήστευση μισθών, συντάξεων, το χρήμα του ελληνικού λαού περνά σε ανεξέλεγκτα χέρια και ο τόπος λεηλατείται, κάτι που δύσκολα θα μπορεί να αναστραφεί από ένα σημείο και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (συνέχεια)

      Η σημασία που δίνει το κυρίαρχο σύστημα στο χρόνο καταδεικνύεται και από τις δηλώσεις Στουρνάρα Σαμαρά που κάνουν λόγο για υπομονή, για φως στο τούνελ, κάτι που προδίδει το σχέδιό τους: θέλουν το χρόνο να ολοκληρώσουν την καταστροφή.

      Αυτό είναι ένα ακόμα λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που παίζει στο ίδιο παιχνίδι άθελά του περιμένοντας και ποντάροντας σε κάποιο μελλοντικό χρόνο, είτε εκλογών είτε ωρίμανσης της κοινωνίας, είτε φθοράς της κυβέρνησης. Τίποτα από αυτά δεν θα γίνει. Ο χρόνος λειτουργεί μόνο εις βάρος μας και όσο πιο γρήγορα τους ταρακουνήσουμε, με ότι διαθέτουμε τώρα, τόσο περισσότερα θα διασώσουμε. Διότι σήμερα δεν βρισκόμαστε απλά σε μια ακόμα πορεία κυριαρχίας του καπιταλισμού, αλλά σε μια αστραπιαία διαδικασία καταστροφής. Και οι νεκροί δεν μπορούν να εξεγερθούν.

      Διαγραφή