Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Καταλάβετε τα Κυβερνητικά Κτίρια σε 'Ολη τη Χώρα





















Αυτά είναι τα μέτρα του νέου Μνημονίου 

Μνημόνιο συγκυβέρνησης Παπαδήμου 8.2.2012

Ολόκληρο το κείμενο με τα μέτρα, (μεταφρασμένο) όπως το μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha

Όταν η Συντεταγμένη Πολιτεία έχει καταλυθεί, οι συντεταγμένες μορφές αγώνα έχουν χάσει πλέον κάθε πολιτική ισχύ. Δεν υπάρχει καμία κυβέρνηση να πιεστεί, δεν υπάρχει πολιτικό προσωπικό διαθέσιμο να ακούσει την κοινωνική διαμαρτυρία, δεν υπάρχει καμία κοινοβουλευτική πλειοψηφία που να είναι δυνατόν να μεταπειστεί.

Μπροστά σε μία Ανοιχτή Εκτροπή, η Υπεράσπιση της Δημοκρατίας βρίσκεται στα Χέρια της Κοινωνίας.

Οι κυρίαρχες τάξεις και το πολιτικό προσωπικό που τις υπηρετεί, σχεδίασαν και εκτελούν μεθοδικά εδώ και δυόμισι χρόνια τον αφανισμό της ελληνικής κοινωνίας και το πλιάτσικο του δημόσιου πλούτου της χώρας.

Οι σφετεριστές της βούλησης του λαού, η τριμερής σκιώδης συγκυβέρνηση του τραπεζίτη Παπαδήμου τελειώνουν σήμερα τη δουλειά που ανέλαβαν για λογαριασμό της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ με ένα και μόνο "νόμο" ο οποίος προσαρτεί τη χώρα και τους πολίτες της στις διεθνείς τράπεζες.

Η Τρικομματική Τυραννία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ δεν άφησε ανοιχτό κανένα πεδίο συμβιβασμού με τον αγωνιζόμενο εδώ και δυό χρόνια ελληνικό λαό, κανένα βήμα οπισθοχώρησης και κανένα περιθώριο ανοχής.

Εκπροσωπώντας κυνικά και χωρίς κανένα δισταγμό την παγκόσμια χρηματοπιστωτική δικτατορία επιχειρούν με την ψήφο των δήθεν βουλευτών - μετόχων της εταιρίας ΕΛΛΑΣ ΑΕ την οποία κατέλαβαν εξ εφόδου στις 11.11.11 να την παραδώσουν μαζί με το αιχμάλωτο προσωπικό της (τους εργαζόμενούς της ) στα διεθνή αφεντικά τους μέσα σε τρείς μέρες.
 
Με ένα Μνημόνιο το οποίο ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες παραπλάνησης και εκβιασμού του λαού έχει Υπέρ του το 12% μόλις του εκλογικού σώματος σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της public issue για το Φεβρουάριο του 2012.










Στην ίδια δημοσκόπιση της public issue που μπορείτε να δείτε εδώ βλέπουμε επίσης τα  παρακάτω εντυπωσιακά ευρήματα.




Είμαστε το 79% , το 92% και  το 91% του λαού και απέναντί μας έχουμε το 12%, το 7% και το 5% των ικανοποιημένων του καθεστώτος που στηρίζουν την συγκυβέρνηση Παπαδήμου!!!

Αυτός είναι ο λόγος που βιάζονται να εκτελέσουν το συμβόλαιο καταστροφής της χώρας μέσα σε μια νύχτα. Ξέρουν πολύ καλά πως είναι πολιτικά απομονωμένοι και στηρίζονται αποκλειστικά πλέον στην εξαπάτηση, την παραπλάνηση, τη βία και την σχεδιασμένη μεθοδικά απόγνωση του λαού.


Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Μπορούμε να τους διώξουμε. 
Τρείς μέρες με απεργίες με διαδηλώσεις με καταλήψεις όλων των Κυβερνητικών Κτιρίων της χώρας.
Τρείς μέρες γι' αυτούς, τρείς μέρες και για μας. Ισως οι τρείς σημαντικότερες μέρες στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου